arkadaşlar ben teleknezi yapıp ara veriyorum geçen gene başladım 3-4 gündür yapmıyorum 1 sene öncede aynısı olmuştur
kollarımdaki kasları serbest bırakıp omuzlarımı silktiğim zaman tüm kolumdaki sinirlerden böyle küçük küçük iğnelenmeler şeklinde bir geçiş hissediyorum çok şiddetli bişey onun hissinden o an kolumuda hissedemiyorum
örn:
bıraktıktan iki gün sonra psi well denedim hiç havamdada değildim 3 saniye odaklandım hemen parmak uçlarımdan ve avcumun ortasında enerji hissediyorumda
bu enerjimi yoksa sinir sistemim mi tahrip oluyor anlayamıyorum bi bileniniz varmı? lütfen yardımcı olun.
teleknezi ve sinirler
Moderatör: Sai
- baygoktan
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
- MeseRuhu
- Yaşadığınız İl: 81 Düzce
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Re: teleknezi ve sinirler
o iğnelenme ve avucumun içinde bir güç oluşumu bende de oldu (daha yeniyim :D)
ama kolumu hissetmeyecek kadar olmadı bende.
bi keresinde kalbimi kullanarak enerjiaolmaya çalışıyordum kalbimden avcuma kadar bildiğin iğlene iğlene tüm kaslarımı geçerek enerji geldi çok süperdi.(ama 1 kere oldu)
ama kolumu hissetmeyecek kadar olmadı bende.
bi keresinde kalbimi kullanarak enerjiaolmaya çalışıyordum kalbimden avcuma kadar bildiğin iğlene iğlene tüm kaslarımı geçerek enerji geldi çok süperdi.(ama 1 kere oldu)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: teleknezi ve sinirler
Sinir sistemin tahrip olmuyor merak etme. Sadece istediğin zaman enerjini toplayabiliyorsun o kadar.