Sigara dumanı

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ustun11e
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Sigara dumanı

Okunmamış mesaj gönderen ustun11e »

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim. Fakat sizlere bir sorum var. Bugün gece saatlerinde 11 gibi arkadaşımla beraber sigara içiyorduk. Ben sigara hızlı hızlı içerim. Dolayısıyla içip bitirdim. Arkadaşım daha yarılarındaydı. Benimde aklıma garip birşey geldi ve denemek istedim. Arkadaşım sigarayı kül tablasına bıraktığında sigaradan çıkan dumanı yönlendirmeye çalışıyordum. 4-5 saniye dumanı avucuma çekmeye çalıştım. Fakat birkaç saniye sonra sigaradan duman çıkmamaya başladı. Şaşırdım ve hemen elimi çektim. Çektiğim gibi yeniden duman çıkmaya başladı. Arkadaşıma da söyledim o da izlemeye başladı. Yeniden elimi uzattım birkaç saniye odaklandıktan sonra avuç içimde hafif bi uyuşukluk hissettim ve sigaradan yeniden duman çıkmamaya başladı. Bunu gören arkadaşım aşırı derecede şaşırdı. Bunu nasıl yaptığımı sordu bende sigara dumanını elime çektiğimi söyledim. Sizlere sorum şu sigara dumanı neden çıkmadı elime mi çektim yoksa dumanı karşı bi güçle sigaranın içinde mi bıraktım veya tamamen şans eseri oluşan birşey mi 2 kere aynı şeyin olmasına rağmen. Ve eğer böyle birşey varsa adı nedir. Mesela hava ile ilgili olan aerokinezi elektrikle olan elektrokinezi bunun bi ismi var mıdır dumanla alakalı ??? yardım edin bu olaydan sonra denemedik sizin cevaplarınızdan sonra deneyeceğim. Ve eğer yeniden olursa videoya kaydetmeyi planlıyorum
Kibir en gözde günahımdır...

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Sigara dumanı

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

aerokinezi olabilir ama hiç duman çıkmamış diosun düşünmem lazım :/
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
mustafa2002
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen mustafa2002 »

Aerokinezi olmalı çünkü sigara dumanı da havada bulunan gazlarla dolu.
Kullanıcı avatarı
ustun11e

yani düşünceler aerokinezi yönünde bu dala mı yoğunlaşmalıyım
Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

Bildigim kadariyla dumanlari kontrol etmeye calistigin bir kinezi vardi fakat adini unuttum ayrica forumda 2 gundur aktif dilim nette sorun var bu gece duzelicek buyuk ihtimal bulup buraya yazarim kinezinin adini :)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...

Kullanıcı avatarı
ustun11e

çok iyi olur sağ ol :)
Kullanıcı avatarı
eb1234eb

ö.d bulması uğraştırdı ama yabancı bir siteden buldum en son Typhokinesis Typhokinezi dir türkçesi büyük ihtimal :) (ilk inanmamıştım fakat sen bişeyler yaptıysan bununla ilgili vardır demekki) :) iyi şanslar kendini geliştirmede :)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
Kullanıcı avatarı
ustun11e

çok teşekkür ederim kendi gözlerimle görünce daha bi ilgimi çekti bunun üstünde derhal çalışmalara başlıycam. Bir de bişey sormak istiyorum ben şu ana kadar hiç meditasyon kapak vb vb şeyler yapmadım. Çünkü etkisine pek fazla inanmıyorum. Bana boşa harcanmış zaman gibi geliyor. Eğer sen yapıyorsan bi etkisini gördün mü ?
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sigara içme zararlı.
Kullanıcı avatarı
eb1234eb

ö.d arkadaşım yardımcı olduysam ne mutlu bana :). (bu arada Uchihayı dinle haklı) kapak yapmıyorum çok saçma gözüküyorsun çünkü fakat sıkıldıgımda bazı nesnelerin belli noktalarına odaklanıyorum(böylece biri görünce dalmışım filan deyip geçiyosun :D) ve sanırım birazda olsa teknikleri yapma süreni arttırıyor fakat belkide çalışmaların suresine göre artıyordur birde yapmadan denerim fark görürsem yada görmezsem p.m den yazarim

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön