Kapak çalışması hakkında soru ?
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Kapak çalışması hakkında soru ?
Selam arkadaşlar size kapak çalışmasıyla ilgili birşey sormak istiyorum forumda bazı arkadaşların yazdıkları kafama takıldı "ben kapak çalışmasında çok iyiyim, süperim" gibi şeyler söyleyen arkadaşlar var bende kapak çalışması yapıyorum ama başarılı olup olmadığımı nasıl anlıycam kapağa akan enerjiyi görmemiz falanmı lazım? Kafam karıştı.
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Kapak çalışması hakkında soru ?
Enerjiyi Göremezsin Ama Hissedebilirsin Ayriyeten Kapak Çalışmasında Öyle Çok Süperim Diyenlerede Fazla İnanma :) Kapak Çalışması Benim Bildiğime Göre;
Pet Şişe Kapağını Ters Çevirip Düz Masaya Koy.Yani İç Tarafı Sana Baksın.Ortasındaki Çıkıntıya 45 Dk Böyle Odaklan Bu Süre Zarfında Ne Bi Hayal Kur Nede Birşey Düşün.Sadece Kapakla Sen Varsın.Enerjiyi İmajine Edebilirsin.İki Elin Birbirine Paralel Bakıcak Şekilde Kapağın Etrafına Koy.Hem Beyninden Hemde Ellerinden Aynı Anda Bir Elektrik Görüntüsü Gibi Oraya Öyle Sürekli Enerji Gittiğini İmajine Et.Eğer 45 Dakika Boyunca Hep Kapakla Kalırsan Yani Kapağın Ortasındaki Çıkıntının Farkında Olursan Gelişmen Bi Hayli Daha Kısa Süre Alıcaktır.Bir Süre Sonra Kapak Titriyo Zaten :)
Pet Şişe Kapağını Ters Çevirip Düz Masaya Koy.Yani İç Tarafı Sana Baksın.Ortasındaki Çıkıntıya 45 Dk Böyle Odaklan Bu Süre Zarfında Ne Bi Hayal Kur Nede Birşey Düşün.Sadece Kapakla Sen Varsın.Enerjiyi İmajine Edebilirsin.İki Elin Birbirine Paralel Bakıcak Şekilde Kapağın Etrafına Koy.Hem Beyninden Hemde Ellerinden Aynı Anda Bir Elektrik Görüntüsü Gibi Oraya Öyle Sürekli Enerji Gittiğini İmajine Et.Eğer 45 Dakika Boyunca Hep Kapakla Kalırsan Yani Kapağın Ortasındaki Çıkıntının Farkında Olursan Gelişmen Bi Hayli Daha Kısa Süre Alıcaktır.Bir Süre Sonra Kapak Titriyo Zaten :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- ChiMaster60
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Yardımın için saol deniycem
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Psi-ball % 70
- TTmF##
- Genel Yetkili
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kapak çalışması dediği sadece kapağa odaklanmak hepsi bu :)) bunu gözünüzde büyütmeyin. su şişesi gibi kapağı olan bir şey alın ve kapağın içindeki noktaya odaklan sadece. başka hiç bişi yok :)
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bişi Değil Rica Ederim.ChiMaster60 yazdı:Yardımın için saol deniycem
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Kardeşim ben kapak çalışmasına 1 saatimi vermedim şimdiye kadar. Kötü bir şey demiyorum elbette yararı vardır ama bence daha iyi yöntemler bulabilirsin. Mesela farkındalığını geliştirebilirsen, kapak çalışmasından çok daha fazla yarar alırsın. Çok oku...
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Aynen.Bulduğun her tekniği okuman tecrübe açısından çok önemli..inancını güçlendirir..GEN-X yazdı:Kardeşim ben kapak çalışmasına 1 saatimi vermedim şimdiye kadar. Kötü bir şey demiyorum elbette yararı vardır ama bence daha iyi yöntemler bulabilirsin. Mesela farkındalığını geliştirebilirsen, kapak çalışmasından çok daha fazla yarar alırsın. Çok oku...
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Kardeş Sana tavsiyem git 2,50 Tl ye kıy bi pepsi al at dolaba kapağını al. onun içindeki çıkıntı daha belirgin ve büyük.
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-