Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.
Arkadaşlar ben dünden beri bu tarz şeyleri araştırıyorum ve bende yapmaya karar verdim bana herhangi bi öneriniz olursa daha yeni başlıyorumda ve yapmak istiyorum ama ne yapıcağımı ney ile başlayacağımı bilmiyorum bana yardımcı araçlar gösterirseniz sevinirim. Araştırma yaparken bi arkadaş rüyasını anlatmıştı bu tarz bende kendi rüyamı yazdım bu ne anlama geliyor arkadaşlar bi tahmini olan var mı?
Arkadaşlar ben rüya görürken rüyada olduğumu bazen anlıyorum ve kendimi yüksek bi yerde hayal ediyorum ve anında cıkıyorum ardından kendimi aşağı atarak rüyadan uyanıyordum ama 2 ay önce bi rüya gördüğümde rüyada olduğumu anladım ve bu sefer rüyamı kontrol edebiliceğimi düşündüm etrafımdakı her şeyi yok ettim ve bembeyaz biyer yaptım sonra buranın bi köy olmasını istedim ve binalar felan geldi ardından gözlerim karardı ve uyandım bu süreçte kalbim çok hızlı bi şekilde atıyordu ve vücudum karıncalanmıştı titriyordum uyandığımdan 2-3 sn içinde geçti bu olay ama terlemiştim ve korkmuştum ama bu tarz şeyleri öğrenince fazla korkulacak bişey olmadığını zannediyorum.
Arkadaşlar ben rüya görürken rüyada olduğumu bazen anlıyorum ve kendimi yüksek bi yerde hayal ediyorum ve anında cıkıyorum ardından kendimi aşağı atarak rüyadan uyanıyordum ama 2 ay önce bi rüya gördüğümde rüyada olduğumu anladım ve bu sefer rüyamı kontrol edebiliceğimi düşündüm etrafımdakı her şeyi yok ettim ve bembeyaz biyer yaptım sonra buranın bi köy olmasını istedim ve binalar felan geldi ardından gözlerim karardı ve uyandım bu süreçte kalbim çok hızlı bi şekilde atıyordu ve vücudum karıncalanmıştı titriyordum uyandığımdan 2-3 sn içinde geçti bu olay ama terlemiştim ve korkmuştum ama bu tarz şeyleri öğrenince fazla korkulacak bişey olmadığını zannediyorum.
- death
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Yeniyim ve Yardımlarınızı Bekliyorum.
aramıza hoşgeldin telekineziye başlarken kapak yapmanı tavsiye ederim 1 2 ay sonra psi well ve psi-ball yapabilirsin
rüyana gelince lucid dreaming yapıyosun bu çok güzel bişiey bence çoğu insan onun için uğraşıyo onlardan biride ben oluyorum
inşallah bıkmadan telekineziyle uğraşırsın başarılar
rüyana gelince lucid dreaming yapıyosun bu çok güzel bişiey bence çoğu insan onun için uğraşıyo onlardan biride ben oluyorum
Basaranlar once inanıp sonra basardilar basaramayanlarsa once basarip sonra inanmayi denediler
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
psi whell yapmanı önermem imajilasyon u nu geliştirirsen çok daha yararına olur
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Lusid yapma sürekli...zararlı olabiliyor rüya alemine bağımlı kalıyorsun dış dünya bağın kopuyor.İki haftada bir falan yap.Yada her hafta iki kereyle sınırla kendini.
- TheArk
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Ben Forumdaki en iyi lusid'lerdenim bana özel mesaj atabilirsin
Tesadüf diye bir şey yoktur...
-
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ben Nadir Rüya görürüm.Fakat her rüyam luciddir. :) Mesela 3 gün önce Rüyamda zombi salgını vardı.Çoğu kişi zombi oldu.Ben onlarla savaşırken ısırıldım.Arkadaşıma baktım ve yeniden başlamak istiyorum dedim.Salgından hemen önceki zamana tekrar geri döndüm anında. :D Lucid Yeteneğini geliştirmenin en iyi yolu Video oyunlarıdır.Ve Oyunlarda hile kullanmak.Kontrolun sende olduğunu hatırlarsan Rüyanı Lucid yapabilirsin.Sadece kontrolun sende olduğunu hatırlaman gerekli.Mesela Gta rocketman yazarsın uçarsın.Kangaroo yazarsın çok yükseğe sıçrarsın.Onun gibi düşün.
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
death yazdı:aramıza hoşgeldin telekineziye başlarken kapak yapmanı tavsiye ederim 1 2 ay sonra psi well ve psi-ball yapabilirsin
Bu kapak yapmanı tavsiye ederim derken onun hakkında bilgi verebilir misin ve bu meditasyonlar hakkında hiç bi bilgim yok o yüzden daha meditasyona başlamadım önerin var mı acaba?
-