Yolda yürürken lambalara etki ediyorum ama bilerek olmuyor sorularıma cevap arıyorum

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
emptiness
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 22 Edirne
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Yolda yürürken lambalara etki ediyorum ama bilerek olmuyor sorularıma cevap arıyorum

Okunmamış mesaj gönderen emptiness »

Bunlar başlayalı 1 ay oluyor en az 20 defa olmuştur ilk başlarda tesadüf diyordum ama artık tesadüf derecesini aştı. Olay şöyle oluyor ben yolda kendi halimde yürüyorum birden tepemdeki sokak lambası sönüyor bu en az 20 defa oldu. 2 gün öncede gece geç bir saat telefon çaldı kenarda durdum telefonla konuşmamı bitirdim sonra gerinesim geldi gerineyim dedim bir baktım sokak lambası birden yandı belki belediye ile aşırı bir tesadüf içindeyim ya da başka bir şey.
Sorularıma cevaplar arıyorum.

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Re: Yolda yürürken lambalara etki ediyorum ama bilerek olmuyor sorularıma cevap arıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Bence geliştirebilirsen iyi olacak senin için bayağı büyük bir enerji kaynağın var sanırım :)
Tesadüf deil söyleyim şimdiden
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Re: Yolda yürürken lambalara etki ediyorum ama bilerek olmuyor sorularıma cevap arıyorum

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Soru sormamışsın ama tesadüf mü yoksa gerçek mi onu anlamak istiyorsan bir ampülü al ve üzerinde çalışmalar yap en azından etrafından dursun
Aramak, güzel bir çabadır.
emptiness
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Evde kimse olmadığı zaman odadaki lambaya etki etmeye çalışıcam :)
KaaNUmaY
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 48 Muğla
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen KaaNUmaY »

Çok ilginç bende yazınızı okuyana kadar fark etmemiştim banada oluyor arasıra örneğin gece bir sitenin parkında oturuyoruz arkadaşımla bana bir laf söylemişti çok sinirlendim sinirli bir şekilde arkadaşıma bağırdım ve tam o sırada yanında durduğumuz ışık söndü fakat diğerlerinin hepsi açıktı buna benzer birkaçtane daha olmuştu :) ilginç birşey

herobrine
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 42 Konya
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen herobrine »

aynı şey banada oluyor ama yavaş yavaş kontrol etmeye başladım başta sadece göz kırparken oluyodu sonra gözlerim açıkken olduğum yerin karanlık olduğunu düşününcede olmaya başladı artık hiç birşey düşünmesemde oluyor ve bunu tam bugün farkettim yerden bişey alırken eğildiğimdede olmaya başladı istersen sende bi dene
emptiness
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Ben bilerek yapamıyorum istemeden oluyor benimki :(
ela
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen ela »

merhaba ben de senin gibiyim ama ben sadece stresli olursam kontrol edemiyordum bi süre meditasyonu ve denemelerimi bıraktım simdi ise stresliyken bile yapamıyorum sana tavsiyem sabah kalktığında rahatlamak ve gücünü kontrol etmek icin 5 dakika gözlerini kapatıp konsantre ol ben deniyorum ve faydası var bazen eger sinirliysem lambalar çok etkileniyor bana tavsien varsa sende önerirsen sevinirim
"SEN" GİTTİN VE BEN...BİTTİM...
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Bunun olması normal sanırım bendede oluyo. Yan etki gibi bişey(bence çok havalı :D).
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!