Çalışmalardan Sonra Bugün!
Moderatör: Sai
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çalışmalardan Sonra Bugün!
Merhaba Arkadaşlar Dün Çalışmalara Başladım.Allah'a Çok Dua Etmiştim Çok Şükür Gerilememişim Hala Aynı Seviyedeyim.Hatta Arada Ellerim Acıyo Demiştim GEN-X'e Teşekkür Ederim Onlar Enerji Çıkış Sancıları Demişti.Ama Kapak Çalışırken Acımıyodu Neyse Bu Acılar Olmaya Başladıktan Sonra Enerjimi Daha İyi Hissedebiliyorum Daha İyi Yönlendirebiliyorum Allah'a Şükür.Psi Wheel'de Biraz Daha Uzaktan Yapmaya Başladım.Kavanoza Koydum İyice Odaklandım Bir Süre Sonra Psi Wheel Hafiften Titredi Sanki Dönüyormuş Gibi Oldu Ama Sabit Kaldı Sonra Yine Açık Psi Wheel'e Geçtim.Psi Wheel'i 1 Saat Çalışmıştım.Şimdi Sizlere Sorum Şu Kapak Çalışması Yapmayıp Psi Wheel Çalışsak Olmaz Mı ? Zaten Psi Wheel Enerjimizi Artırıyo Kapağa Verdiğimiz Zamanı Psi Wheel'e Versek Daha İyi Gelişmezmiyiz Zaten Kapak Mekanizmasını Anladım Yani Sizce Nasıl Olur ? Teşekkür Ederim.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Çalışmalardan Sonra Bugün!
Öncelikle rica ederim kardeşim yaralı olduysam ne mutlu bana :)
Dostum psi weel deki o titreme artık kavanozun içine geçirmeyi başarmışsın tebrik ederim :)
Kapak çalışması konusunda ki düşüncen benim düşüncemle aynı. Ben şimdiye kadar hiç kapak çalışmadım. Psi weelide bu çalışma olmadan yapmayı başardım. Dediğin çok mantıklı! Bunun yerine kapak çalışması yapman daha önceden de dediğim bilinç ezberlemesini geliştirir. Ama kesinlikle bu dediklerim yanlış anlaşılmasın. Kapak çalışmasının da mutlaka büyük faydaları vardır fakat ben kullanmadım bu yüzden bu yolu öneriyorum. Bu düşünceyle çok daha hızlı geleceğinden eminim. Hatta benim arasıra uyguladığım bir çalışma olan Nefes çalışması yapabilirsin. Bu da odaklanmayı aşırı arttırıyor. Çalışmaların da başarılar dilerim :)
Dostum psi weel deki o titreme artık kavanozun içine geçirmeyi başarmışsın tebrik ederim :)
Kapak çalışması konusunda ki düşüncen benim düşüncemle aynı. Ben şimdiye kadar hiç kapak çalışmadım. Psi weelide bu çalışma olmadan yapmayı başardım. Dediğin çok mantıklı! Bunun yerine kapak çalışması yapman daha önceden de dediğim bilinç ezberlemesini geliştirir. Ama kesinlikle bu dediklerim yanlış anlaşılmasın. Kapak çalışmasının da mutlaka büyük faydaları vardır fakat ben kullanmadım bu yüzden bu yolu öneriyorum. Bu düşünceyle çok daha hızlı geleceğinden eminim. Hatta benim arasıra uyguladığım bir çalışma olan Nefes çalışması yapabilirsin. Bu da odaklanmayı aşırı arttırıyor. Çalışmaların da başarılar dilerim :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
Teşekkür Ederim Nefes Çalışmalarını Ben Şöyle Yapıyorum Psi Wheel'e Başlamadan Önce 3 Kere Nefesi Burnumdan Alıp Ağzımdan Veriyorum Gözlerimi Kapatıyorum Kafamdaki Düşüncelerin Bi Perdeye Elektriksel Yolla Aktığını İmajine Ediyorum Sonra O Perdenin Gittikçe Siyahlaşıp Patladığını İmajine Ediyorum Ki Bunlar Kafamdaki Bütün Düşünceleri Yok Ediyo 3 Kere Daha Burnumdan Nefes Alıp Ağzımdan Veriyorum Ve Açıyorum Senin Çalıştığın Teknikleride Bilmek İsterim :)GEN-X yazdı:Öncelikle rica ederim kardeşim yaralı olduysam ne mutlu bana :)
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Kapak çalışması odaklanmanı daha uzun süre korumanı sağlar. Yani zihnin üzerindeki kontrolünü arttırır.(Benim görüşüm, deneyimlerimden yola çıkarak). Bu yüzden psi wheelin dışında belli bir süre kapak çalışman sana daha hızı ilerleme sağlıyacaktır. Ama yine de senin tercihin. :)
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Aslında benim tekniğimin aşırı bir farkı yok. Trknik şöyle:
Ilk başlarda 4 saniyede nefesi alıyoruz. 2 saniye nefesi tutuyor yine 4 saniye veriyoruz. 2 saniye bekleyip 4 saniye alıyoruz, 2 saniye tutup 4 saniye veriyoruz.......
Böyle devam ediyor. Geliştikçe bu rakam 4-2 den 8-4 e çıkacak. Bu sırada nefese odaklanmakta fayda var ama yine de elinde sonunda ister istemez odaklanıyor insan zaten. Yaparsan kısa sürede etkisini görürsün. :)
Ilk başlarda 4 saniyede nefesi alıyoruz. 2 saniye nefesi tutuyor yine 4 saniye veriyoruz. 2 saniye bekleyip 4 saniye alıyoruz, 2 saniye tutup 4 saniye veriyoruz.......
Böyle devam ediyor. Geliştikçe bu rakam 4-2 den 8-4 e çıkacak. Bu sırada nefese odaklanmakta fayda var ama yine de elinde sonunda ister istemez odaklanıyor insan zaten. Yaparsan kısa sürede etkisini görürsün. :)
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
Teşekkür Ederim Deniyicem :)GEN-X yazdı:Aslında benim tekniğimin aşırı bir farkı yok. Trknik şöyle:
- MrCapTaiN
Yorum İçin Teşekkürler :)WindMatters yazdı:Kapak çalışması odaklanmanı daha uzun süre korumanı sağlar. Yani zihnin üzerindeki kontrolünü arttırır.(Benim görüşüm, deneyimlerimden yola çıkarak). Bu yüzden psi wheelin dışında belli bir süre kapak çalışman sana daha hızı ilerleme sağlıyacaktır. Ama yine de senin tercihin. :)
- MrCapTaiN
Ayriyeten Allah'a Şükür Odaklanma Sorunum Yok Ama Bence Kapak Çalışmasını Odaklanma Sıkıntısı Çeken Arkadaşlar Yapsalar Daha İyi Olucaktır.Odaklanma Çekmeyenler Kapağa Verdiği 45 dakikayı Psi Wheel'e Verirlerse Enerjimiz Daha İyi Artıcak Ve Gelişicez Allah'ın İzniyle inşaAllah :)WindMatters yazdı:Kapak çalışması odaklanmanı daha uzun süre korumanı sağlar. Yani zihnin üzerindeki kontrolünü arttırır.(Benim görüşüm, deneyimlerimden yola çıkarak). Bu yüzden psi wheelin dışında belli bir süre kapak çalışman sana daha hızı ilerleme sağlıyacaktır. Ama yine de senin tercihin. :)
- WindMatters
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Psi Wheel dışında sarkaç vs. denemen de iyi olabilir odaklanma sorunun yoksa.
- MrCapTaiN
Şuan Bardak Ve Pipet Çalışmasını Yapıyorum Allah'a Şükür Oluyo Yani :)WindMatters yazdı:Psi Wheel dışında sarkaç vs. denemen de iyi olabilir odaklanma sorunun yoksa.
-