Selam arkadaşlar dün lunarkinezi ile ilgili bi konu açmıştım ama forum sakinlerinden baya bi tepki aldım.
Aynı gün karanlık enerjiden oluşan bir psi-ball yapayım dedim. Psi ball da baya ustalaştığım için 10-15 saniyede hemen yaptım sonra 5 dk falan yoğunlaştırdım artık baya sert olmuştu ama odaya aniden biri gelince hemen bıraktım ama havaya yayılan kötü enerjiyi hissedebiliyordum zaten sonra başım ağrımaya başladı bende yapmaktan vaz geçtim.
Elektrokinezi yapmak istiyorum yani içinizden elektrokineziyle uğraşanınız varsa bana kendi tekniklerini söylerse çok makbule geçer.
İsteyen özel mesaj da atabilir.
Elektrokinezi yapmak istiyorum
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChiMaster60
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Elektrokinezi yapmak istiyorum
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: Elektrokinezi yapmak istiyorum
ben sana yardımcı olabilirim baan özel mesajdan elektrokinezi hakkında ne bilmek istediğini sor başlangıç tekniği mi orta seviye mi öm den yazarsan sana daha fazla yardımcı olurum
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: Elektrokinezi yapmak istiyorum
Elektrokinezi yapmak istiyorsan ilk önce elektrikle çalışan aletleri şarj etmeye calış mesela telefononun bataryasını şarj et.Eğer gerçekten başardıysan sende fark edeceksin telefonun bataryası bozulacak mesela telefonun şarjı %20 bataryasını takıp çıkardığın anda şarj %25 olacak benim telefonumun bataryası bozuk şuanda :D Soruların varsa özel mesaj atabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olurum..
-