Ellerin titremesi veya irkilme olacak diye temel şart yok.Psiball yaptığında o gücü hissedebiliyorsan sırada ki çalışman onu yönlendirmek olacak.Hemen olabilir veya olmayabilir.Yılmadan çalışmana devam etmen lazım.Çalışma yöntemleriyle ilgili forumda daha geniş bilgi bulabilirsin.Ulas Arslan yazdı:Psiball Topu Yapıyorum Ama Ellerim Ne titriyor nede irkiliyorum Bide atamıyorum yardım Ederseniz sevinirim
Telekinezi Hakkındaki Sorularınız
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezi Hakkındaki Sorularınız
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
su ya da hava bükmeyi nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum hep deniyorum bir tık yok cevap yazın ne olur arkadaşlar
En son Admin tarafından 08 Eki, 22:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İçerik düzenlendi. Lütfen gerekmedikçe özel mesaj talebinde bulunmayalım
Sebep: İçerik düzenlendi. Lütfen gerekmedikçe özel mesaj talebinde bulunmayalım
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
Fantastik konulu filmleri izlemeyi severim ve bir gün izledikten sonra cisimleri hareket ettirebilmek mümkün mü acaba diye düşündüm bisküvi ambalajina odaklandim konsantrasyonum çok iyidi hissedebiliyodum ve ambalaj ses cikararak hareket etti hayal gormedigime çok eminim korktum ve panik yaptigim için konsantrasyonu mu tekrar toplayamadim sonra üstünde durmadim tesadüftür diye gecistirdim aradan uç hafta geçti dun aksam aklima geldi googleda aradim daha önce telekineziyi hic duymamistim elektronik esyalarin etkilendiğini okudum telefonum dokunmatik mesaj yaziyorum parmagim gönder butonunun üstünde havada duruyoken yani dokunmadigim halde gönderdi telefonumda bunun gibi olayi bi kaç kere( telekineziyi bilmeden önce) yasadim ve dun akşamda kasik bükmeyi denedim iyice konsantre oldugumda çay makinasi calismadigi halde tak diye bi ses geldi ürktüm ve biraktim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum calismaya devam etmeli miyim bilmiyorum aslında birazda korkuyorum yardimci olursaniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
bence devam edin..devam ederseniz başaracaksınız.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
SAİ KARDEŞ BİR ŞEY SORUCAM ? BEN HER GÜN CAKRA MEDITASYONU YAPIYORUM AMA YİNEDE BİR fark olmuyor 3 yıl psi wheel calıstım pipete geçtim 0 = 0 ELDE VAR 0 YANİ sen masa sandelye kaldırabiliyorsan videosunu at inanaq
En son Admin tarafından 04 Şub, 22:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Gereksiz renklendirme kullanmayalım lütfen
Sebep: Gereksiz renklendirme kullanmayalım lütfen
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 65 Van
Merhaba arkadaşlar bende telekineziye yaklaşık olarak 1 sene önce başlamıştım. Fakat üniversite sınavları nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.Çok şükür üniversiteyi kazandım ve geçen gördüğüm bir yazıyla tekrar başlama kararı aldım. Bu sefer önümde hiçbir engel yok. Daha öncedende en azından azda olsa yapabildiğim için şüphe vs. yok. 5 gün önce başladım. 2. günden itibaren yavaş yavaş çevirebildim.Ama 2 gündür hiç çeviremiyorum.Nedeni ne olabilir acaba ? Bide tam öğrenmek için bana bir yok bir kitap vs önerebilirmisiniz ? Bu sefer kararlıyım ve öğrenmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Banada Öle Oluyodu Onun Sebebi Normalde Uykunu Alamamandan Kaynaklanıyo.Her Gün Düzenli Bir Saatte Kalkarsan Düzene Girer :)windssson yazdı:Merhaba arkadaşlar bende telekineziye yaklaşık olarak 1 sene önce başlamıştım. Fakat üniversite sınavları nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.Çok şükür üniversiteyi kazandım ve geçen gördüğüm bir yazıyla tekrar başlama kararı aldım. Bu sefer önümde hiçbir engel yok. Daha öncedende en azından azda olsa yapabildiğim için şüphe vs. yok. 5 gün önce başladım. 2. günden itibaren yavaş yavaş çevirebildim.Ama 2 gündür hiç çeviremiyorum.Nedeni ne olabilir acaba ? Bide tam öğrenmek için bana bir yok bir kitap vs önerebilirmisiniz ? Bu sefer kararlıyım ve öğrenmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
Mr captain,tam olarak ondan kaynaklanmaz..
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Evet Doğru Başka Bir Çok Sebepden de Olmuş Olabilir.Bir Keresinde Bende 1 2 Gün Çevirememiştim.Ama Bende Yorgunluk Vardı Belkide Kontrasyon Eksikliğinden Kaynaklanıyodur ?geller yazdı:Mr captain,tam olarak ondan kaynaklanmaz..
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
Bir çok farklı sebep ola bilir,genelde beynin,bunu daha yeni alışkanlık haline getirmeye başladığı için,konsantre olamadığında haraket etmez,yapamıyorum,olmuyor diyerek nocebo etkisi yaratırsın.
Bir süre sonra beyin alışır,pw ve ya nesneyle aranda hemen enerjisel bağ yaratırsın,döner.
Bir süre sonra beyin alışır,pw ve ya nesneyle aranda hemen enerjisel bağ yaratırsın,döner.
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
seçim..
AZERBAIJAN
-