Artık Başlayalım (Amatörce ama Bakmanı Tafsiye Ederim Amatörce ama )

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Kullanıcı avatarı
Kino-Wa Nyro
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Artık Başlayalım (Amatörce ama Bakmanı Tafsiye Ederim Amatörce ama )

Okunmamış mesaj gönderen Kino-Wa Nyro »

Hepinize selamlar arkadaşlar artık tamamı ile kendimi telekineziye adadım günlük 3 4 saat araştırma yapıp bir o kadarda telekinezi antrenmanı yapıyorum öncelikle şunu söyleyeyim ben kaşık bükmeden başladım yaklaşık 3 gündür kaşık bükmeyi deniyorum bükemedim fakat bu beni durduramaz tamamı ile bir amaca bağlanmış durumdayım şunu fark ettim çeşitli meditasyon türleri ve kapak v.b alıştırmalar vicudumun her defasında bir kısmını ya uyuşturuyo yada ağrıtıyo sıkıntı yok sanırım chakra denilen enerji merkezleri açılıyor yada benzeri birşey her neyse arkadaşlar etkili kaşık bükme yöntemleri pyrokinezi ve elektrokinezi yöntemleri bulup önerirseniz çok sevinirim hepsine birden çaba gösteriyorum fakat elektrokinezide birşey fark ettim elektrokinezi 2 türlü yapılabiliyormuş birincisi vicutta olan elektriği ( sinirsel v.b) kontrol etmek ve üretmek 2. si dış kaynaklardan ortaya çıkan elektriği kontrol etmek detaylı bilgi bulabilirsem paylaşacağım ve arkadaşlar yeni başlayanlarınız varsa şunları söylemek isterim bu işten asla vaz geçmeyin tamam inanç çok önemli ama ne için buna inandığında önemli kendine bir amaç bağla hayal gücünü geliştir kendini geliştir yeni benliğini ortaya çıkar asla vazgeçme eninde sonunda yaparsın ben başım ağrayana kadar uğraşıyorum gözlerim ağrıyor artık ama sıkıntı yok durmak yok yola devam kendini motive eden şarkılar dinle filmler izle İncil okumuş biri olarak İncil'de diyorki EY İNSANLAR UNUTMAYIN KAPI ÇALANA AÇILIR BİR BAŞKASINA DEĞİL KAPIYI ÇALAN ARKASINI DAİMA GÖRÜR. Son olarakta Hz.Ali: Sen kendini küçük bir cisim sanarsın fakat alemler sende saklıdır.
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...

tictoc
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 58 Sivas
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Re: Artık Başlayalım (Amatörce ama Bakmanı Tafsiye Ederim Amatörce ama )

Okunmamış mesaj gönderen tictoc »

Arkadaşlar ben elektrokineziyi denemeye çalıştım yanan bir ampule konsantre bir şekilde uzun bir süre baktım ama birşey olmadı bıraktıktan sonra başım ağrımaya başladı neden acaba başarabilirmiyim yardımcı olurmusunuz.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

sen de benim gibi kaşık bükmekten başlamışsın ben houck metodunu yapıyordum yani kaşığın ısınıp eridğini düşünüyordum yaklaşık 2-3 ay içinde 90 derece büküldü ama uzun sürede bvundan sonra amaç olarak ben de elektrokineziye geçtim ve elektrokinezinini 2 .eşit olduğunu öğrettiğin için teşekkür ederim ben ilk defa duydum ben hep birincisini yaparım şöyle meditasyon olarak elektrokinezistlerde temel olan vücudundaki elektriği hissetme çalışması var bir de küçükken yaptığımız devre ampulleri üzerine etki yapmayı dene sitede bir sürü yöntem var pyrokinezi için TTmF'nin yazıları benim çok işime yaramıştı bir bakmanı tavsiye ederim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
Kino-Wa Nyro
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Kino-Wa Nyro »

tabii ki başara bilirsin dediğim gibi kendini daima motive et müzikler yada v.b şeylerle bir amaca bağlan neden istediğini düşün başının ağrısıda öyle şeyleri bende yaşadım ya 1 2 gün önce ağrıyor cidden baş göğüs bırakmıyo ama iyi birşey yani bir sorunun yoksa ve psikolojik bir sorununda yoksa dert etme hatta sevin beynindeki bazı kanallar açılıyo olabilir enerjin aktif hale geliyor olabilir dediğim gibi pes etme devam et ve imzamı 1 kere olsun oku :)
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...