Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

mantığa uyan şu kaslı insanları düşün normal insanları bizim beynimiz normal kastaki insan gibi bu sitede fitness biz burda kaslı adamalr nasıl kasını geliştiriyorsa biz de beynimizi geliştiriyoruz sadece kasımızı geliştirmek çok saçma olurdu beynini de gelişmesi gayet mantıklı mantıklı bir şey demişin umarım bu mantıklı gelmiştir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
inflames

bilinçaltı süpertransta ulaşılmak istenilen yer bilinçaltı neden bu kadar önemli. bilincimiz bilinçüstü ve bilinçaltı diye 2ye ayrılır. bilinçüstü benim yazı yazmam konuşmam hareket etmem gibi farkında olduğum şeylerdir bilinçaltı ise vücudumdaki organları bile kontrol eden bir sistemdir. şimdi mantık olarak düşünelim bilinçüstü temel ve karşık olmayan hareketleri yapıyor bilinçaltı ise en karışık ve en zor hareketkeri(işlemleri) yapıyor sizce hangisi daha güçlü olur tabiki de bilinçaltı. biz telekinezi yaparken bilinçüstümüzü kullanıyoruz ve bilinçüstünün de tamamını kullanmıyoruz. bilinç altı %95 gücünde bilinçüstü %5 biz bilinç üstünün en fazla %1-2 sini kullanıyoz ve bunu kullanıp kaşık büken var eşya oynatan var kapıları açıp kapatan var düşünsenize bilinçaltını kullanarak yapsak telekineziyi %5 ile kapı oynatıyorsak %95 ile araba kaldırırız bence. peki nasıl bilinçaltı ile telekinezi yapıcaz zor olan soru burada GEN X meditasyon nefes egzersizleri ve transa girmek önerilerini verdi o yüzden bu projenin adı süpertrans ama kötü olan şuydu ki bilinçaltımıza girince telekinezi yapamıyorduk (istemli) bazı istisnalar istemsiz olarak yapıyordu ama bir daha yapın dediğimizde olamıyordu. yani aradığımız şu hem bilinçaltına girip hem de bilinçaltında telekinezi yapmak belki de bu bulunacak ama biz bulamıcaz bilmiyorum ben burda kaldım bilinçaltında telekinezi yapmak burdan sonrası gelmiyor. fikrim şu mesela GEN X bana bir program atmıştı doğa sesleri falan vardı bir de frekanslar vardı o frekanslar beynin frekanslarını değiştirebiliyordu. böylece sadece 10 dk da kaş rengi değişmişti ben de bir yardım ile bilinçaltında telekinezi yapabiliriz diye düşünüyorum mesela bazı sesler verilecek bize biz de hem bilinçaltımızla hem de bilinçüstümüzle hareket edicez şu an mümkün mü onu bilemem ama eninde sonunda bulucaz şu süpertransı
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

inflames yazdı:bilinçaltı süpertransta ulaşılmak istenilen yer bilinçaltı neden bu kadar önemli. bilincimiz bilinçüstü ve bilinçaltı diye 2ye ayrılır. bilinçüstü benim yazı yazmam konuşmam hareket etmem gibi farkında olduğum şeylerdir bilinçaltı ise vücudumdaki organları bile kontrol eden bir sistemdir. şimdi mantık olarak düşünelim bilinçüstü temel ve karşık olmayan hareketleri yapıyor bilinçaltı ise en karışık ve en zor hareketkeri(işlemleri) yapıyor sizce hangisi daha güçlü olur tabiki de bilinçaltı. biz telekinezi yaparken bilinçüstümüzü kullanıyoruz ve bilinçüstünün de tamamını kullanmıyoruz. bilinç altı %95 gücünde bilinçüstü %5 biz bilinç üstünün en fazla %1-2 sini kullanıyoz ve bunu kullanıp kaşık büken var eşya oynatan var kapıları açıp kapatan var düşünsenize bilinçaltını kullanarak yapsak telekineziyi %5 ile kapı oynatıyorsak %95 ile araba kaldırırız bence. peki nasıl bilinçaltı ile telekinezi yapıcaz zor olan soru burada GEN X meditasyon nefes egzersizleri ve transa girmek önerilerini verdi o yüzden bu projenin adı süpertrans ama kötü olan şuydu ki bilinçaltımıza girince telekinezi yapamıyorduk (istemli) bazı istisnalar istemsiz olarak yapıyordu ama bir daha yapın dediğimizde olamıyordu. yani aradığımız şu hem bilinçaltına girip hem de bilinçaltında telekinezi yapmak belki de bu bulunacak ama biz bulamıcaz bilmiyorum ben burda kaldım bilinçaltında telekinezi yapmak burdan sonrası gelmiyor. fikrim şu mesela GEN X bana bir program atmıştı doğa sesleri falan vardı bir de frekanslar vardı o frekanslar beynin frekanslarını değiştirebiliyordu. böylece sadece 10 dk da kaş rengi değişmişti ben de bir yardım ile bilinçaltında telekinezi yapabiliriz diye düşünüyorum mesela bazı sesler verilecek bize biz de hem bilinçaltımızla hem de bilinçüstümüzle hareket edicez şu an mümkün mü onu bilemem ama eninde sonunda bulucaz şu süpertransı
Haklısın inşaAllah bulucaz.
Çok güzel bir konuya değinmişsin Bilinçaltı İle Telekinezi Yapmak SüperTrans'ta çok işimize yaricak.
Şu anda Meditasyon ve nefes egzersizleri üzerinde bir deney yapmayı düşünüyorum sınavlardan sonra.
Doğa Seslerinde daha önceden bir deney yapmıştım oda telekinezi yapmadan önce 10 dk uzanıp kulaklıkla ses dinliyordum.
Bu sırada telekinezi yaptığımı hayal ediyodum ve sonradan telekinezi yaparken artış gözlemledim yani frekansların etkisi oluyor.
Biz telekineziyi bilinçaltı ile ancak bilinçaltındaki programı tam yükledikten sonra yapabiliriz.
Bu süre zarfında da etkili bir çalışma istiyor.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
inflames

kırmızı renk size ne ifade ediyor önemli benim için öfke aşk tutku kalem ne ifade ediyor herhangi bir şey lütfen özel mesajla bana yazın özel mesaj dememin sebebi bunu nereye açıcağımı bilemem ve fazla ileti yapmadan sorunumun cevabını almak
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

inflames yazdı:kırmızı renk size ne ifade ediyor önemli benim için öfke aşk tutku kalem ne ifade ediyor herhangi bir şey lütfen özel mesajla bana yazın özel mesaj dememin sebebi bunu nereye açıcağımı bilemem ve fazla ileti yapmadan sorunumun cevabını almak
Direk olarak sorunu sölesen yardımcı olurum :)

Kullanıcı avatarı
inflames

boşver sen onu sadece söyle yeter
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Renkler Benim İçin Bişey İfade Etmiyor
Kullanıcı avatarı
inflames

şu anlamda ben işte dedim kendime o rüyanın devamını ya da aynısını görücem diye beynime emir veriodum ve uyudum emir verirken sabah kalktığımda annem benim yatağımdan kalkıp şunlarıı dediğimi görmüş bu yastık benim demişim elimde kırmızı yastık varmış ben de ilişkilendirmeye çalışıom
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Bunlar normal şeyler aklına kırmızı rengi takmışsındır o yüzden herkez uykusunda böyle şeyler diyebiliyor
Kullanıcı avatarı
Ghost Warrior
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen Ghost Warrior »

biliyor musun bu anlattıklarını bugün yaşadım ve dediğin gibi arkadaş alarmı kurmuş yanımda yatıyor bende yatağın kenarına oturdum psi-weel döndürmeye çalışıyorum birden alarm çaldı tabi bütün konsantrasyon gitti neyse bidaha odaklandım 5-10 dk sonra bidaha çaldı tabi zıpladım :D sonra vicudumun elektriklenmesiyle doya doya döndürdüm
There is no life in the void only death !

Kilitli