Psi-ball değişik his

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
FireManager
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-ball değişik his

Okunmamış mesaj gönderen FireManager »

ya psi-petin gerçek olmadığını bende biliyorum ama psi-ballı fırlatmak mümkün
Psi-Wheel : %1
Psi-Ball : %0
TermoKinezi : %0
Kaşık Bükme : %0
Telepati : %0
Lucid Rüya : %100
LunarKinezi %0

-TermoKinezi ile ilgili dev konum vardır tüm bilgileri orda bulabilirsiniz.
-Uzun bir süre burda olmadığım için çoğu yeteneğimi kaybettim

teleman
Yaşadığınız İl: 78 Karabük
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen teleman »

Allah Allah yine güldüm firlatilmiyor diyodun çevirdin biz psi ballin firlatildigini düşünürüz ama o enerjidir diyosun yok canim ben kames top firlatiyorum tövbeee psi ball zaten enerji psi = chi demek chi ne demek enerjimiz demek psi ball ne demek enerji topu demek yani enerji demek senin dediğin le benim dediğim aynı ama sen bişey biliyormuş gibi görünmeye çalışıyorsun ve biliyorsun aslinda bildigin tek sey egonu çok iyi firlatman bide internetten ogrenmemis o zaman burda ne isin var git öğrendiğin yere ciayami gidersn pp universitesinemi ben bilmem eski nick diyon yani burdan öğrenip buradakilere satiyon psi pet yok evet ama psi ball var ve firlatiliyor !
Kullanıcı avatarı
ESP
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen ESP »

Allah allah ya psi ball fırlatılmazmış.. kardeşim psi weel de bir nevi enerji fırlatma değil mi? Sen elindeki enerjiyi oraya yönlendirmesen ne yapacasın? Az düşün lütfen. Adam salladim diyor. Diğeri fırlatılmaz diyor. Olur mu hiç arkadaşım. Biz orda enerji değil araba motoru fırlatıyoruz?
Biri yapıyorsa herkes yapar. Daha yapılmamışsa, Durma yapmaya başla :)
Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Arkadaşlar eleştirinin dozunu lütfen bilgi sınırları içerisinde gösterelim.Psiball-chi de kullandığınız enerjiyi yönlendirme ve fırlatma teoride farklı olsa da uygulamada aynı görevi görüyor.Önemli olan sonuçtur.Etki edilmek istenen maddeye enerjiyle müdahale yapabiliyorsanız ister fırlatılmış olsun ister yönlendirilmiş olsun.Sonuç olarak etki edip daha da ilerlemek için çaba göstermeliyiz
Ne zaman şah desem herşey mat olur!

Kilitli