mazlum'un seyir defteri

Telekinezi yolculuğunuzdan Notlar
mazlum63
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

mazlum'un seyir defteri

Okunmamış mesaj gönderen mazlum63 »

öncelikle bu başlığı AkrepKral'ın tavsiyesiyle günlük niyetine actım ancak alta yorum eklemek isteyen olursa benim için sorun olmaz tek isteğim ikili tartışma cıkmasın.

öncelikle telekineziye 2. başlangıç yaptım ve ilkinde bırakmamın sebebi hevesle başlayıp 4. cok rahat cevrdikten sonra başardıgımı görünce sıkılmamdı. 2. başlangıcım da hevesle oldu ve yine 3 veya 4. gün cok rhat cevirebiliyordum. 1 haftanın sonunda istedgimi yöne cevirebiliyordum. Ancak yine hevesim kaçtı ve 1-2 gün pek uğraşmadım sonraki 2 gün hiç yapmadım ve bıraktıktan sonra faydalarını görmeye başladım. Telekineziyle uğraştıgımda gerçekten cok daha saglıklı düşünüp karar alıyordum ufak tefek şeylerde bile. Ayrıca istediğim şeyler daha cok olmaya başladı örnegin en basitinden oyunda bile istediğim bi item cok rahat cıkmaya başladı. O gün kapıyı çalan kişiyi cok rahat tahmin edebiliyordum. Kendi içimdeki hareketlilik bile artmaya başladı üşengeçliğimi bile aştım. Bunlara örnek olarak cok daha fazla faydasını gördüm ve bıraktıktan sonra yavaş yavaş çoğunu kaybettiğimi farkettim. Şu anda psi wheel kağıdında çalışmaya devam ediyorum. Bi 10-15 dk çalışınca istediğim yönde döndürebiliyorum. Çalışmaya devam etmek için birçok sebebim var ve kimsenin de bu yoldan dönmesini her ne sebepten olursa olsun tavsiye etmiyorum.