Kapak Çalışması
kapak çalışması, telekinezi kapak çalışması, kapak çalışması nasıl yapılır, telekinezi kapak teknikleri, nedir, kapak
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Kapak Çalışması -
amac uyku ile uyanikluk arasindaki alfa dalgasi halini uzatmaktir
onemli olan bunu soylemek
onemli olan bunu soylemek
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 22 Edirne
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Böyle şeylere inanan biri olarak bana saçma gelmiyoda beni o şekilde annem görünce baya bir saçma görüntüde oluyorum :D
-
- Yaşadığınız İl: 15 Burdur
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Kardeş kapağın ortasındaki çıkıntı derken bir delikmi açacaz yoksa doğal bir çıkıntıyamı odaklanacaz kusura bakmayın yeniyimde :D
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Herhangi bir pet şişenin kapağının iç tarafına bakarsanız neyi kastettiğimi anlarsınız. :)
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Çalışma seyrinden yaşadıklarımla ilgili birkaç not aktarmak istiyorum:
Bir müddet sonra gözümde yanma ve sulanma oluştu.Tekrar tekrar yaptım bir müddet sonra göz çevresinde uyuşma oluştu fakat yapmaya devam ettikçe geçti.Aslında 5-10 dk sonra nasıl yararlı olduğunu anladım ve yapanlarda anlamıştır.Ardından gözüm ile kapak arasında bir yoğunluk hissettim.Çekme-İtme kuvveti gibi.Pb yapanlar o yoğunluğun nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirler.Kısacası bu çalışma elimizde oluşturduğumuz o etkinin gözümüzde de oluşmasını ve bunun artmasını sağlıyor
Bir müddet sonra gözümde yanma ve sulanma oluştu.Tekrar tekrar yaptım bir müddet sonra göz çevresinde uyuşma oluştu fakat yapmaya devam ettikçe geçti.Aslında 5-10 dk sonra nasıl yararlı olduğunu anladım ve yapanlarda anlamıştır.Ardından gözüm ile kapak arasında bir yoğunluk hissettim.Çekme-İtme kuvveti gibi.Pb yapanlar o yoğunluğun nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirler.Kısacası bu çalışma elimizde oluşturduğumuz o etkinin gözümüzde de oluşmasını ve bunun artmasını sağlıyor
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
TriGonoMetri yazdı:Çalışma seyrinden yaşadıklarımla ilgili birkaç not aktarmak istiyorum:
yanma sulanma değil unut. manyetizmayı hissedeceksin zamanla
; zaten seninle olan senin bir parçan olan fakat sanki yokmuşcasına savurup attığın unuttuğun özen göstermediğin
- sagoleracI
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Clairvoyant teşekkürler
Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest(KURAN-I KERİM)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bunuda deniyecem :D 3 gün oldu bu işe adımı yazıcam dedim ilk mesajımıda sanırım bu konuya atıcam ;) ve bütün konuları okudum neden bu konuya atıcağımıda şöyle söylim kapak çalışması diye yatarak aklımda canlandırma yaptım hayal ettim gerçekte olduğuna odaklandım hayal ederken yani aslında bunu kapak çalışması sandım buda bana kapak oldu tam oturdu ama sanırım ben imaje etmiş oldum vede çalışmalardan önce nefesle parmakla görerek imaje ediyorum ve bunları birleştiriyorum 3. günde istediğim yöne gidiyor biraz geçikmeli :D komut verdikten 2 3 sn sonra diğer tarafa dönmeye başlıyor heyecanlanınca baya bi artış oldu :D odaklanmayı boş boş bakarken daha zor yapılıyo sanırım bu kapak çalışmasıda onu geliştiricek teşekkür inşallah cemi cümlemize hayırlı olur.
DipNot: ChaTLacK kusura bakma isimler benzerlik gösteriyor :S
DipNot: ChaTLacK kusura bakma isimler benzerlik gösteriyor :S
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bildiğiniz tüm teknikleri yazın belki biri bana yarar
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bugün ilk kez psi-wheel denedim fakat yapamadım odaklanamadığım için, zaten bende dikkat dağınıklığı çok fazladır bu yüzden kolay kolay odaklanamam. Odaklanabilmek için kapak çalışmasını denedim 1 saat. İlk odaklanmada zorlandım bıraktım sonra tekrar denedim 2.denememde bile en az 15 dakika sonra tüm dikkatimi vermeye çalışarak başladım. Tekniğin doğru olup olmadığını bilmiyorum fakat kapağı avucumun içine yerleştirdim bir süre sonra odaklanma arttıkça avcumun içi ısınmaya başladı, ısındıktan bir süre sonra hafif beyaz titreyen dumanımsılar gördüm böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmedim ilk sonra göz yanılgısı olabilme ihtimaline verdim ama yine de sormak istedim belki teknikte yanlıştım ya da enerjiyi hissettiğim için öyle sandım bilemiyorum :)
Bugün olmadı fakat olana kadar devam edeceğim pes etmek yok :)
Bugün olmadı fakat olana kadar devam edeceğim pes etmek yok :)
-