24 Oğuz (Türk) Boyu (Bozoklar - Üçoklar)
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: 24 Oğuz (Türk) Boyu (Bozoklar - Üçoklar)
ben atamı tanıyorum Hz Adem ve Hz Havva bu yeterli
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Lafı işine gelen tarafıyla anlama.Herkes soru sordu cevabını verdim.Konu dışına çıkma.geller yazdı:sen bu konuyu paylashmasaydin??ve de bu konuyu gormeyenler ne olacak??demek o kadar onemli bir shey degil.ayrica o lafi diyenler cok guzel bir ish yapmishlar,bravo.her lafa uyma.ve de 50 tl senin icin cerez parasi ola bilir.bunu abartma
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Güzel paylaşım.
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Hakkatten ya ha bozoktan gelmisim ha ucoktan ne farkeder :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Ben sadece onları tanıttım.Onlardan gelme gibi bir ihtimalimiz yok zaten.Şuanda o soydan gelenler koruma altında tutuluyor.Bildiğim başka bir konuda osmanlı soyundan gelenleri küçük yaşta alıp eğitiyorlar yurtdışında vs operasyan için kullanıyorlar.Ben küçükken devlet görevlisi bi abiden duymuştum bunu.Dogukan64 yazdı:Hakkatten ya ha bozoktan gelmisim ha ucoktan ne farkeder :D
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Tarih kısmına nereden gircem?Uchiha Sasuke yazdı:Kemik testi yaptırıp hangi ırktan olup olmadığını anlayabilirsin.
Tk ile alakası yok zaten tarih alanında paylaştım.
tarih/andre yazdı:Tarih kısmına nereden gircem?Uchiha Sasuke yazdı:Kemik testi yaptırıp hangi ırktan olup olmadığını anlayabilirsin.
Tk ile alakası yok zaten tarih alanında paylaştım.
burasıda serbest genel alan ;
serbest-genel-alan-f49/
Konu amacının dışına çıkıyor.Sorun olursa ö.m at.
---KİLİT---
-