arkadasa tamamen katiliyorum.DEAT yazdı:Arkadaşlar bizler doğduğumuzda çevremizde neyi görürsek onu taklit ederiz ve öğreniriz.Örneğin.Bizler 3 4 yaşındayken ailemizden birisi bu işler ile ilgilenseydi bizde onu örnek alırdık.
Ve onun ylundan giderdik.Misalen benim babam yada annem küçüklümde bana gösteriler yapsaydı.Levitasyon vb. eminim bende başarırdım Ki zaten başarıyorum ama levitasyonu değil =)Ama çevremizde hiç öyle şeyler olmadığı için ve ailemiz bunlar olmaz yalan dediği için bir nevi beynimizi yıkıyorlar ve beyin bunu kendi kendine şartlandrıyor
Eeee haliyle bizde olmaz diyoruz ve başarma şansımız düşüyor=)
Yeni Dğmuş Bir Çocgu Alın ve 20 Yaşna Kdar Tlekinezi Ogretin
- fenomen
- Yönetici
Re: Yeni Dğmuş Bir Çocgu Alın ve 20 Yaşna Kdar Tlekinezi Ogretin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
bunu cogu kisi dusunmustur ama burada dikkat edilcek konu insan gelisimini tamamlamadan bu olaylara girmemelidir zira cocukken beynin on lobu gelismemistir ve cocuk kendini kontrol edemez eger cok guclenirse cok zararlar verebilir
Ayrica baskasindan gorme ozellikle guvendigin saygi duydugun birinden gorme gercekten ise yariyor psi cark icin uç gun ugrastim gunlerce arastirma yaptim anca cevirdim okulda arkadaslar hemen cevirdi :D
- tequila
ben deneyecem ama evlenip çocuk yapmak lazım şimdilik dursun :lol:
100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi, 10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur!
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
XD XD XD XD onuda yaparsın ilerde
-
İleride psi çocuk da cikarsa sasirmayin:( buz gibi bi espiriydi biliorum :)
- kaplangoz
Evet amman inancını kaybetme :)
- archipallium
psiçocuk :D kadınsız baba erkeksiz anne olmak isteyenler için birebir :D :D
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
- DEAT
Sevgili arkadaşım ünlü bilim adamı albert einstein nedemiş?dngsz yazdı:Ailem ne kadar inanmasada ben kararlıyım ve inancım yüksek...
Eminim ben ilerleyince onlarda inanıcak gözlerinin önünde kaşığı yamulttum babam hariç hepsi inandı
babam pek bu konulara iyi yönden yaklaşmaz...
ama kendisine denettim ve anahtarı az da olsa yamulttu bak nasıl oluyo desemde yinede kararı aynı ama ilerde kesin olarak inanıcak...
Bir insanın ön yargılarını yıkmak.Bir atomu parçacıklarına ayırmaktan daha zordur. =)
- buratem209
Aynen katılıyorum ilk 3 yas donemi hatırlanamaz ama unutulmaz da ! o zamanlar da bilinc altı kayıtları yapılıyor neyin ne oldugunu ogrenmeye calısıyor yani kalıcı bilgileri ornegin sen bakıyorsun kusun kanadı var ucar sinegin kanadı var ucar benim kanadım yok ucamam boyle bir kanı otomatikman bilincaltına isleniyor omur boyu orada kalıyor ama kucukken bir insanın uctugunu gorseydik filmlerdeki gibi faln degil canlı olarak gozumuzun onunde bilinc altı kanadı gereksiz bulacaktı cunku insanın kanadı yok ucuyor kanat gereksiz ben de ucarım bunu ogrenecektiDEAT yazdı:Arkadaşlar bizler doğduğumuzda çevremizde neyi görürsek onu taklit ederiz ve öğreniriz.Örneğin.Bizler 3 4 yaşındayken ailemizden birisi bu işler ile ilgilenseydi bizde onu örnek alırdık.
Ve onun ylundan giderdik.Misalen benim babam yada annem küçüklümde bana gösteriler yapsaydı.Levitasyon vb. eminim bende başarırdım Ki zaten başarıyorum ama levitasyonu değil =)Ama çevremizde hiç öyle şeyler olmadığı için ve ailemiz bunlar olmaz yalan dediği için bir nevi beynimizi yıkıyorlar ve beyin bunu kendi kendine şartlandrıyor
Eeee haliyle bizde olmaz diyoruz ve başarma şansımız düşüyor=)
Veya benzer sekilde surekli olarak nesneleri hareket ettirmek icin fiziksel temas kuvvet gereklidir diye yargı var bunn yerine mıknatıslarla da olsa cisimlerin degmeden de hareket edebilecegini gostersek o cocuk bilinc altının istegi uzerine elini bir cisme uzatacak hareket ettirmeye calısacak mıknatısı hatırlayacak hayal edecek hep ugrasacak bir kere de olsa basarırsa bu cocuk omur boyu telekinezi varlıgının gercek oldugunu bilecek uygulanabilir oldugunu bilecek hic bir zaman guvenini yititrmeyecek
Bilinc altına 0-3 yas arası yerlestirdiginiz her sey onun hayatını kokten degistirir
Atalarımızın da dedigi gibi "Agac yas iken egilir"
Bir gun sisman olur da
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
Donersen bana geri
Gonul kapım acıktır
Sıgarsan gir iceri
-