Dersler dersler dersler...
Moderatör: Sai
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Dersler dersler dersler...
Arkadaşlar ben artık sekize geçtim. Teog olacak seneye.Benim derslerim iyi ama pek derse konsantre olamıyorum.Sorum şu.Ben doğal taşlarla ilgili bir şey okurken konsantrasyonu arttırır diyordu.Bu dersler için de geçerli mi?
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Dersler dersler dersler...
Her gün 10 dakika kapak çalışması yaparakta konsantrasyonunu artırabilirsin gerçekten işe yarıyor :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- andre
Yani ben doğal taşın etkisi işe yarıyor mu onu bilmek isterim.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Yaradığını söylüyorlar ama ben hiç almadım daha çok pahalılar :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
İstersen kitap adı verebilirim konsantrasyonla ilgili bu arada iyi şanslar ve başarılar. Umarım iyi puan alırsın. Bende girdim 449/500 aldım, Türkiye genelinde yüzde beşe girdim. Kitabın adı ''Konsantrasyonun Gücü ''. Baya işe yarıyor. Tek derslerde değil telekinezide de fayda sağlıyor. Herkesin okumasını tavsiye ederim.
Kitap adı paylaşmak yasaksa şimdiden özür dilerim.
http://www.ekitapmerkezi.com/eKitaplar/ ... ungucu.asp buradan ücretsiz indirebilirsin. (Üye olmak gerekiyomu tam hatırlamıyorum.)
http://www.ekitapmerkezi.com/eKitaplar/ ... ungucu.asp buradan ücretsiz indirebilirsin. (Üye olmak gerekiyomu tam hatırlamıyorum.)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
- andre
Çok sağol ama ben doğal taş işe yarar mı des konusunda onu öğrenmek istiyorum.Kesin bir şey söyleyebilen var mı?Alihan yazdı:İstersen kitap adı verebilirim konsantrasyonla ilgili bu arada iyi şanslar ve başarılar. Umarım iyi puan alırsın. Bende girdim 449/500 aldım, Türkiye genelinde yüzde beşe girdim. Kitabın adı ''Konsantrasyonun Gücü ''. Baya işe yarıyor. Tek derslerde değil telekinezide de fayda sağlıyor. Herkesin okumasını tavsiye ederim.
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Kesin ise yarar. Ben garanti veririm. Onu aldigin zaman insan psikolojik olarak bile bi beyin iyi calisacagim diye kendini programliyor kesin ise yarar. Bu sadece psikolojik sonucu. Bir de tasin enerjisiyle baya bi is gorur.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-