duru görü

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
telekom

duru görü

Okunmamış mesaj gönderen telekom »

bende duru görü veya telepati ortaya çıktığını düşünüyorum çünkü annem bir soru sormadan önce soruyu tahmin ettim.arkadaşın biri çğretmene soru soracaktı soruyuda bildim bu durugörümüdür yoksa telepatimidir

ierar
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir

Re: duru görü

Okunmamış mesaj gönderen ierar »

mrhßa arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar?
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
yagiz123

Okunmamış mesaj gönderen yagiz123 »

telekom yazdı:bende duru görü veya telepati ortaya çıktığını düşünüyorum çünkü annem bir soru sormadan önce soruyu tahmin ettim.arkadaşın biri çğretmene soru soracaktı soruyuda bildim bu durugörümüdür yoksa telepatimidir
telekom o bahsettiğin sanırım telepati.. çünkü duru görü 'de meditasyon gerekiyor bildiğim kadarıyla ama sen yinede iyi bilen birilerine sorarsan daha sağlam bilgiler elde edebilirsin.. başarılar
Ceyhun27
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Ceyhun27 »

Bemce kesinlikle bu bir telepatidir. Bunu devam ettirerek çok ileride mükemmel bir telepatik insan olabilirsin. Kolay gelsin :)
Ceyhun27
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Ceyhun27 »

Bemce kesinlikle bu bir telepatidir. Bunu devam ettirerek çok ileride mükemmel bir telepatik insan olabilirsin. Kolay gelsin :)