Arkadaşlar son zamamnlarda herkez şu olmuyor bu olmuyor diyerek başlık veya yazı yazmışlar ve yazan kişilerin daha 1 ay bile çalışmadığını farkediyorum.
Bu şey psi whell olsun kağıt yakma olsun araba kaldırma olsun hepsi hemen yapılabilecek şeyler değil hepsi için çalışmanız lazım 1 günde kapak ve psi whelll çalışmalarınızı düzenli olarak yaparsanız
en az 1 ay içinde sonuç alırsınız bu size bağlı ama lütfen 1 gün 1 hafta psi whell yaptım dönmüyor derseniz bu normaldir. ama 1-2 ayda falan hiç 1 gram bile hareket ettiremiyorsanız o zaman bu foruma yazabilirsiniz onun dışında lütfen forumu kirletmeyelim ve böyle sorular sormayalım yeni başlayanlar lütfen sabredip çalışalım.
UYARI:Bunun dışında bana ve birçok kişiye özelden mesaj atarak sorularınızı sorabilirsiniz
Yeni Başlayanların Yaptığı Hata
Moderatör: Sai
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeni Başlayanların Yaptığı Hata
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: YENİ BAŞLIYANLARIN YAPTIĞI HATA
Özelden sorulmasına gerek yok.Dediğin şekilde belli bir süre sonra çalışmalardan hala bir sonuç alınamadıysa ilgili konu altında soru sorulması daha iyi olur.Hem bu şekilde başka üyelerimizin merak ettiği sorular da sorulmuş olabilir
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Yeni Başlayanların Yaptığı Hata
Ben psi whell'i döndüremedim sorun ne?
-