Psi Ball Fırlatma
Moderatör: Sai
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psi Ball Fırlatma
Psişik topları bir insana fırlatamıyoruz veya fırlatınca birşey değişmiyor diye biliyorum.Bunun belki frekanslarla alakası vardır. İçinizde 2 psiballı birbirine fırlatmayı deneyen oldu mu? Bence kesinlikle işe yarayacaktır. Etrafınızda psiball yapmayı bilen varsa karşılıklı oturun ve psiballarınızı çarpıştırmayı deneyin. Masanın üzerince bardak olabilir ikinizde buraya aynı anda atsanız belki işe yarar. Uzun lafın kısası denemekte fayda var benim etrafımda deniyecek birisi yok ,2 psibal yapcak kadar ilerlemedim . Denerseniz sevinirim :) Benim için değil tk için
Destiny is all
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Psi Ball Fırlatma
Dostum psi ballın belirli bir şekli yoktur psi ball dediğiniz şey sadece enerji topluluğudur ve nesnelere etki edebilir yahut etki etmeseydi psi wheel çeviremezdik nesneleri oynatamazdık
Yardım isteyenler öm.
- PsycCix
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İyi güzel diyorsun da ben psiballın şekli karedir yuvarlaktır felan dedim mi ? Demek istediğim çarpıştırmak veya birleştirmek iki farklı psiballı. Tekrar okusan iyi olur :)
Destiny is all
psi BALL ne demek ? Psijik top değil mi ?PsycCix yazdı:İyi güzel diyorsun da ben psiballın şekli karedir yuvarlaktır felan dedim mi ? Demek istediğim çarpıştırmak veya birleştirmek iki farklı psiballı. Tekrar okusan iyi olur :)
Adını değiştirin o zaman..
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
ahmet yanlış yerlerde arıyosun arayacağını tek amacın kaşık bükmekse fiziksel güçlede bükebilirsin :D telekinezi teknikleri bölümüne bi göz gezdir.
Yardım isteyenler öm.
-
- Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
hiç diger ülkelere bakmamışsın telekinezide en acemileri 1 haftada bukuyor biz 1 şeyi yanlıs yapıyoruz millet umutsuzluga kapılıp bırakıyor!
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
ahmet bak şimdi eğer sen ona bakarsan onlar 1 haftada kaşık büküyor ben bükemiyorum gerek 2 yıl çalışsanda bükemezsin ama eğer azimle eğer bunlar kaşık büküyor 1 haftaya ben 3 güne bükerim "buraya dikkat et " ve sıkı çalışırsan işte ozaman çabuk yaparsın telekinezide ilerlemenin büyük oranı azim dir çalışmadır
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bi de onlar psi whell ile hiç uğraşmıyor ve odaklanmak yerine İMAJİNE tekniklerinde yoğunlaşıyorlar bence biz de imajinede yoğunlaşsak daha başarılı oluruz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- end_bender
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Kadın
Ya gençler. Ben 2 gün önce akşam yatacakken astrale çıkmaya çalıştım. önce ayaklarımı kaldırmaya çalıştım. İlk sol ayaktan başladım. hafif bi titreşimmi desem karıncalanma mı desem ne desem. Bilmiyorum. Gerçekten çok az bir şey hissettim. Önce dedim kiayağım uyuşmuştur. Sonra sağ ayağımda denedim aynı şey sağ ayağımdada oldu. sonra sol kolumda denedim. Sol kolumda sadece el de oldu. ama sağ elimde fazla odaklanmadığım için sadece tüy değmiş kadar hissettim. Dün akşam yine enerjiyi hissetmeye çalıştım. Ve sadece ayaklara odaklandım. 15-20 dakika filan. hissettikten sonra tabi biraz sabırsız olduğum için ellerimde hissettmeye çalıştım. Bu sefer avuç içlerim neredeyse odaklanmadan veya dikkatini vermeden hissetmen imkansız denecek kadar az hissettim. Aydan enerji çekmeye çalıştım. Ama sadece sol ayağımın avuç tarafından tam ortasından böyle yayılıyor gibi hissettim. Ben bu enerjiyi nasıl arttırabilrim? Dünyadan çekmeye çalışınca sadece 3. Katta oturduğum geliyor aklıma. Ve fizik kanunu derken istemeden kendimi kandırıyorum. Nasıl böyle bi yere bakarken dalsam bile enerjiyi hissetmek sonra tek arzum olan Pyro Ve ElektroKinesis yapmak.
Gün Gelecek FullManyak, GEN-X, MrCapTaiN, inflames ve Ben SüperTrans'ı Çözeceğiz.
(Bu da Bir inanç
her işin başı inanç ya
)
(Bu da Bir inanç

-