Forum ehli nin tembel parmakları !..

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Forum ehli nin tembel parmakları !..

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

ozzzyyy sizin için zevkli zamanlarmış benimkinden daha eğlenceli geçmiş sanırım :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.

Kullanıcı avatarı
ChiMaster60
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen ChiMaster60 »

Az önce uzun uzun sitem ettim ama wifi min 1 saniyelik kopması bütün işi bozdu yani bu 2. Yazışım

Gelelim konumuza eski üyelerde şöyle bi algı oluşmuş. Eski üyelerin sohbeti çok iyiydi ama yenilerinki hiç çekilmiyo be.
Denediniz mi ? Şu foruma parolalı bi bölüm açıp, kafa adamları toplayıp tabi üye ayrımı yapıldığından şu anlattığımı yapsanız bile eski üyeleri toplarsınız ama ben gene de yazıyım belki yüzünüz biraz da olsa kızarır.
Kafa adamları toplayıp o bölüm içinde sohbet etmeyi deneyin bakın ne kadar güzel olucak.

Siz yeni üyelere cevap vermeyin, konularını kilitleyin hadi saygısızdırsınız ( biraz sert konuşucam rahatsız olan özelden yazsın çünkü konu ölüp ölüp hortlıycak yoksa) yaptığınız işe değer vermiyosunuzdur, insanlara üye olma tarihlerine göre davranırsınız anlarım da bari hani şu çok övdüğünüz eskileri korumak için bişeyler yapın.
Ondan sonra forum eskiden iyiydi şimdi çok pasif falan diyin. Kendi elinizle öldürdünüz kardeşim suçu üyelere atmayın veya o kendisini biliyo insanlara neye haddi olup neye olmadığını söylemek gibi seviyesizce işelere girmeyin.

Forumda astral seyahat adında bi bölüm var 1 senedir aynı konularıyla duruyo. Kaldır kardeşim orayı madem sohbet istiyosun kendine göre bi bölüm aç al istediğin kişileri, muhabbetini beğenmediğiniz yeni üyeler varya hani yerden yere vurduklarınız almayın onları da olsun bitsin.

Ama bizi de bize bırakın konuları kilitlemek nedir ya. Bırak adam sorsun cevap vermezsen verme ama rahat bırak bırak yeniler cevabı tartışa tartışa bulsun. Siz de rahat edin bizde edelim. Eğer onuda yapmıyorum diyosan zaten forum niye ölü diye şikayet etmek çok saçma. Sen bu hizmeti veriyosan adam gibi vericeksin konu kilitlemek üye ayrımı yapmak falan çok yanlış ve açık açık terbiyesizlikdir.

En başta bahsettiğim yazmama olayına gelirsek de elbette istemeyen cevap yazmaz ben her gören illa yazıcak demiyorum ki demeye de hakkım yok zaten ben aradaki uçurumdan bahsediyorum. Örneğin bi konu 500 gösterim alıyo ama cevaplar 20 ve cevap yazanlar da hep aynı 4-5 kişi ben bu uçurumun neden kaynaklandığını merak ettiğim için sordum.

Ne yazık ki forumun gerçek yüzü de görmüş olduk. Arkadaşlar uzun yazdım bide mobilden yazdığım için yazım yanlışları olabilir kontrol ettim ama gözüm kaçan varsa da şimdiden özür dilerim.

Yazık......
Psi-wheel % 10

Psi-ball % 70

Astral seyahat % 0 [korkuyorum]
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Haddini bilmeyene haddini bildirmek adettendir... Bir konunun görüntülenme sayısı 500 diye 500 kişi görmüş anlamına gelmiyor. O sayfanın görüntülenme sayısıdır. Sen kendi konunu takip etmek için konuya her girdiğinde 1 tık artar o sayı. Her aktif üye yeni gelen cevaba bakmak için konuya girse bir o kadar daha artar. Milletinde en doğal hakkı ne yazılmış diye girip bakmak. Cevap vermek mecburi mi? Gene değil. Aradaki uçurumu sorgulamak kimseye düşmez. Bilmem kaç kişi bakmışta bilmem kaç kişi cevap yazmış... Başkalarının haklarına karışmaya girer bu. Merak etmeye dahi hakkın yok samimi söylüyorum. Üyelerden biri çıkıpta sanane keyfimin kahyası mısın yazmıyorum dese ne cevap vermeye hakkın olucak soruyorum? "Forum ehlinin tembel parmakları" diye konu adı mı olur? Genele ithamda bulunuyosun resmen. Son mesajındanda belli zaten üslubundan seviyesizlik akıyor. Bir konuyu tartışmak veya sohbet etmek için parolalı bölüm açmaya gerek yok asıl ayrımcılık budur. Geyik ve sohbet diye bölümümüz var. Muhabbet etmek isteyen oraya yazar. Konuları kilitleme konusundada kimse yöneticilerin yetkilerini nasıl kullanacağını sorgulayamaz. Çünkü yöneticiler üyelerin bir çoğunun aksine forum kurallarını okuyup ezbere bildikleri için, nerde ne yapılması gerektiğini çok iyi bilirler. Açılan konu kurallara uygun değilse kilitlenir(çok nadir durumlardada silinir). Konuyu açan üye konuyu açarken gerekli özeni göstermiyorsa ben o konuyu düzenlemekle veya taşımakla kesinlikle uğraşmam. Konu açacak insan önce kuralları bilmeli. Yeni üyelerin açtıkları konular forumda zaten daha önceden mevcut olduğu için kimse ilgilenmiyor. Yeni üye konu açacağına arama bölümüne derdini yazsa zaten son 5 senede o sorunuyla ilgili ne kadar açılmış başlık varsa hepsini görecek... Bu kadar basit bir işlemi yapmak yerine yeni konu açmak dikkat çekme çabasından başka birşey değil.
Bu arada o kadar söylenmişsin ama 200 görüntülenmeyi geçen konun yok. Benim 5000-10000'den fazla görüntülenmiş(bu sayı popülariteyi belirler çünkü üyeler dışında google aramalarından bulup gelenlerin sayısıda dahildir) konularımda 5-10-15 yorum olduğuda oldu. Hatta sırf teşekkür yazdığı için iletisini sildiğimde oldu bu konularda. Neden? Çünkü gerek yok. Orda buton var. Ona basarsın, bende anlarım konunun işine yaradığını veya beğendiğini...
Bu arada... "o kendisini biliyor mu?" :)) Gülüyorum sadece. Ne yazıkki kullandığın üslubu düzeltmek zorundasın. Burada şimdiye kadar kimsenin ortamı germesine müsaade etmedim, etmemde. Terbiyeni takın.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

serons25 yazdı:ozzzyyy sizin için zevkli zamanlarmış benimkinden daha eğlenceli geçmiş sanırım :D
Kesinlikle zevkli zamanlardı. :)
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Esselamun Aleyküm
Forumu ben bozdum bütün konutları kilitledim bütün konuları sildim.Ozyy ye göre zevkli zamanlar 2009 yılları bize göre 2011 çok güzel dostluklar kurulmuştu.Forum eskiden bu kadar sıkı değildi aslında hala değil konu altlarında muhabbete karışmazlardı pek.Hala da karışmazlar amaozzyy nin dediği gibi muhabbet eden yok.Ettiniz de biz mi kilitledik.Eskiden tabii farklı farklı konular açılırdı len en kötüsü duvarden geçme konusu açılırdı 70 mesaj gelirdi muhabbet ederdik herkes katılırdı.Siz tutturmuşsunuz psi wheel psi kadar başınıza daşş düşsün.Hayal gücünüzü kullanın geliştirin kendinizi..

Son yazdığına gelirsek dışlıyoruz len sizi neden diye sordunuz mu hiç.Sırf böyle kibirli yazmanızdan dolayı ESSKİDEN KİBİR YOKTU BİRADERRRR..