baska bi yol yok mu???
Moderatör: Sai
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Kadın
baska bi yol yok mu???
arkadaşlar merhaba aslında beni tanıyosunuz ben ela bu yeni hesabım dğerine gremiyorum nedenini blmıyorum neyse konuya geliyorm bn uzun süredir elektrokinezi çalısmıyorum biraz arastırma yaptm elektrokinezide ilerlemek için kalp çakrası olan (tian) ı açmak gerekiyormus bunun içinde birisini sevmek aşık olmak gerekliymiş acaba baska bi yolu yok mu bunun?
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: baska bi yol yok mu???
Kalp çakrası felan hikaye bunu budist yöntemleriyle açmaya çalışırsan şirke girer saten.Ama bence kendine uygun bir esma bulup onu zikredersen daha mantıklı.Uchihanın paylaştığı konular var onlara bi göz at.
Biokinesis...
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Kino-Wa Nyro
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
ela tamamı ile saçma sapan birşey kalp çakranı açmadan da yapabileceğini söyleyeyim sana sadece inanman kendine inanman yeterli şunu söyleyeyim böyle olayları sürekli ruhsal ve tanrısal lıkla bağdaştırırsanız başarısız olursunuz birine aşık olmak tamamı ile saçmalık bence sadece yapabileceğini bilmen ve inanman yeterli olur güven bana.
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...
Âşık olmak mı saçmalık ? Yoksa elektrokinezi yapmak için Âşık olmak mı saçmalık ?Kino-Wa Nyro yazdı:ela tamamı ile saçma sapan birşey kalp çakranı açmadan da yapabileceğini söyleyeyim sana sadece inanman kendine inanman yeterli şunu söyleyeyim böyle olayları sürekli ruhsal ve tanrısal lıkla bağdaştırırsanız başarısız olursunuz birine aşık olmak tamamı ile saçmalık bence sadece yapabileceğini bilmen ve inanman yeterli olur güven bana.
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Çakralar sadece öyle dönerek açıldığını hayal ederek açılmaz.Tıkayan şeyi ardında bırakmalısın.Eğer hissiz biriysen-ya da benim gibi duygusuz-sevmeyi öğrenmelisin.elif_ttk yazdı:arkadaşlar merhaba aslında beni tanıyosunuz ben ela bu yeni hesabım dğerine gremiyorum nedenini blmıyorum neyse konuya geliyorm bn uzun süredir elektrokinezi çalısmıyorum biraz arastırma yaptm elektrokinezide ilerlemek için kalp çakrası olan (tian) ı açmak gerekiyormus bunun içinde birisini sevmek aşık olmak gerekliymiş acaba baska bi yolu yok mu bunun?
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Haha çok komik:pEmRe67 yazdı:bana aşık olabilirsin :P
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Kim sallamış onu ya :D Merak etme aşık olmaya gerek yok çakraları açmak için. Çakra varmı o da sorgulanmalı ama neyse...
Bu arada Sasuke ve EmRE67 :D
Bu arada Sasuke ve EmRE67 :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Cinsiyetiniz: Kadın
insan gibi bsey söylemeyede gelmiyo artk mantıklı cevap verenlere çok teşşekkürler
-