Arkadaşlar son bi kaç aydır genellikle sabahları hiçbir sebep yokken uyanıyorum
Etrafıma bakınıp tekrar uyuyorum sora uykudayken tuhaf saçma görüntüler görüyorum
bunalıyorum sanki biri beni sıkıyor gibi oluyor gördüğüm görüntüler korkunç bunaltıcı şeyler değil
mesela uzun bir caddede bir çocuk yürüyor fakat bu bana o kadar can sıkıcı bunaltıcı geliyor ki içim
daralıyor bazen de görüntüleri ardı ardına sürekli değiştiğini görüyorum takip edemiyorum
ve bu çok can sıkıcı oluyor uyuduğumu biliyorum ama uyanığım böyle tuhaf bir şey Daha sora
uyanıyorum fakat çok uykum oluyor uyumak istiyorum ama gözümü kapattığım an yine o saçma
görüntüler sırasıyla gözümün önünden geçiyor kendimi sıkıyorum o an beynimi kontrol etmeye
çalışıyorum görüntüleri durdurmaya çalışıyorum ama başaramıyorum sora uyanıyorum ve tekrar
uyumuyorum. Nette biraz araştırdım ama hiç buna benzer bir konu bulamadım sizce neden oluyor*
Bunun olmaması için neler yapabilirim* Buna benzer birşey yaşayan oldumu olduysa anlatabilir mi*
Uyku ile uyanıklık arası tuhaf görüntüler görüyorum
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Re: Uyku ile uyanıklık arası tuhaf görüntüler görüyorum
Aynı şeyi ebnde yaşıyorum.Lucide benziyor.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
nariananın dediği gibi lucid olabilir mesela sokakta o çocuğu görmüşündür ve o çocuğu gördükten sonra can sıkıcı bir olay yaşamşısındır unutma rüyanda gördüğün kişilerin hepsi daha önce gördüğün kişilerdir beynini kafandan kişi uydurmaz geçmişi hatırlamanı öneririm
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- serons25
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Erkek
o olur ara sıra uykuyla uyumama arasında bi çizgide gibi olursun rüya görürsün ama yarı uyanık falan olursun mesela rüyanın farkına varıp uyanmamak gibi bişey oluyor orda bende lucid öyle yapmıştım daha kolay oluyor o gece birkaç kez yaptım sonra uyumuşumdur yani benim gibi yap eğlen sonra geçer herhalde (yatarken dua falan oku sevap da kazanırsın :D)
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Bu çoğu kişiye olur ancak neden daraldığı anlamıyorum. Mesela şöyle birşey anlatayım alakası varmı bilmiyorum ama. Tam uykuya geçecekken Kendimi dışardan görmüş gibi hissediyorum he burda bitse iyi ama sonra garip birşey oluyor sanki içinden bişey çıkar gibi sarsılıyorum ancak uyanmıyorum trans hali devam ediyor bunu nasıl hatırladığımı bende bilmiyorum. Burda anlatmak istediğim ben bunu yaşadığımda daralmıyorsam sen nasıl daralıyorsun. Ayrıca senin dediğin olduğunda ben zevk alıyorum :D
-