Psişik Vampir Tekniği

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kilitli
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Psişik Vampir Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

Arkadaşlar biraz araştırdığımda Türkiye'de psişik vampir sayısının çok olduğunu öğrendim. Ama internette 1 tane bile teknik yok psişik vampirlerle ilgili ben de kendim teknik oluşturdum ve buraya yazıcam işe yarıyor arkadaşım yorgunluktan harap oldu.

şöyleki ilk önce okulda bile olsanız hafif bir kapak çalışması ya da meditasyon yapın. sonra bir kişi seçin ama bu kişi psişik vampir olmamalı hatta negatif veya pozitif duygusu fazlayken yapın daha çok ve kolay enerji çekersiniz. şimdi o arkadaşınız ve sizin aranızda bir tünel oluşturun başka kimse ve hiçbir şey yok sadece o ve siz bundan sonra istediğiniz bir renkte kolların(ahtopot kolu gibi insan kolu gibi değil yani şöyle de diyebiliriz kabloların) sizin bedeninizden çıkıp ona dokunduğunu ardından onun enerjisini çekip size o enerjiyi kazandırdığını düşünün enerjiniz hayırlı olsun :) :)

Olabilecek Sonuçlar

1-Eğer enerji çektiğiniz kişi psişik vampirse ve sizden daha güçlüyse o sizin enerjisini çeker
2-Odaklanmanız kötüyse ya da imajine gücünüz yeterli değilse hiçbir işe yaramayabilir
3-Psişik vampir olmasanız bile bu tekniği yapınca enerji çekebilirsiniz(ama çok emin değilim normal insanda denemedim bu tekniği)
4-Her şeyi doğru yapıp enerjiyi çekmenize rağmen enerjiyi hissedemeyebilirsiniz panik yapmayın inanın bana o yorgunluk hissetse de hissetmese de siz enerji çektiniz

Psişik vampir sayısı çok fazla bence siz de test yapmayı deneyin internette bayağı test var.

Bu teknik tamamen bana aittir başka yerde varsa bile bu tekniği ben oluşturdum onlardan hiçbir şekilde yararlanmadım
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kilitli