Astral Seyehat Mı Yanılgı Mı ?

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Astral Seyehat Mı Yanılgı Mı ?

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

Ben Bu Astral işini bilmeden önce başıma şöyle bişe gelmişti:

Yarı uyanık yarı uykuluydum gözümü kapadım ve birden kendimi odamda yattığım yerde gördüm ve evde istediğim yerleri gezdim ama sokağa çıkmak aklıma gelmedi :cry: Sokağa çıksaydım nereleri gezerdim kim Bilir ?

Böyle Bir Kaç Daha Olay Yaşadım Ama o zaman uykuda olduğumu bilmiyordum kendimi kalkmış üzerimi Ggyinmiş dışrarı çıkmak üzere bi durumda olduğumu düşünüyodum ki gözüm kapalıydı ve yine yanıldığımı anladım.

Şimdi Size Bir Şey Soruyorum Bu Astral Seyahat Mı?Yoksa Sadece Yanılgı Mı?
Özellikle Bu Astral Seyehat'ten Anlayanlardan Cevap Bekliyorum
Why So Serious??

Kullanıcı avatarı
telekült

Re: Astral Seyehat Mı Yanılgı Mı ?

Okunmamış mesaj gönderen telekült »

astral seyahat uykulu olunan durumlarda meydana gelebilir yani hiç çalışmamış biride bunu yaşaya bilir.Burda önemli olan yani senin durumunla astral seyahati ayıran nokta,odayı gezdiğin zaman bunun bilincinde olman eğer bilinli bi şekilde yanii vucudunun uykuda ama senin vucudunun dışında olduğunun farkındaysan işte bu astral seyahattir...
Kullanıcı avatarı
by Ninjaemos

Re: Astral Seyehat Mı Yanılgı Mı ?

Okunmamış mesaj gönderen by Ninjaemos »

1. yaşadığım olayda bunun tamamen bilincindeydim ama 2.olayda bunun bilince varınca gözümü açtım çünkü vaktim yoktu bi yere yetişmem lazımdı ama bu başıma bir daha gelirse bir çok şey denicem :D yardımın için teşekürler
Why So Serious??