psi wheel başarıyorum

Moderatör: Sai

mertgltkn
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

psi wheel başarıyorum

Okunmamış mesaj gönderen mertgltkn »

Psi Wheel başardım sayılır döndürebiliyorum 3 günümü aldı siz bunu nasıl buldunuz ama tamamen değil iki elimle döndürebiliyorum.Bu arada ilgimi çeken ve yapmak istediğim şey suyu kontrol edebilme bu konuda yardımca olursanız şimdiden teşekkür ederim. yeniyim

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Re: psi wheel başarıyorum

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Ben yeni değilim ama senden kötüyüm. O yüzden tavsiye vermem ancak yorum yaparım. Benim bildiğim kadarıyla zamanla yaptığın işi zorlaştırman lazım. Mesela Psi-Wheel ' i bir kavanozun ters çevirip onun içine koy. Öyle döndürmeyi dene. Ve ya ellerini daha uzakta tut. Zamanla sadece bakarak çevirmeye çalış. Yalnız suyla ilgili bir şey diyemem. O konuda bilgim yokken konuşamam. Ayrıca 3 günde çevirmen çok iyi. Psi-Wheel ' le iyi dost olmuşsunuz anlaşılan. ( :D ) Benimki beni sevmiyor . Biraz kararsız bir tip. Neyse :D Tebrik ederim başarılarının devamını diliyorum.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ilk önce tebrik ederim ben ilk günden fena döndürmüştüm ama 2.gün tık yoktu :D sonra düzeldi ve elini kullanamdan dene bence ben elimi kullanmadan yaparım her şeyi(telekinezi ile ilgili her şeyi) bi de senin demek istediğin hidrokinezi imajinen iyise yapmanı öneirirm imajinen iyi değilse bence başlama bayağı bir imajine istiyor
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
mertgltkn
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen mertgltkn »

teşekkür ederim bu telekineziye başladıktan sonra hidro kineziye başlmak istiyorum bazen imajine olmada sorun yaşayabiliyorum çeşitli imajine kullanıyorum mesela iki elimin arasında manyetik alan olduğunu yada elerimden enerji ile kağıdın uçlarına baskı uyguladığımı imajine ediyorum