Farkına Varmak; Gerçek Olan Ne?

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Farkına Varmak; Gerçek Olan Ne?

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bu arada GEN X senini yazılarını bölüm bölüm okuyup ona göre yazıyorum ve bataklık çimenlik yolla ilgili fikrim şu sınav demişsin evet doğru amam bu sınav herkezde aynı etkiyi yaratmaz sınıfın en çalışkanı için sınav zor da olsa farketmez ama tembele kolay da olsa zor gelir yani demek istediğim şey şu bir adaya gideceksin bataklık ve çimenlik yollar var ve bu yolar değişik yerlerde o adaya gitmeden önce o adada nerede bataklık nerede çimenlik yol olduğunu araştırıp öyle gidersen adaya hep çimenlik yolları seçersin. sanırım bunun da kökünde çalışma var amam dediğim gibi bölüm bölüm yazıyorum belki de çok alakasız şeyler söylemişimdir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
inflames

sanırım bu son yazım olucak çünkü başım ağrımaya başladı yavaştan esasında hızlı da ben yavaş dedim :D şimdi öğretmenlerin yüzde doksanı soruyu sorunca parmak kaldırmamızı istiyor şimdi olay şöyle oluyor biz soruyu anlıyoruz cevabını beynimizde tartıyoruz ve parmak kaldırıyoruz. ve bunu çok yapınca beynimize şöyle bir şey geliyor bu öğretmenler soru sorunca parmak kaldırarak cevap vermemi istiyor. amam o öğretmen gidip yerine başkası geliyor ve o da öğrencilerin parmak kaldırmamasını sorunun cevabını kendi kendine vereceğini söylüyor ama siz bilinçaltınızı soru sorulunca parmak kaldırmaya programladığınız için her soruda yine parmak kaldırıyorsunuz. bu büyük ihtimalle saçma oldu başım ağrıdı diye hızlı yazdım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Bu arada alakasız bir şey ama, ben bir teori geliştiriyorum/geliştirdim, şimdiye kadar öğrendiğim şeylerden , deneyimlerimden vs. Bu aralar kendim üzerimde test etmeye başladım. İnşallah sizinle paylaşmayı düşünüyorum. (Ama tam emin değilim, saçma bulabilirsiniz)
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Kullanıcı avatarı
inflames

ben de saçma bulabilirsiniz diyerekten süpertransa girmiştim şu an süpertransın önde gelen isimlerindenim ne olursa olsun paylaş