Pyrokinezi
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Kadın
Pyrokinezi
arkadaşlar benim sorum şu gelişrsek elimizde ateş oluştrabilirmiyiz elimizi yakmadan elimizde kalcak ?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Pyrokinezi
hayal edebiliyorsan olabilir bence olabilir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Kapak çalışması yaptıktan sonra eline odaklanmanı dene eminim 1 ay çalışsan elindeki sıcaklığı hissedersin
-
hayır demek istediğim şu ateşi elimiz yanmadan elimize alabilirmiyiz
- inflames
anladım senin ne demek istediğini ve hala yapabilirsin diyorum hatta zuko gibi avatardaki ateş bükücü yani elinde ateş topu oluşturup fırlatabilirsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Arkadaşlar Merhaba Ben daha yeni katıldım ama telekineziyi az çok biliyordum sorum şu ki ben telekineziyi gerçekten öğrenmek istiyorum ama en çok pyrokineziyi seviyorum o yüzden buraya yazdım şimdi arkadaşlar bana en kolay hangi elementin yapılacağnı gösterebilirmisniz
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Her element kolaydır aslında sadece sana hangisi daha çok yatıyo yani hangisini daha çok istiyorsun pyrokinezi demişsin
pyrokinezi çalışarak kendini geliştirebilirsin :)
pyrokinezi çalışarak kendini geliştirebilirsin :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
en basiti ateş
- inflames
ateşe ters olan birine göre ateş en basit değildir bu kesin değil
-
bence öyle
-