Konu acilmissa kapatabilirsiniz.--------
Yabanci sitelerde Solar Plexus icin "Transformation-DNA Repair" yazilmis ama Turk sitelerinde farkli. Ben bir sey anlayamadim. Ayrica Solar Plexus icin "Tranformation" diyorlar ama nasil bir donusum/sekil degistirme? Ayrica bu Chakra'yi nasil acabilirim?
Solar Plexus
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- LidyaNsn
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Kadın
Solar Plexus
James Maslow <3 Lidya Maslow
Işınlanmayı keşfedebilsem Los Angeles' a aşkımın yanına giderdim
Şekil veya yaş değiştirmeyi keşfedebilsem Kendimi yirmi üç yaşında yapardım
Cyrokineziyi keşfedebilsem Frozen'da ki Elsa gibi bir kız olurdum
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Solar Plexus
Ordaki Transformation-DNA-Repair, DNA Dönüşüm Onarımı olarak geçiyor.Bununla ilgili bir konu açıcam inşaAllah yakında bir örnek vererek açıklayayım DNA'mız her gün değişiyor mesela gezmeyi sevmezsin ama gezmeye gitmeye mecbur kaldığın için çok güzel bir yere gidersin ve artık gezmeyi seversin.
Buna dönüşüm deniliyor böyle ayriyeten çakra açma ile ilgili benim açmış olduğum bir konu var ordan bakabilirsin :)
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
Başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin ;)
Buna dönüşüm deniliyor böyle ayriyeten çakra açma ile ilgili benim açmış olduğum bir konu var ordan bakabilirsin :)
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
Başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- LidyaNsn
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Kadın
Re: Solar Plexus
Sagol :D
James Maslow <3 Lidya Maslow