Sonunda Yazdım
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- RamazanYigit
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sonunda Yazdım
Ayrıca Lucid gibi denersek olma olasılığı var olabilir aslında... @Uchiha Sasuke, denenebilir bu
- RamazanYigit
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Flood yapıyorum ama şuan aklıma bir şey geldi...
Şimdi beynin hafif hipnoz,trans ve meditasyon hallerinde beynin alfa dalgaları yayınladığı saptanmış.
Buna göre o zaman bizde uygun bir ortam hazırlayarak beynimizi kandırabilirsek trans halinde bilinci yakalayabilir miyiz?
Şimdi beynin hafif hipnoz,trans ve meditasyon hallerinde beynin alfa dalgaları yayınladığı saptanmış.
Buna göre o zaman bizde uygun bir ortam hazırlayarak beynimizi kandırabilirsek trans halinde bilinci yakalayabilir miyiz?
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
yakalarız ama birinini denemesi lazım bence 1 kişiyi de böyle denemeler için gruba alalım grupta kimse denemiyor
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Niye denemiyorsunuz denesenize len biz Türk Milleti ne tembelmişiz arkadaş ya (:
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
aynen ya arkadaş bu kadar tembel olmayın :) tamam ben de denemiyorum ama ben bilgi topluyorum şöyle diyeyim bu grubun FBI olduğunu düşünün FBI'da dallar vardır şöyleki:
1-saha ajanları
2-bilgi toplayanar(ne dendiğinin unuttum)
3-dedektifler
4-sorgu ajanları(ne dendiğinin unuttum)
gördüğünüz gibi herkez farklı bir işe yoğunlaşmış mesela saha ajanının sorgu yaptığını nadir görürsünüz o daha çok çatışmaya girer.biz de öyle bi şey yapalım 2-3 kişi yazıları yazan olsun 3-4 kişi bu yazıyı yazacaklara bilgileri versin yazı yazacaklar bu bilgileri kafasında düzenleyip yazsın 2 kişi denemeyi yapsın yani trans haliyse trans halini lucid se lucidi yapsın böyle bir dayanışma yapalım bence
1-saha ajanları
2-bilgi toplayanar(ne dendiğinin unuttum)
3-dedektifler
4-sorgu ajanları(ne dendiğinin unuttum)
gördüğünüz gibi herkez farklı bir işe yoğunlaşmış mesela saha ajanının sorgu yaptığını nadir görürsünüz o daha çok çatışmaya girer.biz de öyle bi şey yapalım 2-3 kişi yazıları yazan olsun 3-4 kişi bu yazıyı yazacaklara bilgileri versin yazı yazacaklar bu bilgileri kafasında düzenleyip yazsın 2 kişi denemeyi yapsın yani trans haliyse trans halini lucid se lucidi yapsın böyle bir dayanışma yapalım bence
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Güzelmiş bu grup üyeleri aktif değil ki düzgün aktif olsalar böyle birşey yaparız.
O zaman bende FBI Başkanı oluyorum siz çalışın raporları bana getirin (:
O zaman bende FBI Başkanı oluyorum siz çalışın raporları bana getirin (:
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Deneyimlerime göre trans'ın en aktif olduğu vakit akşam ve gece saatleridir.Şöyle birşey yapalım gece vaktinin bir kısmını deneylere harcıyalım ve aldığımız sonuçları burda paylaşarak fikir üretelim ondan sonra 2.deneyi yaparız.Ayriyeten bu trans'ı yakaladığımızı anlamak için lambanın yandığı ortamda deney yapmak daha iyi olur lamba titrediği vakit trans'a geçmiş oluyoruz.Bizim amacımız bu trans'ın süresini uzun tutabilmek için neler yapabiliriz ?
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ayriyeten beyin akşam ve geceleri alfa dalgasına geçtiği için beyni kandırmak daha kolaydır.Böyle oluncada Trans'ı bilinçte yakalayabiliriz :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Hepiniz en az 1 kere trans olmuşssunuz ben hala transta olmak nasıl birşey bilmediğim için yardım edemiyorum.Ne cahil adamım neyse yapın işte birşeyler (:
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Gece trans'a geçmek daha kolaydır.Ben gece daha güçlüyümdür.Bence süpertransa gece çalışalım ne dersiniz ??
-