Az Kaldı...
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Az Kaldı...
Herşeyiyle Eksiksiz Yazda Sonradan Bişi Çıkmasın :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Biyokinezi hakkında doğruluğu kanıtlanmayan,denemediği ve insanların sağlığını olumsuz etkileyecek yazılar paylaştığından dolayı banlandı.WindMatters yazdı:ESP ban mı yedi?!?! Ben de diyorum neden girmiyor. Neden ban yedi?
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Denedi,tamamen işe yaradı.Sence inanç ve düşünceyle telekinezi mümkünken,neden Bedenimize etki etmeyelim?düşünce en çabuk bedende işe yarar.kendisiyle iletişime geçtim,inşaAllah daha da ilerler.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bence bu mantık yanlış. O zaman kimse burada teknik yazamaz. İlla denemiş olmak gerekiyorsa evet denendi ve başarıldı. Burda sizlerin bir türlü anlamadığı nokta NE İSTEDİĞİNİ BİLMEK. Sizler bunu anlamadan sürekli yorum yapıyorsunuz. Böyle tartışmalar yüzünden birisini illaki banlayacaksanız buyrun banlayın.Uchiha Sasuke yazdı:Biyokinezi hakkında doğruluğu kanıtlanmayan,denemediği ve insanların sağlığını olumsuz etkileyecek yazılar paylaştığından dolayı banlandı.WindMatters yazdı:ESP ban mı yedi?!?! Ben de diyorum neden girmiyor. Neden ban yedi?
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Neyse Biokinezi ile ilgilenmiyorum. Bu yüzden bu konuda fazla konuşmakta istemiyorum. Ayrıca beni de banlamamanızı rica ediyorum çünkü burada değişime yönelik yapılan çalışmalar, hazırlanan yazılar var. İnşAllah ne dediğimi anlatabilmişimdir.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
Soru sorudunuz cevap verdim.Hata yapana uyarı verilir tekrar ederse banlanır.GEN-X yazdı:Bence bu mantık yanlış. O zaman kimse burada teknik yazamaz. İlla denemiş olmak gerekiyorsa evet denendi ve başarıldı. Burda sizlerin bir türlü anlamadığı nokta NE İSTEDİĞİNİ BİLMEK. Sizler bunu anlamadan sürekli yorum yapıyorsunuz. Böyle tartışmalar yüzünden birisini illaki banlayacaksanız buyrun banlayın.Uchiha Sasuke yazdı: Biyokinezi hakkında doğruluğu kanıtlanmayan,denemediği ve insanların sağlığını olumsuz etkileyecek yazılar paylaştığından dolayı banlandı.