Bağlanma
Moderatör: Sai
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bağlanma
çakralar falan hakkında pek bir şey bilmem bu yüzden öyle bir şey söyleyemeyeceğim ama arkadaşlar haklı çok sevdiğin bir arkadaşın var mesela birbirinizi çok seviyorsunuz ciddi ciddi birbirinizi hissedebilirsiniz çok kötüysen o da hissedebilir ona çok kötü bir şey olursa sen hissedersin anne oğul/kız bağı gibi mesela bunu da düşünebilirsin mesela doğru olduğuna bence bu sitedeki herkes inanıyor (mantıklı ve az düşün çok düşünme olayı bulduysan tamam neden böyle falan devam etme ben neden dedim bak halime (göremiyosun (bence tabi)) :D) :P
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
çakralar falan hakkında pek bir şey bilmem bu yüzden öyle bir şey söyleyemeyeceğim ama arkadaşlar haklı çok sevdiğin bir arkadaşın var mesela birbirinizi çok seviyorsunuz ciddi ciddi birbirinizi hissedebilirsiniz çok kötüysen o da hissedebilir ona çok kötü bir şey olursa sen hissedersin anne oğul/kız bağı gibi mesela bunu da düşünebilirsin mesela doğru olduğuna bence bu sitedeki herkes inanıyor (mantıklı ve az düşün çok düşünme bence :D)
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Ben araştırdım bazen sevdiğimiz biriyle aramızda telepatik bir bağ oluşabiliyormuş.