duru görü
-
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Re: duru görü
mrhßa arkadaslar
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar?
ßen bişi sormak istiyorum size 4 qündür bu formdayım psi whell çeviriyorum ama biraz kontrolsüz olyo kapak çalışmasını 2 qün yaptım we sıkıcı olyo ßiraz bıraktım. nese sormak istediğim şu arkadaslar şimdi teefonm önümde duruyodu dik bi vaziyette ve normaldi hiç bi sıkntısı derdi yoktu :) işte psi whell deki qibi ellerimi yanına koydum we döndüğünü düşüdüm işte emiirler fln verdim sanki 2-3 cm döndü yada bana öyle qeldi skıldım ve bıraktım. ekrana baktığımda ŞEbeke ßağlantısı yok yazıyordu bunu bn kendim mi yapmış oluyorum yoksa sadece tesadüfmü? teşekkürler arkadaslar?
Kontürolsüz güç, güç deyildir..!
-
telekom o bahsettiğin sanırım telepati.. çünkü duru görü 'de meditasyon gerekiyor bildiğim kadarıyla ama sen yinede iyi bilen birilerine sorarsan daha sağlam bilgiler elde edebilirsin.. başarılartelekom yazdı:bende duru görü veya telepati ortaya çıktığını düşünüyorum çünkü annem bir soru sormadan önce soruyu tahmin ettim.arkadaşın biri çğretmene soru soracaktı soruyuda bildim bu durugörümüdür yoksa telepatimidir
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bemce kesinlikle bu bir telepatidir. Bunu devam ettirerek çok ileride mükemmel bir telepatik insan olabilirsin. Kolay gelsin :)
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- Cinsiyetiniz: Erkek
Bemce kesinlikle bu bir telepatidir. Bunu devam ettirerek çok ileride mükemmel bir telepatik insan olabilirsin. Kolay gelsin :)
-