kağıt ile alüminyum folyo

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
mazlum63
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

kağıt ile alüminyum folyo

Okunmamış mesaj gönderen mazlum63 »

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır telekineziye 2. bir başlangıç yaptım. Şu an psi whell kagıdına en fazla 5dk odaklanmamla hareket ettirebiliyorum 20dk calıştıktan sonra istedgim yönde hareket ettirebiliyorum. Dün burada okuduğum bi yazıda alüminyum folyo ile daha erken sonuç aldıklarını söylediler ve ben de denedim. Alüminyum folyo kagıda nazaran cok daha hafif ve gercekten de daha erken sonuç veriyor. Kağıtla yaparken dediğim gibi 5dk odaklanmam gerekiyo ama alüminyumda bir bakışta bile dönüyo hem de istediğim yöne. Hatta o kadar hafif ki şu an yazı yazarken bile dönüyo ve gercekten de havadan dolayı değil. Çünkü denedim odadan cıktım ve kardeşime beklemesini söyledim ve alüminyum hareket etmedi. Ancak ben odaya girmemle dönmeye başlıyor sürekli. Benim gibi sabırsız olanlar ve daha erken sonuç almak isteyenler kağıtta istedikleri zamanda döndüremeyip soğuduysanız telekineziden bence Alüminyum folyo iyi ve kolay bir başlangıç olacaktır.

Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: kağıt ile alüminyum folyo

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Bak Bence Yeniler için başlangıç kağıt olmalı çünkü ilkten yani biraz da olsa çabalama olur azim olur ve bu inancı arttırır bi ka çhafta sonra belki aliminyüm folyoya geçilebilir b ence :D
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

EmRe67 yazdı:Bak Bence Yeniler için başlangıç kağıt olmalı çünkü ilkten yani biraz da olsa çabalama olur azim olur ve bu inancı arttırır bi ka çhafta sonra belki aliminyüm folyoya geçilebilir b ence :D
Zordan başlayıp kolaya geçmek nasıl bir mantık ?
Kullanıcı avatarı
EmRe67

Sasuke Ee nasıl desem aslında zor değil hiç bişey nasıl desem ben neden böyle dedim yani biraz çabalasın azim yapsın inancı artsın..

sonrada farklı bir teknik yaparak dahada inancı artacaktır azim ve çaba tavan yapacaktır :D
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

EmRe67 yazdı:Sasuke Ee nasıl desem aslında zor değil hiç bişey nasıl desem ben neden böyle dedim yani biraz çabalasın azim yapsın inancı artsın..

sonrada farklı bir teknik yaparak dahada inancı artacaktır azim ve çaba tavan yapacaktır :D
Sırf senin gibi düşünenler yüzünden hala psi wheel yaptırıyoruz bilmem farkında mısın..(soru sormadım cevap vermek zorunda değilsin..)

Kullanıcı avatarı
EmRe67

Psi whell den başka çalışmalarda var devamlı psi well yaptırmayın ozaman farkındayım evet değilim ama veriyorum :D
mazlum63
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen mazlum63 »

Öncelikle kağıttan alüminyuma geçmek biraz mantık dışı. Çünkü ben de alüminyumla uğraştım bu yazıdan sonra ancak alüminyuma alıştıktan sonra kağıtta zorlandım. Benim demek istediğim kağıtta istenilen sonuç alamayıp hevesi kaçanlar veya inancını yitirenler alüminyum ile çalışsın. Çünkü bazısı kağıtla 1 ayda anca sonuç alıyor.

“Yeni Başlayanlar” sayfasına dön