Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
psi wheel kağıt döndürme teknikleri, psi wheel nasıl hazırlanır, psi wheel nasıl döndürülür, psi wheel teknikleri
- kinezist41
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi Wheel (Kağıt Döndürme) Teknikleri
telekinezide en önemli şey inanmak . ben inanıyorum ve dönüyor . bide benim şöyle bir taktiğim var ben elektrokinezi ye çalışıyorum . telefonumun bataryasını yeni doldurdum sonra bataryayı çıkardım ve %100 dolu olan bataryanın gücünü sanki emiyomuş gibi düşündüm ve tele geri taktım ve şarj %88 kaldı . sonra bu gucu psiwheel üzerinde kullandım ve gayet güzel dondu . sana da böyle bir şey öneririm . önce bir şeyin gücünü em ve sonra onu kullan .
Bugünler dünlerin yarınlarıdır .....
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
merhaba ben psi Wheel i bir haftadır deniyorum gayet hızlı ve düzgn bi şekilde dönüyor ama şöyle bi sorunum 1 dk dan sonra silgi slanmay başlıyıp silgi de yere düşüyor.
-
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Teşekkürler bugün gördüm deneyeceğim
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
1 ay önce yapabiliyordum.Aynı gün akşam yapamamaya başladım:(yardım edin lütfen!
- Ttuvana
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Bende denedim bu yöntemi ilk yaptığım zaman sonuç alamadım daha sonra sonuç almak mümkündür dimi ?
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
arkadaşlar şidmi başlıyalı 2 gün oldu 2 dakikada birr 1-2 milmetre döndürebiliyorum ileri seviye için hergün pratikmi lazım...???
- eb1234eb
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
çaba sarfetmen çok güzel fakat bu ilk günde olucak iş değil ben sanırım ilk başlarken gaza geldim :) 1 dk civarı döndürdüm ve durmadı sıkılıp kendim bıraktım fakat sonra 2 3 gün sadece çalıştım döndüremedim milim milim oynadı sonra birazdaha çalıştım oldu anliycağın bu işte kesin başarı çok çalışma gerektirir 1 2 günde olmaz insanlar senelerini harcıyor ama kısa çalışmalarla kolay şeylerde psi wheel gibi en geç 1 hafta civarı yavaş yavaş da olsa sonuç alırsın benim çok olmadı fakat yavaş yavaş sağa sola(kontrollü yani istediğim zaman) döndürmeye başladım :D (bu siteye kaydoldugum gün başladım ama bazı durumlar nedeniyle günlük çalışamadıgım durumlar çok fazla anliycağın psi wheel yaptıgım gün sayısı kayıt günümden bu yana olan sayı değildir bir hafta anca oldu belki 1 2 gün fazla :) ama düzenli çalışmaya başlıyorum bundan sonra okulda açılıyo dur bakalım nasıl olcak :)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
- eb1234eb
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Bu yazdıpım yazıyı benden önceki 3 arkadaşın sorularına cevap olarak yazdım başka birşey sormak isterseniz ö.m yada buraya yazın ama bende yeniyim pro değilim (ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM :D)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 1 Adana
yaa lütfen yardımcı olun. kısacası hoca gibi.Çünkü çoook istiyorum.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
selam ben psi weel yapmayi basardim bi sonraki asama nedir ?yani psi weel sonrasi ne ya yapmaliyim lutfen yardimci olun simdiden tewekkurler
-