gyro chronokinzi

Moderatör: Sai

Uchiha Sasuke

Re: gyro chronokinzi

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Ampulün ışıını azaltmayı biliyorsunuz.O belki elektrikle alakalı ama az çok benzerliği var.Anlamadığım mantıksız şey olur diyorsunuz mantıklı şey olmaz diyorsunuz.Hayret..

Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Uchiha Sasuke yazdı:Siz hızlanıyorsunuz diğerleri normalse bu chrokinezi değildir.Ki böyle bir kinezi yok zamanı kimse değiştiremez.Yavaşlatmak veya hızlandırmak dahi olsa.
Chronokinezi kendi zaman algına hükmetmektir.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Uchiha Sasuke yazdı:Siz hızlanıyorsunuz diğerleri normalse bu chrokinezi değildir.Ki böyle bir kinezi yok zamanı kimse değiştiremez.Yavaşlatmak veya hızlandırmak dahi olsa.
Chronokinezi kendi zaman algına hükmetmektir.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Tk Ordinaryus um kusura bakmayın bilmiyordum..

Kafamdan mı sallıyom len ben.Tamam siz kontrol edin karışmıyorum.
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

Arkadaşlar bilgisayar programı kurmuyoruz burada. Olmayacak şeylere lütfen teknik veya tarif istemeyin. Biraz akl-ı selim düşünün. Zaten bu sitede en az iki aynı harcayan bir bireyin sorgulama sisteminin gelişip bu gibi şeylere kafa yoracağını zannetmiyorum. Hayal gücü iyidir fakat gereğinden fazla ise çok başarılı bir senarist olabilirsiniz.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bence chrokinezi yapamaz ama biri gelir de kanıtlayamaz ama kanıtlarsa ve yaparsa bi şey diyemem belki çok çalışma ile olabilir

uchiha elektrik zaten vücudumuzda olan bir şey olduğu için kolayca elektrokinezi yapabiliyoruz vücudumuzda doğal olarak elektrik bulunur
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
BetaDemirkan
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen BetaDemirkan »

Hakılısınız zaman düşünce gücü ile değiştirilemez olduğu bir gerçektir.Ancak bu kinezide zamanı değil beyni kandırıp diğerlerinden hızlı olmasını sağlıyoruz diye düşünüyorum (Not: bu konuda Herhangi bir ustalığım yok ama sadece bilgimi paylaşayım dedim :) )
Biokinesis...

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön