Başımdan geçen ilginç bir olay, rüyanın gerçekleşmesi!

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Başımdan geçen ilginç bir olay, rüyanın gerçekleşmesi!

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Arkadaşlar size başımdan geçen garip bir olayı anlatmak istiyorum
Bana ateşim çıktığı zaman hep garip şeyler olur ama bu seferki çok acayipti.
Bir keresinde gene böyle ateşim çıkmıştı ve televizyon izlerken dinlenirim diye çekyata uzanmış tv izliyordum.
O günde biraz yorgundum normalde ben ne kadar yorulursam yorulayım gündüz uyumam yani istesemde uyku tutmaz
Ama ne keramettir o gün sanırım birazda gripten sızmışım rüyamda bi çizgi film kanalındaki çizgi filmi izliyordum ve diyer rüyalar gibi diildi film bitene kadar izledim sonra uyandım ama konuşmalar falan çok gerçekçiydi.
Sonra gidip bi elimi yüzümü yıkadım geldim ve rüyayı düşünürken aklıma o kanal geldi ve bi açıyım dedim.
Keşke açmasaydım kanalı bi açtım rüyamdaki çizgi film oynuyo başlarda dikkat etmedim ama sonra bi baktım abi ister inanın ister inanmayın rüyamda izlediğim olayların birebir aynısı ya konuşmalar bile aynıydı ve korkup tv yi kapattım.
Ve odadan hemen çıktım ondan sonrada başıma hiç böle bişi gelmedi sizce bu ne iş aklınıza ne geliyosa yazın lütfen.
En son Admin tarafından 26 Şub, 04:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık değiştirilmiştir. Lütfen başlıkları konu ile ilgili oluşturalım
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]

geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Başımdan geçen ilginç bir olay, rüyanın gerçekleşmesi!

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Eminim çoğu kişinin başına geldi.

Bilinçaltında o çizgi filminin o gün olacağını biliyordun,bunu rüyana yansıtmışsın.o çizgi filminin aynısı olmasının sebebi uyurken ruhun seyaheti.RUH için zaman kavramı yok,bu yüzden normal.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN