Kapak Çalışması

kapak çalışması, telekinezi kapak çalışması, kapak çalışması nasıl yapılır, telekinezi kapak teknikleri, nedir, kapak

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Re: Kapak Çalışması -

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

amac uyku ile uyanikluk arasindaki alfa dalgasi halini uzatmaktir
onemli olan bunu soylemek

emptiness
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 22 Edirne
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen emptiness »

Böyle şeylere inanan biri olarak bana saçma gelmiyoda beni o şekilde annem görünce baya bir saçma görüntüde oluyorum :D
Berkpolat
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Berkpolat »

Kardeş kapağın ortasındaki çıkıntı derken bir delikmi açacaz yoksa doğal bir çıkıntıyamı odaklanacaz kusura bakmayın yeniyimde :D
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Herhangi bir pet şişenin kapağının iç tarafına bakarsanız neyi kastettiğimi anlarsınız. :)
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Çalışma seyrinden yaşadıklarımla ilgili birkaç not aktarmak istiyorum:

Bir müddet sonra gözümde yanma ve sulanma oluştu.Tekrar tekrar yaptım bir müddet sonra göz çevresinde uyuşma oluştu fakat yapmaya devam ettikçe geçti.Aslında 5-10 dk sonra nasıl yararlı olduğunu anladım ve yapanlarda anlamıştır.Ardından gözüm ile kapak arasında bir yoğunluk hissettim.Çekme-İtme kuvveti gibi.Pb yapanlar o yoğunluğun nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirler.Kısacası bu çalışma elimizde oluşturduğumuz o etkinin gözümüzde de oluşmasını ve bunun artmasını sağlıyor
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

TriGonoMetri yazdı:Çalışma seyrinden yaşadıklarımla ilgili birkaç not aktarmak istiyorum:

Bir müddet sonra gözümde yanma ve sulanma oluştu.Tekrar tekrar yaptım bir müddet sonra göz çevresinde uyuşma oluştu fakat yapmaya devam ettikçe geçti.Aslında 5-10 dk sonra nasıl yararlı olduğunu anladım ve yapanlarda anlamıştır.Ardından gözüm ile kapak arasında bir yoğunluk hissettim.Çekme-İtme kuvveti gibi.Pb yapanlar o yoğunluğun nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirler.Kısacası bu çalışma elimizde oluşturduğumuz o etkinin gözümüzde de oluşmasını ve bunun artmasını sağlıyor

yanma sulanma değil unut. manyetizmayı hissedeceksin zamanla
; zaten seninle olan senin bir parçan olan fakat sanki yokmuşcasına savurup attığın unuttuğun özen göstermediğin
Kullanıcı avatarı
sagoleracI
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sagoleracI »

Clairvoyant teşekkürler
Öyle bir sınavdayız ki kitabı açıp bakmak serbest(KURAN-I KERİM)
Chatlak
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen Chatlak »

Bunuda deniyecem :D 3 gün oldu bu işe adımı yazıcam dedim ilk mesajımıda sanırım bu konuya atıcam ;) ve bütün konuları okudum neden bu konuya atıcağımıda şöyle söylim kapak çalışması diye yatarak aklımda canlandırma yaptım hayal ettim gerçekte olduğuna odaklandım hayal ederken yani aslında bunu kapak çalışması sandım buda bana kapak oldu tam oturdu ama sanırım ben imaje etmiş oldum vede çalışmalardan önce nefesle parmakla görerek imaje ediyorum ve bunları birleştiriyorum 3. günde istediğim yöne gidiyor biraz geçikmeli :D komut verdikten 2 3 sn sonra diğer tarafa dönmeye başlıyor heyecanlanınca baya bi artış oldu :D odaklanmayı boş boş bakarken daha zor yapılıyo sanırım bu kapak çalışmasıda onu geliştiricek teşekkür inşallah cemi cümlemize hayırlı olur.

DipNot: ChaTLacK kusura bakma isimler benzerlik gösteriyor :S
Atilla nur
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Atilla nur »

bildiğiniz tüm teknikleri yazın belki biri bana yarar
hahademiya
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen hahademiya »

Bugün ilk kez psi-wheel denedim fakat yapamadım odaklanamadığım için, zaten bende dikkat dağınıklığı çok fazladır bu yüzden kolay kolay odaklanamam. Odaklanabilmek için kapak çalışmasını denedim 1 saat. İlk odaklanmada zorlandım bıraktım sonra tekrar denedim 2.denememde bile en az 15 dakika sonra tüm dikkatimi vermeye çalışarak başladım. Tekniğin doğru olup olmadığını bilmiyorum fakat kapağı avucumun içine yerleştirdim bir süre sonra odaklanma arttıkça avcumun içi ısınmaya başladı, ısındıktan bir süre sonra hafif beyaz titreyen dumanımsılar gördüm böyle bir ihtimal olabileceğini düşünmedim ilk sonra göz yanılgısı olabilme ihtimaline verdim ama yine de sormak istedim belki teknikte yanlıştım ya da enerjiyi hissettiğim için öyle sandım bilemiyorum :)
Bugün olmadı fakat olana kadar devam edeceğim pes etmek yok :)