Arkadaşlar uzun süredir araştırma içindeyim hep ayı yöntem var.Yatı gözlerinizi kapatın gözleriizi mavi açtığınızı hayal edin vs vs. 2 hafta denedim ve sonuç alamadım.Sonuç almayı geçtim göz rengim açılmadı bile ''göz rengim kahverengi en kolay değiştirilen renklerden biri olduğu söyleniyor.Gözü kaşıkla oyma metodu açıkçası anlamsız geldi.Siz bu işin daha hızlı ve daha verimli yapabilecegi bir metod biliyorsanız yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler..
Biyokinezi Hakkında...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
- BetaDemirkan
- Yaşadığınız İl: 55 Samsun
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Re: Biyokinezi Hakkında...
Çok basit bir moted var.Renk rek hayal ediceksiin örneğin gözünün mavi olmasını istiyorsan eladan başlayıp mavi renklerine doğru hayal etmeni öneririm.Yani sıralama şu = Kahve rengini ela yapıcaksın,Elayı yeşil yapıcaksın,En son gözlerin gerçket dünyada yeşil olduğunda mavi yapıcaksın.Bu arada kendi metodunu bulmanı öneririm.
Biokinesis...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
De yani böyle kısa sürede değişim beklemeyin .Fade Mir Abimiz 3.cü ayda görmüş en ufak değişimi Oda gözlerinde leke leke.Böyle çat ertesi gün bakmışım göz rengim açılmış veya değişmiş diye beklemeyin lütfen.Kendi inancınızı kırarsınız.Ben göz rengimin değiştiği bir dejavu gibi bir şey gördüm.Yada bilinç altım gördürdü bilmiyorum fakat bu bana bir umut oldu.İlla olacak diye :D
- BlackShadow
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Öncelikle sana kesin demiyelimde Yüksek sonuç istiyorsan şunlar gerek. Imajine . Sabır . Inanç ve Çok çalışma. 2 haftada ben yapamadım olmuyor yalan bu deyip atma. Bu biyokinezi çok kolay bişey değil. Meditasyon yap. Kendini siyahın içine bırak odaklan Gözlerinin istediğin renge bürünmesini imajine et ve bunu yaparken dikkatini fazla dağıtmamaya çalış. Hergün 2-4 saat meditasyon yapsan 2 ay' gibi hızlı bir zamanda göz rengini değiştirebilirisin. Şimdiden kolay gelsin :)
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Bak iki hafta denemeyle dedikleri gibi bişey fark edemezsin :) Ben 5 ay uğraştım açık kahverengi gözümün etrafını azıcık yeşillendirdim. Kısacası sabredemiyceksen hiç uğraşma çünkü DNAyı değiştirmek kolay değil!
Ve teknikleri boşver sadece kendini her aklına geldiğinde nası değiştirmek istiyosan öyle düşün.Ve aynaya baktığında da öyle olduğunu hayal et. Bıraz inanç yeter. Öyle yok kaşıkla çıkarcanda, yok içine mavi aktığını düşüncemde, yok içine mavi gözlü kendini çekcemde :D Teknikler hem sıkar seni sadece yürürken ve aynaya baktığında kendini nasıl istiyosan öyle düşün.
Başarılar sana...
Ve teknikleri boşver sadece kendini her aklına geldiğinde nası değiştirmek istiyosan öyle düşün.Ve aynaya baktığında da öyle olduğunu hayal et. Bıraz inanç yeter. Öyle yok kaşıkla çıkarcanda, yok içine mavi aktığını düşüncemde, yok içine mavi gözlü kendini çekcemde :D Teknikler hem sıkar seni sadece yürürken ve aynaya baktığında kendini nasıl istiyosan öyle düşün.
Başarılar sana...
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!
-