2 ayda sonuç için kaç dakika çalışmak ?

Moderatör: Sai

anakinskywalker
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

2 ayda sonuç için kaç dakika çalışmak ?

Okunmamış mesaj gönderen anakinskywalker »

arkadaşlar ben psi wheel deyim daha öncedende bahsetmişimdir hala yapamıyorum nedeni 2.gün olmasıdır :D neyse ben 2 gündür 15.30 da başlıyorum 15.40 da bitiriyorum ama 1-2 ayda sonuç almak istiyorum sizce yeterlimi 10 dakika çalışma

Kullanıcı avatarı
hakan100i
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Re: 2 ayda sonuç için kaç dakika çalışmak ?

Okunmamış mesaj gönderen hakan100i »

anakinskywalker yazdı:arkadaşlar ben psi wheel deyim daha öncedende bahsetmişimdir hala yapamıyorum nedeni 2.gün olmasıdır :D neyse ben 2 gündür 15.30 da başlıyorum 15.40 da bitiriyorum ama 1-2 ayda sonuç almak istiyorum sizce yeterlimi 10 dakika çalışma
On dakika çalışma mı? Tam olarak yirmi beş dakika çalışman ve psi-wheel çalışmadan önce otuz dakika kapak çalışması yapman gerekiyor. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsın! Unutmadan her yemek öğünü on dakika meditasyon yap.

Kapak çalışması

Bir pet şişe kapağını ters çevir ve masaya koy. Sonra ortasında ki çıkıntıya konsante ol ve ön beyininden, kapağın çıkıntısına doğru aktığını ve kapağı hareketlendirdiğini imajine et.
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
Kullanıcı avatarı
hakan100i
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen hakan100i »

hakan100i yazdı:
anakinskywalker yazdı:arkadaşlar ben psi wheel deyim daha öncedende bahsetmişimdir hala yapamıyorum nedeni 2.gün olmasıdır :D neyse ben 2 gündür 15.30 da başlıyorum 15.40 da bitiriyorum ama 1-2 ayda sonuç almak istiyorum sizce yeterlimi 10 dakika çalışma
On dakika çalışma mı? Tam olarak yirmi beş dakika çalışman ve psi-wheel çalışmadan önce otuz dakika kapak çalışması yapman gerekiyor. Aksi takdirde hiçbir sonuç alamazsın! Unutmadan her yemek öğünü on dakika meditasyon yap.

Kapak çalışması

Bir pet şişe kapağını ters çevir ve masaya koy. Sonra ortasında ki çıkıntıya konsante ol ve ön beyininden, kapağın çıkıntısına doğru aktığını ve kapağı hareketlendirdiğini imajine et.
Bir ay sonra kapak titremeye ve haraket etme başlıyacak.
Psi-wheel: %100
Psi-ball: %100
Nesneleri haraket ettirme: %35
Kaşık bükme: %26
Levitasyon: %0
Lunarkinezi: %100
Nekrokinezi: %0
Elektrokinezi: %45
Durugörü: %50
Astral seyehat: %0
Durusezi: %75
geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Ben de kapak titremedi.titrerse pw yi bırakıcam :D

2 ayla kendini kısıtlamaya devam edersen günde 0 dakika yeterli...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Meditasyon filan boş kapak yeterli yalniz kapağı hrk ettrmeye çalışma sadece bak

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

anakinskywalker
Kendine hedef belirlemen güzel.Ne gibi bir sonuç bekliyorsun ? 2 Ayda hergün 10 dk çalışarak psi wheel döndüreceğim dersen sorun yok.Aklında ne varsa onu gerçekleştir burda önemli olan beyne bunu kabul ettirmek.Dediğim gibi şartlandırırsan bunu yapabilirsin.İlle de yok 30 dk kapak yok 30 dk meditasyon felan... Bizim burda birşey söylememiz önemli değil senin bunu beynine kabul ettirmen gerek.Böyle devam..Ama başka amaçların var ise 10 dkyı artırabilirsin..
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Sasuke EVet doğru dedin ama çalışmakda gerekiyor.
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Kullanıcı avatarı
FullManyak
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

teleman yazdı:Meditasyon filan boş kapak yeterli yalniz kapağı hrk ettrmeye çalışma sadece bak
Meditasyon boşmu ?? Açıklarmısınız lütfen ? Meditasyonla imaje yeteneğini son derece geliştirmek mümkündür. Aynı zamanda meditasyonla konsantrasyon yeteneğide artar. Telekinezi çalışmalarında imaje ve konsantrasyon önemli unsurlardır bunlar geliştirilmelidir. Yeni başlamama rağmen konu hakkında çok okuyan biriyim yinede yanlışım varsa düzeltin benim görüşüm telekinezide meditasyon büyük rol oynar.
Uchiha Sasuke

EmRe67 yazdı:Sasuke EVet doğru dedin ama çalışmakda gerekiyor.
Telekinezi de bana göre en önemli faktör beyni inandırmak.Yani adam 2 ayda hergün 10 dk yaparak başaracağını inandıralabiliyorsa beynine sorun yok o adam başarır.Ama adamlar 2-3 saat çalışıyor ve başaracağını beynine inandıramadıysa o adam başaramaz.
Evet doğru çalışmasıda lazım ama yarım saati aşmaması bana göre daha iyi.Telekineziyi hobi olarak görüp aşırı çalışmaz ise başaramayınca fazla üzülmez..
Uchiha Sasuke

teleman yazdı:Meditasyon filan boş kapak yeterli yalniz kapağı hrk ettrmeye çalışma sadece bak
Aynen katılıyorum sana zaten araştırmak isteyen adam meditasyonun temellerine nerden çıkmış baksın ona göre yapsın.Her zaman söylerim meditasyon yerine 10 dk uyu o sana kafidir.Meditasyonu ibadet olarak görmeyenler ona ayıracağınız zaman ile emri yerine getirip namaz kılın ondan sonra görün enerji patlamasını (: