Yeni Başlayanların Yaptığı Hata

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeni Başlayanların Yaptığı Hata

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Arkadaşlar son zamamnlarda herkez şu olmuyor bu olmuyor diyerek başlık veya yazı yazmışlar ve yazan kişilerin daha 1 ay bile çalışmadığını farkediyorum.

Bu şey psi whell olsun kağıt yakma olsun araba kaldırma olsun hepsi hemen yapılabilecek şeyler değil hepsi için çalışmanız lazım 1 günde kapak ve psi whelll çalışmalarınızı düzenli olarak yaparsanız
en az 1 ay içinde sonuç alırsınız bu size bağlı ama lütfen 1 gün 1 hafta psi whell yaptım dönmüyor derseniz bu normaldir. ama 1-2 ayda falan hiç 1 gram bile hareket ettiremiyorsanız o zaman bu foruma yazabilirsiniz onun dışında lütfen forumu kirletmeyelim ve böyle sorular sormayalım yeni başlayanlar lütfen sabredip çalışalım.

UYARI:Bunun dışında bana ve birçok kişiye özelden mesaj atarak sorularınızı sorabilirsiniz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
TriGonoMetri
Medya-Tanıtım Yönetici
Medya-Tanıtım Yönetici
Yaşadığınız İl: 72 Batman
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: YENİ BAŞLIYANLARIN YAPTIĞI HATA

Okunmamış mesaj gönderen TriGonoMetri »

Özelden sorulmasına gerek yok.Dediğin şekilde belli bir süre sonra çalışmalardan hala bir sonuç alınamadıysa ilgili konu altında soru sorulması daha iyi olur.Hem bu şekilde başka üyelerimizin merak ettiği sorular da sorulmuş olabilir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Yeni Başlayanların Yaptığı Hata

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Ben psi whell'i döndüremedim sorun ne?