Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)
psi whell video
-
Re: Yalıtım Alanlı Psi Wheel Çalışması (Video)
Valla adam sanki eliyle çeviriyormuş gibi çevirdi wheel'i. Öyle ki wheel'i fanus ile izole edip, başında uğraşıp bir titreşim dahi elde edemeyen bize nispet yapar gibi :) Hiç salınım yok sanki şu açıyla şu süratle dön der gibi.. Gerçekten tebrik etmek lazım.
- ddemmahum
valla süper.. işte bu video gerçek..
::Welcome to home Bruce::
- telekült
eeee yeter bu video 10 kez paylaşıldı biraz takibci olalım...
-
Arkadaşım ben yeniyim ilk kez görüyorum süper bi video ama =)
-
Bunada inanmayanlar olur yok masası özel yok ellerinde bişi var yok şu var bu var derler merak etmeyin
gün gelicek herkes bunu kabullenicek
herkes bilim adamlarının sözüne bakıyo
neden insanlar sadece bilimadamlarına inanır anlamıyorum sanki onlar insan değilde insandan daha üstün varlıklar
gün gelicek herkes bunu kabullenicek
herkes bilim adamlarının sözüne bakıyo
neden insanlar sadece bilimadamlarına inanır anlamıyorum sanki onlar insan değilde insandan daha üstün varlıklar
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
- toskalxxx
benim bi ablam vr onun gözü önünde yaptım inanmadı bunu göstercem hem bakmıo hemde inanmıo çok gıcık:D
herkez istediine inansın ama doğruya inansın
herkez istediine inansın ama doğruya inansın
TeleKİNETİx
- telekült
iyi bakalım insanla bunu nezaman kabullenecek
-
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
biz insan değilmiyiz :D
ben bunu ilk denediğimde annem ve babam yapamassın fln dedi sonra ay önce aldım psi wheeli annem tam meyve koym şgetirmi bi baktı döndürüyorum ben anamı fark etmedim bide gizlice babamı çağırmış oda görmüş işte ben tam etrafa baktım si birden beni izliyo :D aferin fln dediler inanmadılar
sonra hock metoduyla kaşığa tur attırdım babam artık dalga geçmey ebaşladı artık tekvandoda rakiplerinide böyle yumuşatır döversin dedi ablam gil şaşırdı baya :D
ben bunu ilk denediğimde annem ve babam yapamassın fln dedi sonra ay önce aldım psi wheeli annem tam meyve koym şgetirmi bi baktı döndürüyorum ben anamı fark etmedim bide gizlice babamı çağırmış oda görmüş işte ben tam etrafa baktım si birden beni izliyo :D aferin fln dediler inanmadılar
sonra hock metoduyla kaşığa tur attırdım babam artık dalga geçmey ebaşladı artık tekvandoda rakiplerinide böyle yumuşatır döversin dedi ablam gil şaşırdı baya :D
"Asla vazgeçme ve hayallerini takip et " Bu bir avuç cesareti kalbine yerleştir. unutma yarına onunla varacaksın..!
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
Ruhmu saran alevle yükselmeliyim ancak. Dik başlı siyah köpek, beni bekliyor olacak..!
By T€$
Timuçin €mre $en
-
ooffff vallahi adama helal olsun amma hızlı döndürdü kağıdı hemde arada farklı bi madde olduğu halde arada fanus olmasa kimbilir ne kadar hızlı döncekti gerçekten çok güzel bir vidyo telekinezinin gerçek olduğunu çok güzel ispatlayan bir vidyo umarım bu vidyodan sonra şüphesi olan arkadaşlar şüphelerini gidermiş olur
- archipallium
gercekten tek kelimeyle mükemmel baska bisi diyemem insallah bizede nasip olur böyle videolar cekmek :D :D
En son archipallium tarafından 06 May, 21:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
-