Çıldıracağım !
Moderatör: Sai
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Çıldıracağım !
Arkadaşlar ben telepati testinde 20'lerde bilen bir insandım kişimdi en fazla 7 yapabiliyorum.(Hani kartlar varya onlarda)Artık evde çıldıracağım.Tüm çalışmalarımı düzenli yapıyorum kapak yapıyorum insanların beynini okamaya çalışıyorum ama bu düşüş beni çok üzüyor.Evde deiliriyorum felan.Yakında kafayı yiyeceğim.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çıldıracağım !
sakin ol ve yazdığın cümleni oku 1 tane olumlu şey okudun mu? hayır biraz olumlu düşün bi insan boğulaark ölmekten korkarsa boğularak ölür sen de telepati yeteneğinii kaybolmasından korkuyorsan o yetenek kaybolur.şimdi kendine inan yapabilirim zaten daha önce yapmıştım gibi şeyler söyle kendine amaç belirle. bir yakın arkadaşını sana moral vermesi için çağır. biraz olumlu dşünme ve hırsla bu işi başarıcağına İNANMIYORUM BİLİYORUM.
1 önerim daha var daha önce yapıyordun şimdi neden yapamıyorsun kendine sor bu soruyu bir olay mı yaşadın biri sana kötü bir şey mi söyledi düşün
1 önerim daha var daha önce yapıyordun şimdi neden yapamıyorsun kendine sor bu soruyu bir olay mı yaşadın biri sana kötü bir şey mi söyledi düşün
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Kimse bana bir şey söylemedi(kötü olarak).Elimden geldiğince başaracağımı söylüyorum eğer odaklanırsam yapıyorum ama çok yavaş oluyor.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
sabırla çalış bence yapacaksın sana İNANIYORUM
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Çalışmalarına devam et ve inancını asla yitirme banada oluyor..
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Aynen bu herkezde olan birşey inflamesinde dediği gibi her zaman olumlu düşün her zamanki gibi çalışmalarına devam et kafana takma o kendiliğinden oluyor zaten ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.