baska bi yol yok mu???

Moderatör: Sai

elif_ttk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Kadın

baska bi yol yok mu???

Okunmamış mesaj gönderen elif_ttk »

arkadaşlar merhaba aslında beni tanıyosunuz ben ela bu yeni hesabım dğerine gremiyorum nedenini blmıyorum neyse konuya geliyorm bn uzun süredir elektrokinezi çalısmıyorum biraz arastırma yaptm elektrokinezide ilerlemek için kalp çakrası olan (tian) ı açmak gerekiyormus bunun içinde birisini sevmek aşık olmak gerekliymiş acaba baska bi yolu yok mu bunun?

Uchiha Sasuke

Re: baska bi yol yok mu???

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Maşuk da olabilirsin..
Kullanıcı avatarı
BetaDemirkan
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen BetaDemirkan »

Kalp çakrası felan hikaye bunu budist yöntemleriyle açmaya çalışırsan şirke girer saten.Ama bence kendine uygun bir esma bulup onu zikredersen daha mantıklı.Uchihanın paylaştığı konular var onlara bi göz at.
Biokinesis...
Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

bana aşık olabilirsin :P
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Kullanıcı avatarı
Kino-Wa Nyro
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen Kino-Wa Nyro »

ela tamamı ile saçma sapan birşey kalp çakranı açmadan da yapabileceğini söyleyeyim sana sadece inanman kendine inanman yeterli şunu söyleyeyim böyle olayları sürekli ruhsal ve tanrısal lıkla bağdaştırırsanız başarısız olursunuz birine aşık olmak tamamı ile saçmalık bence sadece yapabileceğini bilmen ve inanman yeterli olur güven bana.
Sizlere yeminler olsunki yarın şimdi olduğundan çok daha güçlü olacağım... Unutma kapı çalana açılır...

Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Kino-Wa Nyro yazdı:ela tamamı ile saçma sapan birşey kalp çakranı açmadan da yapabileceğini söyleyeyim sana sadece inanman kendine inanman yeterli şunu söyleyeyim böyle olayları sürekli ruhsal ve tanrısal lıkla bağdaştırırsanız başarısız olursunuz birine aşık olmak tamamı ile saçmalık bence sadece yapabileceğini bilmen ve inanman yeterli olur güven bana.
Âşık olmak mı saçmalık ? Yoksa elektrokinezi yapmak için Âşık olmak mı saçmalık ?
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

elif_ttk yazdı:arkadaşlar merhaba aslında beni tanıyosunuz ben ela bu yeni hesabım dğerine gremiyorum nedenini blmıyorum neyse konuya geliyorm bn uzun süredir elektrokinezi çalısmıyorum biraz arastırma yaptm elektrokinezide ilerlemek için kalp çakrası olan (tian) ı açmak gerekiyormus bunun içinde birisini sevmek aşık olmak gerekliymiş acaba baska bi yolu yok mu bunun?
Çakralar sadece öyle dönerek açıldığını hayal ederek açılmaz.Tıkayan şeyi ardında bırakmalısın.Eğer hissiz biriysen-ya da benim gibi duygusuz-sevmeyi öğrenmelisin.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

EmRe67 yazdı:bana aşık olabilirsin :P
Haha çok komik:p
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Kim sallamış onu ya :D Merak etme aşık olmaya gerek yok çakraları açmak için. Çakra varmı o da sorgulanmalı ama neyse...

Bu arada Sasuke ve EmRE67 :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
elif_ttk
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen elif_ttk »

insan gibi bsey söylemeyede gelmiyo artk mantıklı cevap verenlere çok teşşekkürler