Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Arkadaşlar Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm.Normal Oyunda Nasıl 2d Ve 3d Oyunlar Yapılıyor.2d'de Herşey Basit Ve Kolay Oluyor.3d'e Geçince Karmaşık Ve Zor Oluyor.Nasılsa Bu Oyunların Çalıştırılmasında Bi Formül Var Buda Kod Kısmı Oluyor.Aynı Şekilde 2d Bizim Cisimleri Olduğu Yerde Hareket Ettirme Oluyor..3d İse Cismi Havalandırmak Oluyor.Burdaki Kod Kısmıda Bizim Düşünce Gücü Kısmımız Oluyor.Şimdi Nasılsa Oyunda Bir Mantık Ve Algoritma Varken Bizde'de Teknik Ve Formül Var.Bizde Cismi Anlık Hareket Ettirmek İstiyoruz Yani Hemen Yapabilmek İstiyoruz Ki Bundada SüperTrans Meydana Geliyor.Ve Başka Bir Şeyde Odaklanınca Enerjimiz Tıkanıyor Ve Enerjimizi Salamıyoruz.Şimdi Gel Gelelim Biz Nasıl Anında Ve İstediğimiz Gibi Enerjimizi Cisme Vererek Hareket Ettircez Bunuda Şöyle Açıklicam, Bugün Pipet Çalışırken Kendimce Bir Teknik Buldum Oda Şöyle;
Cisme Odaklanmayın, Odaklanmak Yerine Cismi Hissedin.Nasıl Oluyor Hissetmek ? Derseniz Cismin Sanki Tenine Çok Yakınmışsınız Gibi Hissedin.Bunun İçinde Cismi Burnunuzun Üstüne Koyarak Anlıyabilirsiniz.Yani Cisim Sanki Sizin Bir Parçanız Gibi Oluyor.Birinci Kısım Bu.
İkinci Kısım, El Hareketleriyle Cisme Etki Ettiğinizi Düşünün.Siz Fark Etmeseniz Bile Cisim Titriyor.
Üçüncü Kısım da, Cismin Hareket Ediceğini Düşünün.İmajinede Etmeyin.Her An Cisimle Birlikte Olun.Ne Demek Her Anda Cisimle Olmak ?
Kafanızda Hayal Kurup Başka Bişey Düşündüğünüz Zaman Kafanız Başka Yere Gittiği İçin Olmiyabiliyor.Cisim Ne Yapıyosa Kamera Gibi Bi Taraftan İzleyin Bi Taraftan Yapın Ki Buda Farkındalık Oluyor.Bi Başka Teknikte İlk Önce Cismin Titrediğini Düşünün Ve Sonra Yavaş Yavaş Hareketlenme Meydana Geldiğini Düşünün.Zaten Çalışıp Uğraştıkça Kavricaksınız.Hatta Çalıştığınız Odada Lambayı Açıp Öyle Çalışırsanız Daha İyi Anlarsınız.Zaten Cismi Hemen Hareket Ettirmeye Başlayınca da Fark Ediliyor.Lambayı Açın Dememin Sebebi Hani SüperTrans'a Girmişken Işıkta Titriyebiliyor.Yani Kullanıcağımız Malzemeler Şunlar;

1-Cismi Hisset.
2-Ellerinle Cisme Etki Ediceğini Düşün.
3-Cisimde Hareketlenme Meydana Geliceğini Yani Cismin Hareket Ediceğini Düşün.
4-Ve Yaptığın İşte de Farkında Ol.Buda Her An Cisimle Birlikte Olmaktır.

Ve Son Olarak Gayet Sakin Ve Rahat Olun Çok Kasmayın ;)
Şu Anlık Hepsi Bu Kadar Takıldığınız Yerde Soru Sorabilirsiniz :) Başka Fikir Veya Teknik Bulursam Paylaşıcam Birde Böyle Deneyin Bakalım Neler Değişiyor ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

Bu teknik gerçekten SüperTrans'ı anlatmaya yönelik önemli bir teknik. SüperTrans'ın kod sistemindeki çok önemli bir kısmı çözmüşsün. Kısa sürede denemeleri yapıp sayfada paylaşırsak çok daha iyi olur arkadaşlar. Çok teşekkürler MrCapTain...
Yine kalına gelen teknikleri yada zaman içerisinde ki farkındalıkları buraya paylaşmasını rica ediyorum. :) Tekrardan teşekkürler.
Yalnız küçük bir;
NOT:
Teknikler (Verilen) işe yarıyorsa, bu bize SüperTrans'ın %1'lik bir kısmını (ki buna kod kısmı diyebiliriz.) çözdüğümüz anlamına geliyor. Neden %1 diye sorarsanız:
SüperTrans'ı aramada ki amaç psi-wheeli döndürmek yada kaşığı kolay bükmekten ziyade tam olarak Farkındalık ve Evrensel çözüm İşlemini tamamlamak. Yani şöyle söyleyeyim: Her şey yine başta belirtildiği gibi kodlar tarafından oluşturulmuştur. Fakat tam şuanda yaptığınız bir yanlışı düzelteyim. Kodlar, sizin tahmin ettiğiniz (yani aklınıza gelen) DNA'daki Genetik kodlar(Tabii bu DNA Konusu yakın zamanda büyük bir yazı olarak paylaşacağım. Gerçek SüperTrans DNA'larımızda saklı olabilir.) yada bilgisayarda geçen, Matrix filminde bulunan kodlardan değil. Bakın şimdi:
Hepimizin hayatında sakin insanlar vardır. Bu sakin insanların enerjik olduğu, kısaca kendi olmadığı zamanlarda vardır. Mutlaka bunu sizde fark etmişsinizdir. Fakat onun sessizlik sistemi, davranışları nasıl değişiyor düşündünüz mü? Nasıl bir Bilgisayarda silme işlemi için özel yapılmış Programlar varsa; Bu yaşam sistemimizde de, o sakin kişinin durumunu değiştirecek; KOD adını verdiğimiz sistemler var. Kodları maddesel değil düşsel bir şeyler olarak düşünmeye çalışın. Tüm bunlara baktığımızda İnşAllah neden %1 lik kısımdan bahsedildiğini anlamışsınızdır.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Rica Ederim Benim İçin Fikirlerimi Burda Paylaşmak Büyük Bir Zevk.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bi teori uydurdum kendimce fikir diyelim ama biraz mantıklı eğer saçmaysa şimdiden özür dilerim şimdi şöyle düşünün kavgada sakin haliniz en güçlü hal değildir öfkeli hal daha güçlü ve daha hızlıdır ama bizim kontrolümüzde değildir. bence öfkeyi anlık enerji yapma olarak kullanmak bana mantıklı geldi normalde bizden çok güçlü olan birisini öfkeli olduğumuzda korkutabilir belki de onu dövüşte yenebiliriz (konu hep dövüşe kaydı ama aklıma başka örnek gelmedi :D ) telekinezi ya da süpertransta nasıl kullanılacağını bilmesem de kullanabilirsek bence öfke enerji açığa çıkarmanın önemli bir parçası konuyu yanlış anlamış ya da saçma bir şey paylaştıysam şimdiden özür dilerim (başta da dediğim gibi) bazıları öfkedeki enerjiyi öfkelenmeden kullanabiliyor mantıksız oldu cümle ama :D biz de bunu telekinezide kullanırsak bence iyi olur yanlış anlamış ya da saçma bir şey paylaştıysam şimdiden özür dilerim (3 oldu bu :D :D )
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Fikirler Her Zaman Bizim İçin Önemlidir :) Bu Arada Bence Saçma Olmamış Söylediğin Doğru Olabilir.Senin bu Fikrinden Bir Tane Benim Aklıma Bir Fikir Geldi Bilirsiniz Ki Pozitif Ve Negatif Enerji Var.Negatif Enerjileri Atmamızı Söylüyolar.Burdaki Öfke Negatif Enerji Oluyor.Eğer Bunu İçimizde Birleştirip Tek Bir Alanda Toplayıp Cisme Gönderirsek Çok Etkili Olabilir Teşekkür Ederiz :)

Kullanıcı avatarı
inflames

telekinezi bayağı çalışma gerektiriyo ya umarım bunu daha oyunlar gibi bırakmam ama eğlenmeye başladım kaşıkları bükmek falan :D oyunlarda level atladıkça öldürdüğün yaratık sayısı artıyo ve sıkılıyorsun ama burda sen kendini geliştirdikçe daha eğlenceli oluyo nesneleri hareket ettirme falan :D konudan saptım ama ben :D :d :D bir de ahah valla şimdi aklıma geldi bir şey daha bu fizikselde geöçerli ama zihinselde geçerli mi bilmiyorum mesela bir kişinin bir tarafını kesiyorsun sonra bu kişi acısını çıkarmak için duvara vuruyor normalde o kadar güçlü vuramaz ama acı çekince daha güçlü vuruyor tabi bu acayip mantıksız oldu ama denemesek daha iyi napıcaz arkadaşımız bize bıçak batırırken biz nesneye mi odaklancaz :D ama birden aklıma geldi söyleyeyim dedim yeni açıldığı için bu süper trans her türlü bilgiye ihtiyacınız varmış gibi geldi
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Çünki Acı Çektiğin Zaman Otomatikmen Beyin Uyarıldığı İçin Beyin Herşeyi Yapıyor Olabilir.Bu Arada Evet Her Türlü Bilgiye İhtiyacımız Var Teşekkür Ederiz :)
Kullanıcı avatarı
inflames

habire aklıma geliyor :D şimdi aklıma gelen duygu hırs mesela sizin hep dalga geçtiğiniz çocuk sizden yüksek not aldı bir dahaki notu ondan yüksek almak için normalden daha fazla çalışırsınız başınız bile ağarsa devam edersiniz çünkü hırslısınızdır. hırs futbol ve basketbolda da vardır kaptırdığınız topu almak için hiç olmadığı kadar hızlı koşarsınız hırs mesela şu şekilde telekinezide uygulanabilir sınıftan veya işyerinden en gıcık olduğunuz birisi sizin yapamadığınız bir şey (örnek veriyorum) eşyaları oynatmayı yapabiliyor siz de ona yetişmek ya da onu geçmek için daha sık telekinezi çalışır ve mesela psi wheeli tüm odaklanmanızla döndürmeye çalışırsınız. sanırım duygu konusunda süper trans da söyleyebileceğim bu kadar :D bu çok iyi olmadı ama öfke görüşüme hala katılıyorum :D
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

inflames yazdı:telekinezi bayağı çalışma gerektiriyo ya umarım bunu daha oyunlar gibi bırakmam ama eğlenmeye başladım kaşıkları bükmek falan :D oyunlarda level atladıkça öldürdüğün yaratık sayısı artıyo ve sıkılıyorsun ama burda sen kendini geliştirdikçe daha eğlenceli oluyo nesneleri hareket ettirme falan :D konudan saptım ama ben :D :d :D bir de ahah valla şimdi aklıma geldi bir şey daha bu fizikselde geöçerli ama zihinselde geçerli mi bilmiyorum mesela bir kişinin bir tarafını kesiyorsun sonra bu kişi acısını çıkarmak için duvara vuruyor normalde o kadar güçlü vuramaz ama acı çekince daha güçlü vuruyor tabi bu acayip mantıksız oldu ama denemesek daha iyi napıcaz arkadaşımız bize bıçak batırırken biz nesneye mi odaklancaz :D ama birden aklıma geldi söyleyeyim dedim yeni açıldığı için bu süper trans her türlü bilgiye ihtiyacınız varmış gibi geldi
Kardeş sen kendini aşmışın :DdddDD Bide ben kendimi çok düşünür sanardım :D neyse konudan saptım bende :D abi yazdıklarını okudukça gülüyorum neyse konuya gelelim. Hani yazmışsın ya öfkeyle ilgili bişeyler. O bana oyundan leveldan daha mantıklı geldi. Bakın yalan söylemicem mantıklı olduğunu düşünüyorum açıkçası ben sizler kadar rahat çalışamıyorum bazen odaya girip kitliyorum kapıyı birde yan odada abim oluyor annem o odaya giderken benim odamın önünden geçiyor ve geçerken ya tıklatıyor ya abime sesleniyor falan böyle tam çeviriyorum bütün dikkatim dağılıyor tabi bende anneme acayip sinir oluyorum etrafı yumrukluyorum falan eğer doğruysa işime yara cunku sık sık bu durumla karsılasıyorum :)
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

İnflames Kardeşim. Çok teşekkür ederim. Olaylara bakış açın saçma değil kesinlikle böyle düşünme. İnsanın olası duygu, davranış durumlarından açıkladığın örnekler önemli ve ilham verici olabiliyor. Birlikte çalışıp, mantık yürütürsek başarı ipini herkes göğüsleri, en yüksek tepelere daha kolay çıkarız. TelekinetikAkim ve MrCapTain sizlere de çok Teşekkür Ederim.
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Kilitli