Beyler Bir Sorum Var
Moderatör: Sai
- ByDoctorHacker
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Beyler Bir Sorum Var
Evet Ben 7 Yaşindayken Suya Hükmetmeye Calisiyordum Şimdi 14 Yaşindayim 7 yaşindayken bu telekinezi,parapsikoloji vs bilmiyordum 7 Yaşindayken İnancim Vardi Yapabiliyodum Şimdi Çalişsam Yapabilirmiyim ? Yapabilirsem Kolay Olmasi İcin Naparim ?
İnanç Herşeydir Benim Bakiş Acim İnancimin Yardimiyla Gerçekleşir Benim Cok Hayal Gücüm Oldugunu Söliynler Size Söliyorm
Bu Evrende Saniyede Milyonlarca İnsana Nefes Aldiran , Binlerce Kişiyi Vefat Ettiren Bir Kurdet Varken Bunlarinda Olabilecgni Söliyrm
Bu Evrende Saniyede Milyonlarca İnsana Nefes Aldiran , Binlerce Kişiyi Vefat Ettiren Bir Kurdet Varken Bunlarinda Olabilecgni Söliyrm
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Beyler Bir Sorum Var
Eğer yapamazsan kendine yedi yaşındayken yapabildiğini şimdide yapabileceğini söyle.
- ByDoctorHacker
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Saol Kardeş
İnanç Herşeydir Benim Bakiş Acim İnancimin Yardimiyla Gerçekleşir Benim Cok Hayal Gücüm Oldugunu Söliynler Size Söliyorm
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Telkin dinle.Ya da çakra açma müziği.sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/cakra-ac ... t7557.html
-