Biri beni durdursun

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Biri beni durdursun

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

Mereba arkadaslar.uzun suredir foruma pek giremiyorum...nedeni de bugun acacagim konuda aciklanmistir.telekinezi guzel birsey.yani kim istemez ki,psikometri ile bir esyanin gecmisini ogrene bilsin?astral seyahate cikip yeni bir alem kesfetsin,kim istemez ki,telepati ile karsindakinin ona karsi ne dusundugunu bilsin?kim istemez?herkes ister...ve daha guclu olmak ister herkes...
ama basladigimiz gibi sonra siyrilip el koparmasini da bilmeliyiz.kontrol ede bilmeliyiz.o bizi degil,biz onu kontrol etmeliyiz.
ama ben dur diyemiyorum.artik ugrasmamak istiyorum,dur demek istiyorum.ama olmuyor.bu sey benim damarlarimda dolasiyor sanki.icimde,iliklerime islemis.nasil desem?yani bir gun,iki gun ugrasmamaya calisiyorsun,ama sonra bi bakiyorsun tekrar icindesin.artik bu seylerin hicbirini kullanmak ya da ogrenmek istemiyorum.ama yapamiyorum.eger bu yasadiklarimi yasamis ve caresini bulmus birileri varsa lutfen soylesin.normal bir hayata cok ihtiyacim var. :( insanlarin artik beni bir sizofren,pparanoyak gibi gormesini istemiyorum.annem ve kiz kardesim bile artik delirdigimi dusunuyor.bos bos bakiyorum,insanlarin gozlerinin icine bakarken dumduz bakiyorum,sanki onlari oldurmek istiyormusum gibi,ama oyle degil.herseyimle bir ucubeye donustum sanki,ama artik diger butun insanlarin icine karisma istiyorum.hersey kotuye calisiyor kafamda.mesela diotlar hakkinda bilgi edinmeye calisirken ordan gecip silisyum diyottan bomba apmasini ogreniyordum az kalsin.Kur'ani Kerim'i okurken majiye daliyorum.kimyaya dalarken cok karisik seyler geliyor aklima.fizik dusunurken iki dunya arasinda kapi acmak geliyor aklima.enerji varliklari nasil gorebilecegimizi fizik kurallarina gore ayarlamak falan,ama normal dusunmek istiyorum.diger insanlar gibi yasamak istiyorum,onlar ne dusunuyorsa,aptalca olsa bile onlarla ayni dusunup ayni olmek istiyorum.
ne dusunuyorlar?seks,evlenmek,cocuk yapip,buyutup olme.iste bende aynisini isteyemiyorum.tek bir kiz arkadasim bile yok.olmadi da hic.yapmak istedigim herseyin yuz karasi oldum...ne yapacagimi bilmiyorum.ve burdakiler beni anlar belki diye yazdim buraya.parapsikolojik gucumle 5 yasindaki cocugun agzini kanattim,geceleri felc oldum.aklimdan gecen seyler unuttuktan sonra gerceklesiyor.sistemi cozmeye calisirken kayboldum.kendimi kazanmak istiyorum...hayatimi geri almak istiyorum...ne biliym,okulu bitirdim,ama evde ders okuyup,ogrenip universiteye girip mimar olmak istiyorum.sonra orayi bitirip ordan cikmak ve diplomami yakip kultur universitesine girmek,orayi da bitirip heykelcilik,ressamlik ogrenmek istiyorum...bu da olmadi sanirim ))) dedim ya normal dusunemiyorum...ama derdim diploma degil.bilgi.bilgi hastasiyim...herseyi merak etmemek istiyorum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Biri beni durdursun

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Dostum sen bu işleri çok kafaya takmışsın bırakmak istiyorum demişsin bence başarılıysan bırakma ama yok ben illada bırakıcam diyosan bu iş sende biter örnek vermek gerekirse küçük bi çocuk düşün bilgisayarda yada başka bi yerde bi oyun oynar ve hoşuna gider sonra kafasını o oyuna takar tanıdığı herkese anlatır fln sende aynı böyle yapmışsın baştan kaybetmişsin kontrolünü aa ben bunu yapabiliyorum o zaman onu bunu şunu bütün teknikleri deneyim demişsin ve beynin bununla dolmuş artık başka bişey düşünemiyosun.

O zaman şöyle yap eğer telekinezi den önce uğraştığın bi hobin falan varsa ona dön yada yeni bi hobi bul kendine yenilik iyidir ne biliyim git bi oyun konsolu al bisürüde oyun onları bitirmeye çalış, arkadaşlarınla toplanıp model uçak uçur, koleksiyon yap bunun gibi şeylerle oyala beynini bak bi süre sonra biri sana telekineziyle ilgili birşey söylese telekinezimi o ne ya hiç duymadım diyebilicek kadar unutursun.

Kısaca olay senin beyninde bitiyo sen istemezsen beynin sana onu yaptıramaz patron sensin kendine sürekli bu telkinleri ver. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

haklisin...cok kafaya takmisim.telekineziyi basit istek sonucu esyalarin hareket etmesi olarak degil,fizik,atomlar,yasalarla ilgili oldugunu ve neyin nasil oldugunu hep dusunuyorum.patron benim,ama benden izinsiz kalbim atiyor,bobreklerim,cigerim calisiyor.beni ben yapan beynim ve bedenimin diger hicbir uzvu degil,ama ne o?parapsikolojiden once bi hobim varmiydi yokmuydu neydi pek hatirlayamiyorum.ama kimyaya,fizige hevesim var,onlar da asiri detay gerektiriyor ki,oraya da girebilirim,ama o kadar detaya girmek yine ayni hale sokar insani.kafamda o kadar cok soru var ki,molekuller nasil isik yayar,nasil ses cikarir,nasil yogunlasir ve s.hatta "Uchiha Sasuke" arkadasimizin sordugu bir soruyu da kafamda gecirdim...Duvardan gecmek icin molekuler yogunlugu kontrol etmek icin ayri bi enerji,onlari havada tutmak ve sonra yerine toplamak icin ayri bi enerji lazim...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Bu kadar takma kafana aya dünyayı senmi kurtarcan
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Kullanıcı avatarı
BlackShadow
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen BlackShadow »

Durmak istiyorsan kendi iraden olmalı bu çok önemli yoksa sana kim gelse sana dur dese sen gene devam edersin. Yani bu işi kendin yapacaksın. Birde aslını istersen yaptığın iş güzel geliştirebilirsin ama sana kalmış bir şey genede.
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein

Kullanıcı avatarı
WindMatters
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen WindMatters »

Bence yeteneklerini ve düşüncelerini kontrol altına almaya çalış bırakmaktansa. Ben de başladığımdan beri bu şeyler aklımdan çıkmıyo senin gibi her dakika düşünüyorum.(Senin kadar yapamasamda)Sürekli bırakıp bırakıp başladığım için ilerleyemiyorum ama hep kafamda. Bence TAMAMEN bağlantını kesersen bir süre sonra eski halini özleyebilirsin.Kontrol etmenin bir yolunu bulursan çok daha yararlı olabilir.

kaynak-kitap/telekinezi-vb-konular-hakk ... t7110.html konusundaki Konstrasyon kitabı zihninde dönen bu düşünceleri kontrol altına almanı sağlayabilir(Belki).Ben bazı konularda faydasını gördüm.
~~ "When you base your expectations only on what you see, you blind yourself to the possibilities of a new reality."
Kullanıcı avatarı
bilinmezlik
Yaşadığınız İl: 66 Yozgat
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen bilinmezlik »

meditasyon yapıp güçlerinin bir başka kişiye geçtiğini düşün ben enerjimi bu şekilde alıp veriyorum bir dene