Böyle bir kinezi dalı var mı?

Moderatör: Sai

Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Böyle bir kinezi dalı var mı?

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

İlk önce merhaba bu siteye yeni üye oldum. Telekineziyle tanışalı 2 yıl oldu ve o iki yıl içinde neredeyse herşeyi bu siteden öğrendim bunun için teşekkürler. Size soracağım şey şu ben küçüklükten beri rüzgarı , yağmuru yağmadan önce tahmin edebiliyorum ve %90 doğru çıkıyor (tabi 1-2 gün öncesinde yoksa 15dk önceden herkes anlar kara bulutlar falan). Hava olayları gelmeden önce içimde tuhaf bir his oluyor ve bu hisleri kullanarak geldiklerini daha önceden biliyorum. İstediğimde de onları oluşturabiliyor, şiddetlerini arttırıp azaltabiliyorum. (Bu doğrumu diye çok deneme yaptım hepsinde başarılı oldum.). Bunu küçüklükten beri yapıyorum. Örneğin 4-5 yıl önce telekinezinin t'sini bile duymamışken sahil kenarında bir otele gitmiştik. Gece sahile yalnız başıma (yengeçleri incelemek için :D) gitmiştim deniz sakindi (ben sakin denizden, güneşli ,rüzgarsız ve sıcak havayı pek sevmem :) ) denize 5 dk falan baktım, onu hissettim, içindeki balıkları yüzgeç seslerini beynimde duydum (denizin yanında yalnızken kendimi tam olarak doğanın parçası gibi hissetmek için hep yaparım.) Sonra bir kaç dakika hafif hafif rüzgarın arttığını denizin dalgalanmaya başladığını düşündüm. Bunu düşündükten sonra deniz dalgalanmaya ve rüzgarlar esmeye başladı. Hep yaptığım için pek şaşırmadım. Birde yakın zamandan örnek veriyim (bir kaç hafta önce). Amacım kötü değildi baştan söyliyim küçük bir hortum oluşsun istemiştim bence çok güzel görünüyorlar :D O gün hava sıcaktı ailemle beraber arabayla Çankaya'dan Batıken'te gidiyoduk. Ben o sırada sıcaktan delirince telekineziyle güçlerimin arttığını bildiğim için gözlerimi kapatıp fırtına koptuğunu, yağmur yağdığını, hortumlar oluştuğunu imaje ettim. 15-20 dkya her zamanki gibi rüzgar arttı, güneşi kara bulutlar kapladı, ve baya şiddetli bir rüzgar (abartmıyorum araba savruluyordu)oluştu yağmur az olsa da yağdı. Ailem bana her zamanki gibi tip tip baktı(sıcaktan delirdiğim için biraz yüksek sesle umarım fırtına kopar demiş olabilirim). Ama beni asıl şaşırtan haberlerde hortum çıkmasıyla ilgili olan haberdi. Böylesine güçlü bir hava olayını yaptığıma tam olarak inanmadım (ilk defa hotum imaje edince olduğu için) ama şaşırtıcıydı. Yalan söylemiyorum, yemin ederim bunları yapabiliyorum. (hortum dışında çünkü o tesadüftür diye düşünüyorum) Bu arada telekinezi ile bu yeteneklerim iyice arttı ve kontrolleri kolaylaştı. Bu bir kinezi dalımı öyleyse adı ne? Herkese yorumlar için teşekkürler:D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Böyle bir kinezi dalı var mı?

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bak şimdi dediklerin doğruysa hava olaylarını kontrol eden kinezi aerokinezi ama sen sadece bunu yapmamışsın meterolojik olayları da kontrol etmişsin böyle bir kinezi var diye biliyorum ama yapan yoktu ve eğer doğru söylüyorsan sanırım ilksin yani ben daha önce yapan bilmiyorum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
RezanTsn21
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen RezanTsn21 »

Böyle bir yetenek varsa mutlaka kendi hayal gücünle kullanma tekniği oluştur bence çünkü nadir bir olay. Ama anlattığına göre aerokineziyi çok iyi yapabilirsin . Avatar gibi olabilirsin ( Abartısız ) Çünkü rüzgar ve hortum oluşuyorsa havayla her şeyi yapabilirsin . Mesela senin ayaklarının altından yukarı doğru rüzgar geldiğini imajine edip uçabilirsin .
Başlamak için mükemmel olmak zorunda
değilsin, fakat mükemmel olmak için
başlamak zorundasın.

Ben başladım ya siz ?
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

1.Yağmur olacağını hissediyorsan durusezi yeteneğine sahipsin.
2.Mterolojik olarak havayı kontrol etmişsin bir atmokinetik birisin(atmokinezi dalına bakmanı öneririm).
geller
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen geller »

Dostum Her kes yanlış biliyor aslında.Bak,bilinçaltı KARARLARI VERİR,SEN DÜŞÜNDÜN VE OLDU SANIRSIN,ASLINDA OLAN İSE:
BUNU SEZDİN,BİLİNÇALTIN HEMEN BUNU ALGILARINA İLETİP,BUNU DÜŞÜNMENİ SAĞLADI.yani,atmo kinetik bir olay yok burda,Sezgin kuvvetli.
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ben de ilk öyle düşündüm ama onu gaza getirmeye çalıştım çalışsın diye bir umut vereyim dedim. mesela benim klima kendi kendine kapanınca umutlandım elektrokineziye geçtim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Alihan

Yorumlar için teşekkürler. Sezgilerim zaten kuvvetli bunu biliyorum daha doğrusu tüm arkadaşlarım biliyor hatta cipslerini falan eskiden bana seçtiriyorlardı hep 50 krş 1tl falan çıkıyordu :D

Bir şeyi sezerkenki hissi biliyorum bir tuhaf oluyor insanın içi :) Örneğin Monopoly de zar atmadan önce içimde sıcak-soğuk rüzgar gibi birşey eserse çift atcam demek :D neredeyse her duruma göre var. Hava olaylarını tahmin ederken zaten sezgilerimi kullanıyorum. Ama hava olaylarını arttırıp, azaltırken ve oluştururken farklı birşey oluyor sezgide hissedilen değil psiwell yaparken oluşan hisse benziyor.Bu arada hortum olması bence tesadüf çünkü o kadar güçlü birşeyi azıcık uğraşla yapmak baya bir tuhaf olurdu.

Bu arada yazmayı unuttum baya kişi 1-2 haftada yapılır psiwell diyodu ama ben ilk denememde yaptım ve kontrol de ettim sağa sola falan ben nereyi düşünürsem gidiyor :D. O denemeden sonra 2-3 lambam 2 haftada patladı. İlk kırpıyorlardı (düşünceye dalarken falan) sonra kırpa kırpa patladılar sanırım pek anlamadım.Arkadaşlarım benim düşündüğüm düşündüğüm anda söylediler. Psiwell yapmayı kesene kadar tuhaf şeyler oldu durmadan (sınavlar başladığı için kesmek zorundaydım).

Bu arada kapak çalışmasını yaparken çoooook sıkılıyorum o yüzden en fazla 2 dk sürüyo :D. Yapsam ne kadar etkisi olur ona göre zorluycam.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

kapağı en az 10 dakika etkili bir şekilde çalışmanı öneririm :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Aynen kapak çalışmasını sabırla yapmak lazım en az 10 dk yap bence de. Ayrıca baya başarılı yani 2 haftada lamba falan patlatabildiysen helal çalışmaya devam :))
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Alihan

Sağolun kapağı denemeye çalışcam :D