Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: SüperTrans'da Yeni Bir Şey

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

gerçekten boşa uğraşmıyosrun ben kapak çalışması bazen yapıyorum 1.5 - 2 ayda kaşığı büktüm ama imajinasyonum telekineziden önce de iyiydi imajinasyonu geliştiren çalışma var mı?

teşekkürü verdim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Re: SüperTrans'da Yeni Bir Şey

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Teşekkür ederim inflames, imajinasyonu geliştirmek için benim kendi keşfettiğim bir yöntem var oda film veya dizi izleyince boş vakitlerinde o dizide neler oldu sırasıyla gözünde canlandır.Gözün kapalı bi şekildede yapabilirsin.Yani o diziyi bidaha baştan izliyormuş gibi en küçük ayrıntısına kadar imajine et.
Sonuçta nasıl sa telekinezi çalıştıkça gelişiyor.İmajinasyonda öyle :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

arkadaşlar lütfen süpertransa olan ilgi azalmasın iletiler yazmaya devam eedin ve yeni kural artık bu başlık altında yazıcaksınız süpertransla ilgili yazıları lütfen biriniz yazsın şu iletiyi bn bilinçaltı yazımı yazmak üzereyim kafamda toparlıyom sizden de ilgi bekkliyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

inflames yazdı:arkadaşlar lütfen süpertransa olan ilgi azalmasın iletiler yazmaya devam eedin ve yeni kural artık bu başlık altında yazıcaksınız süpertransla ilgili yazıları lütfen biriniz yazsın şu iletiyi bn bilinçaltı yazımı yazmak üzereyim kafamda toparlıyom sizden de ilgi bekkliyorum
Katılıyorum arkadaşlar birlikten kuvvet doğar lütfen bu süpertransa özen göstermenizi istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
kleo26
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: BİR ÖNERİ ÖNEMLİ (SÜPERTRANS)

Okunmamış mesaj gönderen kleo26 »

MrCapTaiN yazdı:
kleo26 yazdı:
inflames yazdı:katılıyorum kesinlikle uydurma bir şey değil mesaj atarsan sana özetlerim konuyu.
Kanıt göstererek özetlersen sevinirim. Sadece benim için değil bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur.
Kanıt mı ?
Sen hiç telekinezi çalıştın mı ?
Pipetin hareket etmesi.
Işıkların Titremesi
Bunlar yeterli kanıt değil mi ?
Bunlar telekenizide "süpertrans" dediğiniz şey yokken de vardı. Tam anlayamadım ne demek istediğini.
Don't play games it'll be dangerous if you f me over
Cause if I get burnt, I'ma show ya what it's like to hurt
Cause I've been treated like dirt befo' ya
And love is "evol", spell it backwards, I'll show ya

Kullanıcı avatarı
FullManyak

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

kleo26 yazdı: Bunlar telekenizide "süpertrans" dediğiniz şey yokken de vardı. Tam anlayamadım ne demek istediğini.
Bknz;
FullManyak yazdı:Bakın sevgili telekinezi.com.tr üyeleri şu konuyu artık çözelim..

Parapiskoloji bir bilim dalı değildir. Bu sebeple parapsikolojide kanıt istenemez. Kanıtlanabilirse eğer parapsikoloji bilim sayılırdı.

Telekinezi parapsikolojinin alt dallarındandır. Parapsikolojinin bilim olmadığı gibi doğal olarak teelkinezide bilim dalı değildir. Kanıtlanamamıştır. Aynı zamanda şuan ki teknolojimizle kanıtlanabilmesi mümkün gözükmüyor.

Şimdi sizler bilim sayılmayan bir dala kanıt isterseniz kesinlikle saçmalamış olursunuz. Bunu dini açıdan düşünürseniz daha iyi anlarsınız. 2+2=4 tür. Tüm dünyada böyledir. Ama kimi için Allah vardır. Kimi için yoktur. Allah'ın varlığıda yokluğuda kanıtlanamaz. Ama 2+2=?? Kesinlikle 4 tür. Bu inkar edilemez. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. (Sadece örnek vermek istedim konuyu tartışmaya çekmeyin.)

Gelelim tekrar asıl konumuza. Parapsikoloji dalı üzerinde bir çok deney yapılmıştır. Hiç bir kanıt bulunamamıştır. Buna rağmen idda edilenlerin yapılabildiği gerçeğide inkar edilememiştir. Yani psi-wheel gerçektir fakat kanıt yoktur. İstenilen her türlü test yapılabilir kanıt bulunamaz ama kağıt döner.

En başta dediğim gibi günümüz teknolojisi yetersiz. Zaten beyinin gücüne dair kanıt bulabilecek bir makina düşünemiyorum.

Kanıt arıyorsanız parapiskolojiyi bırakın ! İnancınız kırılır ve zaten başarısız olursunuz.
Süpertrans bir keşif çalışmasıdır. SüperTrans teknik değildir. Kanıtlanabilecek bir yanı yoktur. Sadece bir deneye dayalı araştırma projesidir. Dediğim gibi PROJE'dir. Yapılmamış/bitmemiş bir proje için " Bak süpertransla bunu bunu yapabilirsin" diyemeyiz. Peki ne bu süpertrans projesi dersen buna sınırsız enerji kontrolü ve akışı diyebiliriz. "Araştır+İnan+Çalış=Başarı"

Süpertransı bulursak neler olucak dersen.... Hayal gücüne kalmış sınırsız bir zihin gücüne sahip olsan neler yapardın ?

Ayrıca bakınız; İmzanızdaki 4 yılda sadece psi-wheel döndürmek sizin az çalıştığınızın göstergesidir. Benim 4-4,5 aylık bir geçmişim olmasına ve düzenli çalışma gibi bir imkanım olmamasına rağmen psi-wheelde sınırlı kalmadım. Kaşıkta büktüm, psi-ballda yaptım, avizede salladım, parada büktüm, aurada gördüm bir sürü başarılı ve başarısız çalışma yaptım. Düzensiz çalışmama rağmen inandım araştırdım ve başardım. Araştırmadan çalışmak çok büyük bir hata. Bunun yüzünden haftalarca basit şeyler için uğraşmayın. Önce araştırın sonra inanın en son çalışın. İnsanların hevesini arzusunu kırmak için bu sitede olan bir çok kişi var lütfen rica ediyorum telekineziyi başaramasanızda insanların inancını kıracak cümlelerde bulunmayın. Telekinezi çok çalışma gerektiren bir daldır. Ayrıca sınrıları yok edemezseniz yani sitedeki çoğu kişi gibi hata yapıp güçlenmek için sadece psi-wheel çalışırsanız ne kadar ilerleyebilirsiniz ki ? Kaç kere kaşık bükmeyi denedin hiçmi ? Ya da en basitinden psi-wheel yerine perdeyi salladınmı hiç ? Yada bir iplik sarkıtıp onu sallamayı denedinmi ? Çalışmalarınızı sınırlı bırakmayın arkadaşlar bu sınırlar sizi başarısız kılar... Ufak farklılıklar getirin çalışmalarınıza değişen hiç birşey olmuycak ama siz çok daha fazla gelişiceksiniz !

:)
Kullanıcı avatarı
kleo26

FullManyak yazdı:
kleo26 yazdı: Bunlar telekenizide "süpertrans" dediğiniz şey yokken de vardı. Tam anlayamadım ne demek istediğini.
Bknz;
FullManyak yazdı:Bakın sevgili telekinezi.com.tr üyeleri şu konuyu artık çözelim..

Parapiskoloji bir bilim dalı değildir. Bu sebeple parapsikolojide kanıt istenemez. Kanıtlanabilirse eğer parapsikoloji bilim sayılırdı.

Telekinezi parapsikolojinin alt dallarındandır. Parapsikolojinin bilim olmadığı gibi doğal olarak teelkinezide bilim dalı değildir. Kanıtlanamamıştır. Aynı zamanda şuan ki teknolojimizle kanıtlanabilmesi mümkün gözükmüyor.

Şimdi sizler bilim sayılmayan bir dala kanıt isterseniz kesinlikle saçmalamış olursunuz. Bunu dini açıdan düşünürseniz daha iyi anlarsınız. 2+2=4 tür. Tüm dünyada böyledir. Ama kimi için Allah vardır. Kimi için yoktur. Allah'ın varlığıda yokluğuda kanıtlanamaz. Ama 2+2=?? Kesinlikle 4 tür. Bu inkar edilemez. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. (Sadece örnek vermek istedim konuyu tartışmaya çekmeyin.)

Gelelim tekrar asıl konumuza. Parapsikoloji dalı üzerinde bir çok deney yapılmıştır. Hiç bir kanıt bulunamamıştır. Buna rağmen idda edilenlerin yapılabildiği gerçeğide inkar edilememiştir. Yani psi-wheel gerçektir fakat kanıt yoktur. İstenilen her türlü test yapılabilir kanıt bulunamaz ama kağıt döner.

En başta dediğim gibi günümüz teknolojisi yetersiz. Zaten beyinin gücüne dair kanıt bulabilecek bir makina düşünemiyorum.

Kanıt arıyorsanız parapiskolojiyi bırakın ! İnancınız kırılır ve zaten başarısız olursunuz.
Süpertrans bir keşif çalışmasıdır. SüperTrans teknik değildir. Kanıtlanabilecek bir yanı yoktur. Sadece bir deneye dayalı araştırma projesidir. Dediğim gibi PROJE'dir. Yapılmamış/bitmemiş bir proje için " Bak süpertransla bunu bunu yapabilirsin" diyemeyiz. Peki ne bu süpertrans projesi dersen buna sınırsız enerji kontrolü ve akışı diyebiliriz. "Araştır+İnan+Çalış=Başarı"

Süpertransı bulursak neler olucak dersen.... Hayal gücüne kalmış sınırsız bir zihin gücüne sahip olsan neler yapardın ?

Ayrıca bakınız; İmzanızdaki 4 yılda sadece psi-wheel döndürmek sizin az çalıştığınızın göstergesidir. Benim 4-4,5 aylık bir geçmişim olmasına ve düzenli çalışma gibi bir imkanım olmamasına rağmen psi-wheelde sınırlı kalmadım. Kaşıkta büktüm, psi-ballda yaptım, avizede salladım, parada büktüm, aurada gördüm bir sürü başarılı ve başarısız çalışma yaptım. Düzensiz çalışmama rağmen inandım araştırdım ve başardım. Araştırmadan çalışmak çok büyük bir hata. Bunun yüzünden haftalarca basit şeyler için uğraşmayın. Önce araştırın sonra inanın en son çalışın. İnsanların hevesini arzusunu kırmak için bu sitede olan bir çok kişi var lütfen rica ediyorum telekineziyi başaramasanızda insanların inancını kıracak cümlelerde bulunmayın. Telekinezi çok çalışma gerektiren bir daldır. Ayrıca sınrıları yok edemezseniz yani sitedeki çoğu kişi gibi hata yapıp güçlenmek için sadece psi-wheel çalışırsanız ne kadar ilerleyebilirsiniz ki ? Kaç kere kaşık bükmeyi denedin hiçmi ? Ya da en basitinden psi-wheel yerine perdeyi salladınmı hiç ? Yada bir iplik sarkıtıp onu sallamayı denedinmi ? Çalışmalarınızı sınırlı bırakmayın arkadaşlar bu sınırlar sizi başarısız kılar... Ufak farklılıklar getirin çalışmalarınıza değişen hiç birşey olmuycak ama siz çok daha fazla gelişiceksiniz !

:)
Şu ana kadar senin hayal bile edemeyeceğin kadar çok teknikte çalıştım. Psi petinden tut chi enerjisine kadar kadar 100lerce şey denedim. Sonuç neydi peki? 4 yıldır harcadığım emeğe deydi mi? Deymedi tabi ki. Çünkü telekinezi şu anlık bir saçmalıktan ibaret ne derseniz deyin. Neyse uzun uzun yazıp sizi de yormayım.
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Arkadaşım anlıyorum yapamadığın için sorunu telekinezide buluyorsun.Bi zamanlar bende senin gibiydim ama sonradan araştırdım inandım ve çalıştım baktım ki gerçektende oluyor çalışma ve araştırmalara devam ettim.En son GEN-X adlı arkadaşımıza teşekkür ederiz ilk fikir ondan çıktı SüperTrans adlı bir projemiz var ve bunu bulmaya çabalıyoruz.FullManyak'ın dediği gibi inşaAllah İstediklerimizi yapıcaz Allah'ın izniyle şu anda SüperTrans'a yaklaştık ve çok az kaldığına inanıyorum Allah'ın izniyle SüperTrans'ı bulucaz.Ayriyeten sen kapak çalışması yaptın mı hiç ?
Kullanıcı avatarı
FullManyak

Okunmamış mesaj gönderen FullManyak »

Yeterli araştırma istek ve inanca sahip değilsin.

Ayrıntılı bir yazı yazıcaktım ama vazgeçtim. İnancını kaybetmişsin toparlamak çok zor ....
Kullanıcı avatarı
kleo26

MrCapTaiN yazdı:Arkadaşım anlıyorum yapamadığın için sorunu telekinezide buluyorsun.Bi zamanlar bende senin gibiydim ama sonradan araştırdım inandım ve çalıştım baktım ki gerçektende oluyor çalışma ve araştırmalara devam ettim.En son GEN-X adlı arkadaşımıza teşekkür ederiz ilk fikir ondan çıktı SüperTrans adlı bir projemiz var ve bunu bulmaya çabalıyoruz.FullManyak'ın dediği gibi inşaAllah İstediklerimizi yapıcaz Allah'ın izniyle şu anda SüperTrans'a yaklaştık ve çok az kaldığına inanıyorum Allah'ın izniyle SüperTrans'ı bulucaz.Ayriyeten sen kapak çalışması yaptın mı hiç ?
Kapağı ben her hafta bir gün seçip yarım saat yapıyordum her yıl 3-5 ay aralıksız yaptım. Sonra sınavlar vs araya girdi.
FullManyak yazdı:Yeterli araştırma istek ve inanca sahip değilsin.

Ayrıntılı bir yazı yazıcaktım ama vazgeçtim. İnancını kaybetmişsin toparlamak çok zor ....
.... Ben sadece kanıt görmek istedim. Açıkcası oyun oynamaya benzemiyor bu iş. bilimsel kanıtı yoksa bile mantığa uyan herhangi bir şey gösterin.

Kilitli