Şu sitede biri bana yardim edebliirmi?

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
handesvr
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Kadın

Şu sitede biri bana yardim edebliirmi?

Okunmamış mesaj gönderen handesvr »

Kaç gündür sitede yorum yapiyorum fakat hiçkimse yardimci olmuyor.Lütfen yardim edin ? :cry: bir haftadir psi weel yapiyorum fakat hicbir etki yok önceleri yaptigimda alim üzerine gelmeden dönüyordu fakat kavonoz ile denedim ama hiç tık yok acaba psi weel i yapamadigima inanip birakip baska bir konuyami yönelmeliyim?
Ve bir sorum daha var psi weel icin kagit degilde bir kalemi hareket etirsem olurmu?
Şimdiden duyarliliginiz icin teşekürler...

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Şu sitede biri bana yardim edebliirmi?

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Psi wheel yerine pipet çevir daha etkili bi yöntem düzeneği hazırlaması biraz zor ama çok etkili hem bu düzenekde kullanıcağımız şey büyük olmadığı için rüzgar tutmuyo yani havayla değil de gerçekten kendinin çevirdiğinden emin olabilirsin.

Malzemeler: 1 adet ampul (ama tasarruflu olanlarından değil bildiğimiz 100 lük sarı ampul )
1 adet pipet: ( mümkünse yamuk yumuk olmasın dümdüz bir pipet )

Pipeti ampulun üstünde dengede durdurman lazım ampulu yan koy zaten şişkin yeri ortaya çıkıcak pipeti o yerin üzerinde dengede durdur ve başla odaklanmaya yaklaşık 1-2 dk sonra MUTLU SOOOON!..

Tek kötü yanı var o da pipeti tutan bişey olmadığı için tam bir tur atamayıp düşüyo :) her düştüğünde tekrar dengelemek zorundasın :)
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Kendinizi sınırlandırmayın veya bir kural belirlemeyin.Adam psi wheel yapın diyo bunu yapıcam başka hiçbirşey yapmıyıcam.Bunun gibi düşünme canın ne istiyorsa yap.İster kalem hareket ettir ister kibrit farketmez.Biraz özgür olun kalıplaşmış düşüncelerden uzaklaşın.

Diğer soruna gelirsek sitede arama yap diyorum kaç bin kere de dinleyen yok.
MindBlast
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen MindBlast »

kendine yapamıyorum dersen yapamadığını bildiğin için yapamazsın eğer rahatca yaparım dersen rahatcada yapabilirsin :)
Kullanıcı avatarı
BlackShadow
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen BlackShadow »

Yazında okuduğumda kendini zorladığını hissetim bir tekim. Zorlama kendini rahat ol. 1 hafta meditasyon yap. 1 haftada çakra açma çalışmasını dene. Sonra yapmaya çalışırken diyelim sağ elinle yapıcaksın Gücünün sağ elinde bütünleştiğini imajine et sonra dönmeye başlicaktır zaten :)
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Bu işlere yeni başlıyorsan böyle olmama gibi sorunlar olabilir.Çünki beyin bunu daha yeni görüp kabullenmeye çalışıyor, arada sırada kuşkular olur bu normal bir durum.Sana tavsiyem kuşku ve şüphe'ye asla yön verme.Psi wheel rüzgardanmı dönüyor bırak dönsün sen sonuca bak dönüyorsa problem yok.Kendini ancak böyle geliştirebilirsin.Kavonoz olayı çok ileri bir kademe etki etmemesi normal.İçin rahat etcekse de BlackShadow'un dediği gibi 1 hafta meditasyon ve kapak çalışması yap, 1 hafta sonra psi wheel dene gerçekten farkı görüceksin :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
Emrys
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen Emrys »

sitede telekinezi üstüne 1000e yakın konu var ve sorunun cevabı kesin ordadır araştırmayı öğren biraz.
TTmF## benim şahsi hesabımdır , e posta hatası düzeldiğinde ona geçicem.