duman
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- mantis11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
duman
Arkadaşlar dumanı kontrol edebildiğimiz bir kinezi var mi
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Esprikinezi %100(uydurdum
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3

- mantis11
Re: duman
Haklısın ama mesela kan bükme için bir kinezi var haemokinezi senin dediğine gore (yazdığımda çok saçma geldi neyse anlamişsindir
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3

- mantis11
Bende onu diyorum kan için bi kinezi varsa neden duman için olmasın
Psi-wheel %1
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3
Psi-ball %10
Konsantrasyon %3
Odaklanma %7
Elektrokinezi %2
Telepati %0
Hidrokinezi %0
Enerji %3

-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Uchihanın dediği gibi ama benim söylediğim Duman gaz - Kanda sıvıdır yani bunları hidrokinezi ve aerokinezi ilede kontrol edebilirsin diyorum herşey için birşey uydurmaya gerek yok.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
neymiş haemokinezi hidrokinezinin alt dalıymış.Arkadaşım direkt kana hükmediyoruz içindeki suya değil.Teknikte direkt kana hükmetme ile.Avatardaki şeyleri kineziye de taşıdılar çok şükür.
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yav gerçekten bu forumda anlama bozukluğu olan arkadaşlar var ben sıvı dedim kana sıvı olduğu için kan (içindeki sudan bahsetmiyorum akışkan olan kan) öyle garip isimler vermeye gerek yok temelde kanda akışkan suyu kontrol edebiliyosan bunuda edersin.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Tred bu konuda haklı ama kan'ı kontrol etmek biraz olanaksız..