Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.

Moderatör: Sai

xLoqe
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.

Okunmamış mesaj gönderen xLoqe »

Arkadaşlar ben dünden beri bu tarz şeyleri araştırıyorum ve bende yapmaya karar verdim bana herhangi bi öneriniz olursa daha yeni başlıyorumda ve yapmak istiyorum ama ne yapıcağımı ney ile başlayacağımı bilmiyorum bana yardımcı araçlar gösterirseniz sevinirim. Araştırma yaparken bi arkadaş rüyasını anlatmıştı bu tarz bende kendi rüyamı yazdım bu ne anlama geliyor arkadaşlar bi tahmini olan var mı?

Arkadaşlar ben rüya görürken rüyada olduğumu bazen anlıyorum ve kendimi yüksek bi yerde hayal ediyorum ve anında cıkıyorum ardından kendimi aşağı atarak rüyadan uyanıyordum ama 2 ay önce bi rüya gördüğümde rüyada olduğumu anladım ve bu sefer rüyamı kontrol edebiliceğimi düşündüm etrafımdakı her şeyi yok ettim ve bembeyaz biyer yaptım sonra buranın bi köy olmasını istedim ve binalar felan geldi ardından gözlerim karardı ve uyandım bu süreçte kalbim çok hızlı bi şekilde atıyordu ve vücudum karıncalanmıştı titriyordum uyandığımdan 2-3 sn içinde geçti bu olay ama terlemiştim ve korkmuştum ama bu tarz şeyleri öğrenince fazla korkulacak bişey olmadığını zannediyorum.

Kullanıcı avatarı
death
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.

Okunmamış mesaj gönderen death »

aramıza hoşgeldin telekineziye başlarken kapak yapmanı tavsiye ederim 1 2 ay sonra psi well ve psi-ball yapabilirsin
rüyana gelince lucid dreaming yapıyosun bu çok güzel bişiey bence çoğu insan onun için uğraşıyo onlardan biride ben oluyorum
inşallah bıkmadan telekineziyle uğraşırsın başarılar
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

psi whell yapmanı önermem imajilasyon u nu geliştirirsen çok daha yararına olur
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Lusid yapma sürekli...zararlı olabiliyor rüya alemine bağımlı kalıyorsun dış dünya bağın kopuyor.İki haftada bir falan yap.Yada her hafta iki kereyle sınırla kendini.
Kullanıcı avatarı
TheArk
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen TheArk »

Ben Forumdaki en iyi lusid'lerdenim bana özel mesaj atabilirsin
Tesadüf diye bir şey yoktur...

berk1o
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen berk1o »

Ben Nadir Rüya görürüm.Fakat her rüyam luciddir. :) Mesela 3 gün önce Rüyamda zombi salgını vardı.Çoğu kişi zombi oldu.Ben onlarla savaşırken ısırıldım.Arkadaşıma baktım ve yeniden başlamak istiyorum dedim.Salgından hemen önceki zamana tekrar geri döndüm anında. :D Lucid Yeteneğini geliştirmenin en iyi yolu Video oyunlarıdır.Ve Oyunlarda hile kullanmak.Kontrolun sende olduğunu hatırlarsan Rüyanı Lucid yapabilirsin.Sadece kontrolun sende olduğunu hatırlaman gerekli.Mesela Gta rocketman yazarsın uçarsın.Kangaroo yazarsın çok yükseğe sıçrarsın.Onun gibi düşün.
xLoqe
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen xLoqe »

death yazdı:aramıza hoşgeldin telekineziye başlarken kapak yapmanı tavsiye ederim 1 2 ay sonra psi well ve psi-ball yapabilirsin
rüyana gelince lucid dreaming yapıyosun bu çok güzel bişiey bence çoğu insan onun için uğraşıyo onlardan biride ben oluyorum
inşallah bıkmadan telekineziyle uğraşırsın başarılar

Bu kapak yapmanı tavsiye ederim derken onun hakkında bilgi verebilir misin ve bu meditasyonlar hakkında hiç bi bilgim yok o yüzden daha meditasyona başlamadım önerin var mı acaba?