DEEP WEB ? (Derin internet)
Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici
- ByDoctorHacker
- Yaşadığınız İl: 31 Hatay
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: DEEP WEB ? (Derin internet)
bylr sakin girmeyin korkudan yasamak istemezsnz gireceksnz net cafeden girin
İnanç Herşeydir Benim Bakiş Acim İnancimin Yardimiyla Gerçekleşir Benim Cok Hayal Gücüm Oldugunu Söliynler Size Söliyorm
Bu Evrende Saniyede Milyonlarca İnsana Nefes Aldiran , Binlerce Kişiyi Vefat Ettiren Bir Kurdet Varken Bunlarinda Olabilecgni Söliyrm
Bu Evrende Saniyede Milyonlarca İnsana Nefes Aldiran , Binlerce Kişiyi Vefat Ettiren Bir Kurdet Varken Bunlarinda Olabilecgni Söliyrm
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Deep web'i biraz fazla abartıyorsunuz. İçerisinde konudada bahsedildiği gibi cp, İşkence, intiharlar,büyüler,uyuşturucu,kaçak mallar, pis ve yasadışı olan herşey var. Ancak siz burada faydalı şeylerden bahsediyorsanız çok heveslenmeyin çünkü 3. seviyede bunları bulamazsınız. diğer seviyelerede gidemezsiniz. Ayrıca deepweb'e girmekte korkulacak birşey yok . İsteyenler tor browser'i indirsen. İnternetten .onionlu hiddenwikinin adresini bulsun oradan kendi devam eder zaten.
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Kardeşler çok abartmışsınız konuyu :D Yok ölüm yok büyücü yok intihar videoları bunlar zaten nomal internettede olabilen şeyler. mesela intihar etme goregrish tir bunu bilmeyen yoktur. Adamlar kendilerini kesiyolar aynı videolara deep web tede rastladım seviye kavramı var orada toru indirip adresi verilmiş sitelere girilerek deep webi kullan mış olmuyorsunuz :D K. H. :D
İMZA
- ChiMaster60
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Beyler anlamadım bu deep web nedir site gibi bişeymi
Psi-wheel % 10
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Psi-ball % 70
Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Deep web le normal internete örnek vereyim. Bir buzdağını düşün görünen kısmı normal internet. Gözükmeyen kısmı deep web. (GOOGLEDEN BULDUM BUNU :D) İnternetin karanlık yüzü gibi denilebilir. Site değildir kullandığın internet gibi.
İMZA
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Deep Web diye adlandırılan internet ismini kullanım alanından yani Anonim olmasından alır.Normal olarak kullandığımız bağlantı uzantıları olan com,nl,dl gibi uzantılar kullanılmaz.Deep web de uzantılar (Site Adresi).onion şeklindedir.Ve bu siteler tamamen anonimdir.Konuyu daha fazla açar veya detaylandırabilirim ama emin olun ki o kadar merak edilecek birşey değil.Hani denilenler gibi yok büyücüler falan peşinize takılırmış bu gibi şeyler yok.Bu tür konular fazlasıyla abartılmış.Yalnız şunu bilinki birçok sahtekarlık o sitelerde yapıldığı için sitelere girer girmez bilgisayarınıza virüs bulaşabilir siz farkında olmadan bazı dökümanları ve istenilen her neyse onları sizin bilgisayara bırakıp sizi suçlu konumuna düşürebilir.En iyisi temiz bir şekilde normal akışıyla bilgisayarınızı ve interneti kullanın
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Arkadaşlar Korkmayın Deep Web'de herhangi bir kişisel bilginiz vermediğiniz sürece kimse evinize gelip sizi tutuklayamaz. Zaten eğer ingilizceniz yeteri kadar iyi değilse Deep web'de gezinirken birşey anlayamazsınız ;)
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
- Emrys
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: DEEP WEP ? (Derin internet)
inflames yazdı:evet sakın girmeyin girecekseniz ya telekinetik bakımdan güçlü olarak girin ya da çok kişiyseniz girin ben adam topluyorum ama deep wep e girmek için değil şehirlerde (hemen hemen hepsinde) telekinetik güçlerini kötüye kullanan insanlar var. onları yenme amacıyla adam topluyorm deep wep e girmek için değil orası gerçekten çok tehlikeli sakın girmeyin ama lla gircem diyosanız güvendiğininiz bir şey olamlı
kardeşim güldürdün beni inan bana hiç bu kadar gülmemiştim :D Bana telekinetik güç olarak naptığını bir anlatır mısın ?
bu arada deep Web 'de öyle telekinezi üstüne bişi bulma imkanınız yok uğraşmayın :D
TTmF## benim şahsi hesabımdır , e posta hatası düzeldiğinde ona geçicem.
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
arkadaşlar girmesinler korksunlar diye öyle söylemiş arkadaş (;
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
geçmişte bilmediğim şeyler hakkında yorum yapmayı çok severdim hala seviyorum tabi :D :D :D :D
evet Sai'nin dediği gibi korkutmak için yapmıştım ama bilgi bakımından zengin bir yer girdim daha önce ama ingilizce olması sıkıntı ya :D
evet Sai'nin dediği gibi korkutmak için yapmıştım ama bilgi bakımından zengin bir yer girdim daha önce ama ingilizce olması sıkıntı ya :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-