Peki ya şimdi?
- BlackShadow
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Peki ya şimdi?
Bütün forumdaki kardeşlerime selamlar
Psi-Wheeli tek el, çift el , akıl gücü ile döndürebiliyorum. Psi-Ball yapabiliyorum (ama fırlatamıyorum). Bunlardan sonra daha ne yapmalıyım?
Psi-Wheeli tek el, çift el , akıl gücü ile döndürebiliyorum. Psi-Ball yapabiliyorum (ama fırlatamıyorum). Bunlardan sonra daha ne yapmalıyım?
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Peki ya şimdi?
Aleyküm Selam :)
Pipet çalışmasına geç ;)
Pipet çalışmasına geç ;)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Kendine bir amaç belirle o amaç için gerekli olan adımları bul ve yap MrCapTain'in de dediği gibi pipet olması önerilir ama istersen kaşık bükmeye ya da diğer kinezilerde çalışmaya geçebilirsin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- DarkmooN
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Psi ball'ı fırlatmayı öğren.Önce sıkıştırma tekniklerine bak.
Ben şu ararlar tk yapmıyorum.Psi ball hiç fırlatamadım ama...
1)Öncelikle psi ball'ını bir veya iki dakika içerisinde hissedebiliyorsan daha uzun bir süre boyunca psi ball'ını güçlendir.
2)Sıkıştırma tekniklerine bak.Daha yoğun bir psi ball yaparsan zaten serbest bıraktığında okuduğuma göre kendiliğinden gidiyormuş.
Kendimi nasıl savunurum gibi konular açma.Zaten yetenrince güçlü bir psi ball bir insana fırlatılırsa yumruk etkisi yapabilir...
Ben şu ararlar tk yapmıyorum.Psi ball hiç fırlatamadım ama...
1)Öncelikle psi ball'ını bir veya iki dakika içerisinde hissedebiliyorsan daha uzun bir süre boyunca psi ball'ını güçlendir.
2)Sıkıştırma tekniklerine bak.Daha yoğun bir psi ball yaparsan zaten serbest bıraktığında okuduğuma göre kendiliğinden gidiyormuş.
Kendimi nasıl savunurum gibi konular açma.Zaten yetenrince güçlü bir psi ball bir insana fırlatılırsa yumruk etkisi yapabilir...
- DarkmooN
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
psi-ball la ayrıca ışıkları açıp kapatabilirsin daha bir çok şey yapabilirsin psi-ball da iyidir
Hayallerim cehennemim oldu ...
- BlackShadow
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Ilk herkese cevapları için teşekkür ederim.
@MrCaptain pipet tekniği bana psi-wheelden farklı gelmedi ama sen söylediğin için deniyeceğim :)
@inflames kaşık bükmeyi bi kere denemiştim tabiki başarısız oldum e ilk deneme olacak okadar zor gibi geldi bana ama onuda araştıracağım :)
@andre Psi-ball'ı fırlatmayı çok denedim 5dakka boyunca elimde tuttuğumda oldu. ama Fırlatmayı başaramadım internette fazla kaynakta yok ve evet Psi Ball'ı fırlatmak çok istedğim şeylerin arasında
@DarkmooN Evet Psi ball eğlencelidir :) ama fırlatmak biraz ustalık gerektiriyor üstünde duracağım :)
@MrCaptain pipet tekniği bana psi-wheelden farklı gelmedi ama sen söylediğin için deniyeceğim :)
@inflames kaşık bükmeyi bi kere denemiştim tabiki başarısız oldum e ilk deneme olacak okadar zor gibi geldi bana ama onuda araştıracağım :)
@andre Psi-ball'ı fırlatmayı çok denedim 5dakka boyunca elimde tuttuğumda oldu. ama Fırlatmayı başaramadım internette fazla kaynakta yok ve evet Psi Ball'ı fırlatmak çok istedğim şeylerin arasında
@DarkmooN Evet Psi ball eğlencelidir :) ama fırlatmak biraz ustalık gerektiriyor üstünde duracağım :)
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Chi ball var onda fırlatma teknıklerı var ben paylasmıstım bı bak ıstersen
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki
Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
-