Geçmişim

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Geçmişim

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Öncelikle konu yanlış yerde ise çok özür dilerim.
Gçen gün kuzenim ile geçmişimizi hatırlama meditasyonu yapıyorduk.Bulmak istediğimiz şey geçmişte yaptığımız kinezi çeşitleriydi.Beynimiz her yaptığımızı kayıt altına alıyor ve birgün ihtiyacımız olur diye saklıyormuş.Bende bunu denemek istemiştim.Hani arasıra geçmişi unutuyoruz ya.Yada çocukluk diye geçtiğimiz şeyin içinde bir yetenek var mıydı?
İlk önce kuzenim denedi.Birkaç durugörü,telepati olayını hatırladı.Daha sonra birgün çok korkmuş ve birdaha yapamamış.Onun yerine lucid dream'e başlamış ev şuan o işte usta.
Daha sonra ben denedim.İlk önce yapamamıştım.Ama nefesten sonra oldu.Bildiiniz gözümün önüne hayatım geldi.İlk önce dinlenirken yaptıklarımı gördüm.Gözüm kapalı yatağın üstünde yatarken ben farketmeden elim ev bir bacağım havaya kalkıyor.Sonra kaçmışım odadan.Aynı zamanda 5-6 yaşlarındayken (ki bu olayı kuzenim de hatırladı.) odamda anneme doğum günümde çok sinirlenmişim.Annem çıktıktan sonra masanın üzerinde bulunan silgi havaya kalkmış biraz (1cm felan) ve ışık sallanıp ampul patlamış.
Ben meditasyonda uyuya kalmışım.Sabah uyandım.Gerçekten çok korktum.İnanılmazdı.
Normalde bunu daha önce yapmıştım.2-3 hafta önce felan.Korkudan yazamadım.
Başarı,benimdir diyebilenindir.

herort
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Geçmişim

Okunmamış mesaj gönderen herort »

Gercekten cok ılgınc korkacak bısey yok aksıne sevınebılırsın yetenegın varmıs ama okudugumda kızdıgında sılgı havaya kalkmıs demıssın negatıf enerjı cok olunca telekınetık olay olmus o kotu olabılır
Başarının sırrı, ısrarla istemektir.

İstanbul 1 Günde Fethedilmedi, İstenilince Gemiler Bile Karadan Yürütülüyormuş Demek ki

Başarısızlık Yoktur,Tembel İnsan Vardır
Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

Bencede korkmamalısın bunları aşmak telekinezinin ik adımı(zamanında bizde korkmuştuk hani :D)(2 hafta oldu galba yıllar öncesinden bahseder gibi yazmışım okuyunca :D)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...
Kullanıcı avatarı
Nariana
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Nariana »

Ben bu işe başlıyalı 4 ayı geçti zaten.Korkmamak kolay değil.Siz yaşamadınız hani :D Madem o zamanlar yeteneğim vardı şimdi neden onları yapamıyorum diye düşünüyorum ben.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
Kullanıcı avatarı
eb1234eb
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen eb1234eb »

4 AYI mı geçti(yoldan :D) 5-6 yaş değilde bende çok garip bir olay yaşadım ve benimki hem gerçek hem bir filmin karışımı oldugu için acayip etki yaratmıştı, o duyguyu iyi bilirim, yaşamadınız deme lütfen, hala hatırlayınca içim bir garip oluor, beni etkilemesede artık bir garip hissediyorum hatırlayınca... istersen paylaşabilirim olayı eskidende konu açmıştım zaten adınıunuttum ordada var :)
Kendin ol ve kendini her halinle kabul et... GERÇEK başarıyı arzulamayı bile DÜŞÜNME onun dışında... GERÇEK DÜŞÜNMEK İÇİN DEĞİL BAŞTAN ŞEKİLLENDİRMEK İÇİNDİR UNUTMA...

Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Bende yaşadım ben sinirlenince ya da heycanlanınca da rüzgar artıyordu. Denizin yanındaykende dalgalara etki ediyodum. Ama beni sakinleştiriyordu (negatif enerjimi atıyormuş gibi oluyordum) :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

herkes yaşar böyle olaylar ama mesela ben görmediğim bir cismi kaldırmış olabilirim her kızdığında bir enerji çıkarırsın bu negatif bir enerjidir gözle görebileceğin ya da göremeyeceğin şeylere yol açar korkmana hiç gerek yok inan bana şu sıralar o kadar çok açıklanamayan fenomen var ki birini çözemeden diğeri geliyor yok gece yarısında ayak sesleri kabuslar çizimler falan beynim yanmak üzere neyse kısacası korkmana gerek yok devam edebilirsin :) eğer etrafını iyi gözlemlersen şu anda da nesnelere etki ettiğinin farkına varırsın
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
DarkmooN
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen DarkmooN »

Negatif enerjiyide chi enerjisi gibi kontrol edebilirsin ama bunu chi enerjiye çevirmeye bak çünkü tehlikeli sonuçlara yol açabilir
Hayallerim cehennemim oldu ...

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön