cisimlere etki etmek istiyorum ama olmuyor iceri
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
cisimlere etki etmek istiyorum ama olmuyor iceri
Hem cisimlere etki etmek istiyorum ama olmuyor arkadasima fitlatiyorum PSİ ball i aciyor diyor bir de agrisini alabiliyorum psi ball ile ama cisimlere etki etmiyor sert bir PSİ ball nazil yapilir ben yapıyorum ilk önce büyüyor sonra kuruluyor çok yoğun bi enerji hissediyorum sanki çok güçlü 2 miknatis var PSİ ballda bu sert Bİr PSİ ball midir ?sert PSİ ball nazil olur? cisimlere nazil etki ederim ?
-
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: cisimlere etki etmek istiyorum ama olmuyor iceri
Etki etmiyor olmuyor deme azimle çalış inan mutlaka olur.
-
- Yaşadığınız İl: 52 Ordu
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psi-ball a çalış güçlü olur bunun hakkında bir konu açılmıştı.Konuyu buldum bunları okuyarak psi-ballı nasıl güçlendireceiğini anlarsın. geyik-sohbet/psi-ball-ile-alakali-cok-o ... t7599.html ama sert psi-ball yoktu galiba.Cisimlere etki etmeyi bende bilmiyorum :D.Psi-wheeli aşşağı yukarı titretebiliyorum.Hemde kuvvetli bir şekilde ama nesne hareket ettiremiyorum biride bana yardımcı olursa sevinirim.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
-
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ellerinde itme çekme kuvveti olduğu zaman psi ball yapmışsın demektir ama cisimler üzerinde etki ettiremezsin çünki yaptığın psi ball güçlü olmadığı için etki edemezsin eğer ki etki etmek istiyorsan çok çalışman gerek her gün 10'ar dakika kapak çalışarak konsantrasyonunu daha çok arttır.15 dakika meditasyon yaparak enerjini arttırabilirsin bu sayede rahat ve kolayca psi ball'ını oluşturabilirsin.Sorun zaten psi ball yapmada değil herkez yapabilir.Sorun yaptığın psi ball'ı güçlendirmek ve onu fırlatıp cisimlere etki ettirebilmek başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
aynen kapak çalışması önemli ben kapak çalışırken burnumun ucu acıyor bu enerjinin geçtiğinin kanıtı ama ben bile çok güçlü oluşturmama rağmen doğru düzgün fırrlatamıyorum fırlatmaya 1-2 ay sonra geçicem
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Aynen sert psi-ball diye biseyi ilk defa duyuyorum. Psi-ball guclu veya gucsuz olur. Psi-ball olusturmasi cok kolaydir. Rahatlikla hissedilir fakat gel gelelim su isigi kapat bakalim dediginde olmaz. :) Halbuki hissedersin evet baya bi.gucludur ama olmaz cok daha guclu olmasi lazim. Bir de psi balli firlatirken yolda enerjisini hic kaybettirmeden goturmek gerekir. Hatta psi ball firlatilamaz diyenleri bile duydum. O enerjiyi havada korumak kolay bir sey degildir. Cok dikkat istiyor..No_99 yazdı:psi-ball a çalış güçlü olur bunun hakkında bir konu açılmıştı.Konuyu buldum bunları okuyarak psi-ballı nasıl güçlendireceiğini anlarsın. geyik-sohbet/psi-ball-ile-alakali-cok-o ... t7599.html ama sert psi-ball yoktu galiba.Cisimlere etki etmeyi bende bilmiyorum :D.Psi-wheeli aşşağı yukarı titretebiliyorum.Hemde kuvvetli bir şekilde ama nesne hareket ettiremiyorum biride bana yardımcı olursa sevinirim.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-