gyro chronokinzi
Moderatör: Sai
Re: gyro chronokinzi
Ampulün ışıını azaltmayı biliyorsunuz.O belki elektrikle alakalı ama az çok benzerliği var.Anlamadığım mantıksız şey olur diyorsunuz mantıklı şey olmaz diyorsunuz.Hayret..
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Chronokinezi kendi zaman algına hükmetmektir.Uchiha Sasuke yazdı:Siz hızlanıyorsunuz diğerleri normalse bu chrokinezi değildir.Ki böyle bir kinezi yok zamanı kimse değiştiremez.Yavaşlatmak veya hızlandırmak dahi olsa.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Chronokinezi kendi zaman algına hükmetmektir.Uchiha Sasuke yazdı:Siz hızlanıyorsunuz diğerleri normalse bu chrokinezi değildir.Ki böyle bir kinezi yok zamanı kimse değiştiremez.Yavaşlatmak veya hızlandırmak dahi olsa.
Tk Ordinaryus um kusura bakmayın bilmiyordum..
Kafamdan mı sallıyom len ben.Tamam siz kontrol edin karışmıyorum.
Kafamdan mı sallıyom len ben.Tamam siz kontrol edin karışmıyorum.
- Gipsy Danger_X3
- Yaşadığınız İl: 70 Karaman
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Arkadaşlar bilgisayar programı kurmuyoruz burada. Olmayacak şeylere lütfen teknik veya tarif istemeyin. Biraz akl-ı selim düşünün. Zaten bu sitede en az iki aynı harcayan bir bireyin sorgulama sisteminin gelişip bu gibi şeylere kafa yoracağını zannetmiyorum. Hayal gücü iyidir fakat gereğinden fazla ise çok başarılı bir senarist olabilirsiniz.
What wasn't destroy you, leaves you broken instead
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bence chrokinezi yapamaz ama biri gelir de kanıtlayamaz ama kanıtlarsa ve yaparsa bi şey diyemem belki çok çalışma ile olabilir
uchiha elektrik zaten vücudumuzda olan bir şey olduğu için kolayca elektrokinezi yapabiliyoruz vücudumuzda doğal olarak elektrik bulunur
uchiha elektrik zaten vücudumuzda olan bir şey olduğu için kolayca elektrokinezi yapabiliyoruz vücudumuzda doğal olarak elektrik bulunur
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Hakılısınız zaman düşünce gücü ile değiştirilemez olduğu bir gerçektir.Ancak bu kinezide zamanı değil beyni kandırıp diğerlerinden hızlı olmasını sağlıyoruz diye düşünüyorum (Not: bu konuda Herhangi bir ustalığım yok ama sadece bilgimi paylaşayım dedim :) )Uchiha Sasuke yazdı:Siz hızlanıyorsunuz diğerleri normalse bu chrokinezi değildir.Ki böyle bir kinezi yok zamanı kimse değiştiremez.Yavaşlatmak veya hızlandırmak dahi olsa.
Biokinesis...